Canim kac ayda kavisi böyle oldu bnm 45. Gün ve kavis yok
Ben dogal olsun istedim gercejtebde oyle oldu askinda cok memnunum ama sislerim cok geç iniyor dilk alcim çıkınca çok begendim simdi bitaz büyük geliyor doktorum sis tamamen inince kavisi ortaya cikar dedi3. ay ve daha sonrası şekli ortaya çıkmaya başladı..
Herkes de bu zaman aynı olmaz canım, kiminin daha erken kiminin daha geç olabiliyor.. sende 3.aydan itibaren değişiklikleri görürsün sanırım en az 3 ay en fazla 1 sene bekle.. bu arada burnunu kavisli istediğin değil mi yani doktor kavis verdi?
Ben dogal olsun istedim gercejtebde oyle oldu askinda cok memnunum ama sislerim cok geç iniyor dilk alcim çıkınca çok begendim simdi bitaz büyük geliyor doktorum sis tamamen inince kavisi ortaya cikar dedi
Evet bunun için de biraz sabır gerek.. :)
ayy minigmanig canım benimmmm sen de mi ameliyatlısın :) dua et bana ne olursun az kaldı... inşallah ben de senin gibi memnun kalırım
oldum canım olalı bir yılı gecti.tamam gülüm içini ferah tut insallah sende memnun kalırsın gülüm Allah yardımcın olsun herkes olyo inan artık cok zor bir amelyat degil.ilk bir hafta zor olyo sonra yavas yavas rahatlıyosun
Canim verdiginiz cevaplar icin cok tesekur ederim...
Obur konuda tekrar paylascam durumumu, onerin icin tesekur ederim canim
Ben aslinda direkmen sana msj atmak istiyorum ama bu sitede nasil oluyor bilmiyorum
çok yakışmış. hangi doktor?
Arkadaslar merhaba.ben 15, 16 yasimdan bugune estetik olmayi dusunuyorm. Yasin 30 olmasiyla beraber bu konuya yogunlastim. Ancak yogunlastikca isler icinden cikilmaz hale geldi. Kendimce dr bulamiyorm emre ilhandan bi randevu aldim ta hazirana. Siteki yuzlerce yorumu okudum yasanan bazi sikintilar korkuttu. Aklim karisti. Burnumda deviasyon vs yok. Yan kanatlari ile ilg kucuk bi mudahale gerekeblir dedi bi dr (bosphorus anatomica ya gttm)cunku nefes alirken gucsuz olduklari icin daraltilyomus. Bana dr onerin hic yoktan gunlerce aci cekmek ne kadar mantikli diye dusunuyorm bir de her kadin gibi daha guZel olmak profilden de kendimi sevmek istiyrm. Fikir ve onerilerinizi bekliyorm tskler simdiden
çok güzel olmuş canım :)
Çok güzel olmuş ben de bayıldım maşallah :) Revizyonda nasıl acaba Tuğrul Bey? Başka tanıdığın hastası var mı canım nasıl karar verdin ?
kuuzum yanlış alıntı yaptın galiba :)
ahahaaha evt bebişimm yaaa aynı resme yorum yapmak istemişim ama senden alıntı yapmışım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?