canım iphone üzerinden estetik burun yada burun simülasyonu yazarak bulabilirsin
Yiğit Bey'e ameliyat oldum benden röntgen istedi.özel bir yerde çektirmem gerekiyordu ben hala çektirmedim.Bugün ayrıca devlet hastanesine gittim burnumun içinde kemik eğrliği varmış ama illa para istiyor hastaneler.Bıktım artık hastanelerin bu paracı kimliklerinden yaSlm Yigit beyden amelyat gunumu alicaksiniz
Yiğit Bey'e ameliyat oldum benden röntgen istedi.özel bir yerde çektirmem gerekiyordu ben hala çektirmedim.Bugün ayrıca devlet hastanesine gittim burnumun içinde kemik eğrliği varmış ama illa para istiyor hastaneler.Bıktım artık hastanelerin bu paracı kimliklerinden ya
Bi daha bugun cektim
Burnum tam 1 aylik...ve ucu hala sisik biraz...Tugrul Maral doktorumEki Görüntüle 930143 Eki Görüntüle 930144 Eki Görüntüle 930146
Iste boyle!!!!!
muayene oldum dicekken ameliyat oldum yazmışım yalnışlıkla.kusura bakmayın...
Merhaba kizlar... ben 5 senedir burnumdan ameliyat olmayi dusunuyorum.. yurtdisinda yasadigim icin ortalama iki senede bi turkiyede bulunuyorum ve oda aile ziyaretiyle nasil gecip gidiyor anlamiyorum bile
Hollandada okuyorum ve yani sira parttime aileme yuk olmamak icin caliyorum sonunda azda olsapara biriktirdim, aslinda cehiz param... 10 ay sonra allah nasip kismet ederse insallah sevdigim erkekle dugunumuz olcak:) ama ben nisan fotograflarimdaki gibi cekindigimiz fotograflari budefa kimsenin bulamicagi yere kaldirmak istemiyorumyemin ederim cdye cekti forografci fotolari ve ben birkere bile oturup izlemedim ve yanimda izlettirmedimde (
cok kotu bakilmicak yuzum yok rabbime sukur ama beni en iyi siz anlarsinizki kendime zerre kadar guvenimde yok burnum yuzunden
biriktirdigim " cehiz " parami..2.000 en fszla 2.500 tl yi burnuma yatirmaya karar verdim... bunu anlatiyorum cunki benim icin nekadar onemli ve buyuk adim oldugunu belki daha iyi anlatabilirim diye
Simdi bana lutfeennn yardimci olurmusunuz... 31 ocak gecesine biletimi aldim ve 19 gunlugune ankaraya geliyorum... bu forumda cerahlar hakinda cok okudum ama hangi doktora hangi hastaneye nasil gidilir kime guvenilir bilmiyorum isin kotusu ben herkese cok cabuk guveniyorum e doktorlar ben kotu yapiyorum bukadar sikayetci hastam var demicek ( ankarada akrabamin yaninda keciorende kalcam ve zamanim kisitli okadar cok korkmaya basladimki gelipde ameliyat olmamaktan korkuyorum
Neolursunuz ben dugunumde makyajim yapilirkeb aglamak istemiyorum yine... ne cektigimi siz cok iyi anlarsiniz kizlar lutfen yardimci olun
Merhaba kizlar... ben 5 senedir burnumdan ameliyat olmayi dusunuyorum.. yurtdisinda yasadigim icin ortalama iki senede bi turkiyede bulunuyorum ve oda aile ziyaretiyle nasil gecip gidiyor anlamiyorum bile
Hollandada okuyorum ve yani sira parttime aileme yuk olmamak icin caliyorum sonunda azda olsapara biriktirdim, aslinda cehiz param... 10 ay sonra allah nasip kismet ederse insallah sevdigim erkekle dugunumuz olcak:) ama ben nisan fotograflarimdaki gibi cekindigimiz fotograflari budefa kimsenin bulamicagi yere kaldirmak istemiyorumyemin ederim cdye cekti forografci fotolari ve ben birkere bile oturup izlemedim ve yanimda izlettirmedimde (
cok kotu bakilmicak yuzum yok rabbime sukur ama beni en iyi siz anlarsinizki kendime zerre kadar guvenimde yok burnum yuzunden
biriktirdigim " cehiz " parami..2.000 en fszla 2.500 tl yi burnuma yatirmaya karar verdim... bunu anlatiyorum cunki benim icin nekadar onemli ve buyuk adim oldugunu belki daha iyi anlatabilirim diye
Simdi bana lutfeennn yardimci olurmusunuz... 31 ocak gecesine biletimi aldim ve 19 gunlugune ankaraya geliyorum... bu forumda cerahlar hakinda cok okudum ama hangi doktora hangi hastaneye nasil gidilir kime guvenilir bilmiyorum isin kotusu ben herkese cok cabuk guveniyorum e doktorlar ben kotu yapiyorum bukadar sikayetci hastam var demicek ( ankarada akrabamin yaninda keciorende kalcam ve zamanim kisitli okadar cok korkmaya basladimki gelipde ameliyat olmamaktan korkuyorum
Neolursunuz ben dugunumde makyajim yapilirkeb aglamak istemiyorum yine... ne cektigimi siz cok iyi anlarsiniz kizlar lutfen yardimci olun
bu topigee foto koymak için sabırsızlanıyorum :)))
Ameliyat ne zaman canım ? :)
1 hafta sonra canım ... birazcık heycanlıyım..inşallah sizlerinki gibi güzel olur benim burnuşumda..
Az kalmış ne güzel :) doktorun kim canım ?
Ercan Demiray EsaLorincim ...az kaldı ne zamandır beklıyorum :)
Çok sevindim adına.. hayırlısı olsun canım, dilerim bizimkilerden daha güzel bir burnun olur.. gelişmeleri bekliyorum :)
valla ben bikac haftadir bakiyorum ama esralorin'inki gibi burun gormedim.nazar degmesin bu kadarmı bi insanin yuzune gider bi burun.tabiki doktorda harika ellerine saglik ama orjinal gibi yani cok cok yakısmıs.
valla ben bikac haftadir bakiyorum ama esralorin'inki gibi burun gormedim.nazar degmesin bu kadarmı bi insanin yuzune gider bi burun.tabiki doktorda harika ellerine saglik ama orjinal gibi yani cok cok yakısmıs.
Insallahhhh canım EsraLorin tabiki haberdare decem sekerim sayenizde motive oldum, korkularımı yedim..... :*
demeetc forumdaki en güzel burunlardan biri EsraLorininki tabiki...ben de cok begeniyorum...
1 hafta sonra canım ... birazcık heycanlıyım..inşallah sizlerinki gibi güzel olur benim burnuşumda..
kuzum sendemi amelyat olcan Allah yardımcın olsun.bende oldum bir yıl oldu Allaha sükür memnunum iyiki olmusum diyorum.insallah sende memnun olacaksın hiç korkma gülüm
Canim kac ayda kavisi böyle oldu bnm 45. Gün ve kavis yokBenim değişimim bu şekilde oldu canım fotoğraf koyacağım, belki yardımcı olur.. ilk ay kalkık değildi şekli oturmaya başladıkça kalkık olmaya başladı12 gün çok erken o yüzden.. aylar sonra değişecektir mutlaka..
Eki Görüntüle 796998
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?