How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ben bu pazar hasan hüseyin ceylan'a ameliyat olacağım. ameliyat öncesi isimli bir albüm oluşturdum. kayıtlı kullanıcılar girip bakabilir. ameliyat sonrası da bir albüm oluşturacağım. gün gün burnumun değişimini resimleyip yüklemeyi düşünüyorum. yardımcı olur umarım (:

ben bu pazar hasan hüseyin ceylan'a ameliyat olacağım. ameliyat öncesi isimli bir albüm oluşturdum. kayıtlı kullanıcılar girip bakabilir. ameliyat sonrası da bir albüm oluşturacağım. gün gün burnumun değişimini resimleyip yüklemeyi düşünüyorum. yardımcı olur umarım (:

canım albümün arkadaşlarına mı açık.ekliyorum seni. takipteyim =)

1,5 senelik burnum... önce/sonra

$aaaa.JPG

Son düzenleme:
arkadaşlar bugun ameliyatımın 5. günü alçının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama söyle bir kaygım varr;
kalın derili derilerde şişlikler gec iyileşiyorlar diyorlar
doğru mu sizce
böyle olan warsa deneyimlerinizi istiyorummmm

canım ne kadar süre sonraki fotoğrafın bu

Ameliyatın üzerinden 7 sene geçtiği için çok iyi anımsamıyorum ama ikinci ve üçüncü fotoğraflar burun şeklimin tam oturmuş halleri yani arada ki süre 1 sene ya da daha fazlası.

Ameliyatın üzerinden 7 sene geçtiği için çok iyi anımsamıyorum ama ikinci ve üçüncü fotoğraflar burun şeklimin tam oturmuş halleri yani arada ki süre 1 sene ya da daha fazlası.

Canim ben yeni oldum domuz gibi olmuş burnum çok tuhaf geldi bana normal midir sence

Back