canım gerçekten gayet doğal olmuşş.çok kavisli de değil.doktorun kimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu pazar hasan hüseyin ceylan'a ameliyat olacağım. ameliyat öncesi isimli bir albüm oluşturdum. kayıtlı kullanıcılar girip bakabilir. ameliyat sonrası da bir albüm oluşturacağım. gün gün burnumun değişimini resimleyip yüklemeyi düşünüyorum. yardımcı olur umarım
canım albümün arkadaşlarına mı açık.ekliyorum seni. takipteyim =)
----------------
canım hangi program bu bizde indirip deneyelim
Arkadaşlar ben de ameliyat olma niyetindeyim.yiğit bey ile görüştüm yarın da bt yi götüreceğim.
telefonumda bir program var ordan istediğim burun şeklini yaptım.öncesi ve sonrasını yükledim.fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum
Eki Görüntüle 908867 Eki Görüntüle 908868
Estetik burun yazarak bulabilirsiniz .sayfada bir kız var zaten.programın adıda estetik burun.ilk sayfada çıkıyor app Store'deapple store da bulamdım ben (((((
Estetik burun yazarak bulabilirsiniz .sayfada bir kız var zaten.programın adıda estetik burun.ilk sayfada çıkıyor app Store'de
Çok güzel olmuş ben de bayıldım maşallah :) Revizyonda nasıl acaba Tuğrul Bey? Başka tanıdığın hastası var mı canım nasıl karar verdin ?
Her şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Cok cok guzel olmus burnun cok yakismi yuzune :)
Çok teşekkür ederim :)
Eki Görüntüle 922507 Eki Görüntüle 922513
Merhaba Bu da benim ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarım :)
canım ne kadar süre sonraki fotoğrafın bu
Ameliyatın üzerinden 7 sene geçtiği için çok iyi anımsamıyorum ama ikinci ve üçüncü fotoğraflar burun şeklimin tam oturmuş halleri yani arada ki süre 1 sene ya da daha fazlası.