Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir eğer çok zorda kalırsam istanbula doktora gelmeyi düşünüyorum ama orda yaşayan daha iyi bilir siz hanği doktoru önerirsinizbabam köyünden aman fazla deşmeyelim..muhakkak biri biri akraba cıkar
Midem bulanmiyor sadece boğazimda hiç geçmeyen takılma hissi birde yediklerim 5 dakika sonra boğazıma kadar çıkıyorMideni yada bağırsaklarini bozmussun bence. Ishalde varsa % 90 böyle. Benimde başıma geldi. Ilac falan kullanma. Mümkün olduğunca tuvalete çıkmaya çalış. Geçmiş olsun.
Allah razı olsun içimi rahatlattınız sağolun tmm bakıcam siz kafanıza takmadınızmı peki
Ayy canım ya çok geçmiş olsun bende bi düzelebilsem okadar kötüyümki dengem bozuldu endoskobi yaptırıyorum bi şey çıkmıyo bu gün ilaçlı tomoğrafi çektirdim bi şey çıkmadı allaha yalvarıyorum bi şey çıķsında tedavisini yaptırayım diye yok şaşırdım çocuklarımlada ilgilenemiyorumTakmaz olur muyum hiç, bütün dengem bozuldu
Zaten yapıda hassasım anladım ki bu hastalıkta hassasiyetlerimin sonucu geldi
O dönemden sonra biraz kendime çekidüzen verdim, hiç bir şeyi çok düşünmemeye çalışıyorum ve sağlığıma daha bir dikkat ediyorum artık. Reflünün ataklı bir dönemi var, onu atlatıp düzene girene kadar 6-7 ay geçti, en ağır sorun uykusuzluktu, hamdolsun toparlandım şimdi
Olabilir eğer çok zorda kalırsam istanbula doktora gelmeyi düşünüyorum ama orda yaşayan daha iyi bilir siz hanği doktoru önerirsiniz
Sorarım ama hanği hastane hanği doktorgenel cerr.da iyidir -Gastroenteroloji doktoru da var.
ama sen cok panik yapıyorsun sakinleş önce. sen habire bunu düşünürsen daha cok miden ağzına gelir.
http://www.academichospital.com.tr/contact
( sgk geçmez özel sigorta geçiyor. ücretler konusunda bi fikrim yok cok oldu benim gittiigim. arayıp sorarsın. )
birşeyin yok ki emar tomografide ne çıksın... oo hoo..Ayy canım ya çok geçmiş olsun bende bi düzelebilsem okadar kötüyümki dengem bozuldu endoskobi yaptırıyorum bi şey çıkmıyo bu gün ilaçlı tomoğrafi çektirdim bi şey çıkmadı allaha yalvarıyorum bi şey çıķsında tedavisini yaptırayım diye yok şaşırdım çocuklarımlada ilgilenemiyorum
Sorarım ama hanği hastane hanği doktor
Buz ne işe yararki ama benim midem bulanmıyor sadece yemek borumda bişey var gibi bide yediklerim geri geliyo yemekten 5 dakika sonrabirşeyin yok ki emar tomografide ne çıksın... oo hoo..
mide kapağın sağlammış, ince bagırsakga kadar inmişler mi acaba? ki klasik fix yöntemdir endoskopide ince bağırsağa kadar inmek bakmak zorundalar. oraya kadar baktılarsa sorun yoksa adamlar daha ne yapsın??
patoloji sonucuna bakılacak bir o kaldı.
sen hala dala direniyorsun : reflü kusma yapar - sen kustukça mide kasları ters hareket edebilir. bu normal. zamanla geçer. yemene içmene dikkat edicen.
hatta kum döküyor bile olabilirsin ( sürekli kusma isteği ve kusma görülür)
mide fıtığı : kusma, bulantı olur
glüten alerjisi : kusma bulantı ishal olur
olur da olur.. hepsinin çaresi var..
al sana başka bir care cok kolay bir şey : bir gun boyunca cok yemek yeme. tahıllı da azalt.
ağzına buz al ve ağızında cevir. ve midem bulanacak diye düşünme.
bulantı kusma ,geri gelme hadisesi yani hepsi için yazıyorum...Buz ne işe yararki ama benim midem bulanmıyor sadece yemek borumda bişey var gibi bide yediklerim geri geliyo yemekten 5 dakika sonra
Evet baktım güzel hastane ama tam özel bi hastane burası burlarda tadavi olmak baya bi maliyet ister herhalde tahminim sen ilaçlamı düzeldinhastanenin linkini attım ya doktorlarımıza gir.
genel cerh. rasim bey iyidir. ( prof )
gasrt. da tek dokt. var zati.
son olarak senin miden ağzına geldikçe kustukça yemek borunda ki tahriş artar. bu durumda gene endişe etmiyorsun bu da normal. reflü de bu görülür. zamanla bu da geçer.Buz ne işe yararki ama benim midem bulanmıyor sadece yemek borumda bişey var gibi bide yediklerim geri geliyo yemekten 5 dakika sonra
evet özel hastane zaten ilk yazdığım da belirtmiştim.Evet baktım güzel hastane ama tam özel bi hastane burası burlarda tadavi olmak baya bi maliyet ister herhalde tahminim sen ilaçlamı düzeldin
Denerim inşallah faydası olur inşallah sizin dediğiniz gibidir çok sağolun biraz önce transformal nefes diye bişey okudum bu nefes tekniğiyle birisi reflüden tamamen 7 ayda kurtulmuş denedim o takılma hissi biran kayboluyo sonra tekrar geliyo ama yapıcam bunu devamlı biraz başım dönüyor ama olsun denemekte çare vardırbulantı kusma dediğim: geri gelme hadisesi..
kardeş : daha nasıl yazayım sıra sıra yazıom
:1-boğazında tahriş var. bu da sana sürekli orada bir şey varmış gibi hissettiyor.
2: bir iki kere kusmuş olman yüzünden miden tesr harekette.bu olabilir zamanla geçer.
3-reflün var yediklerinin ağzına gelmesi buna bağlı. zamanla buı düzelir.
4-bu bulantı kusma ağzına gelme hadisesi sadece midenden olmaz. başka durumlarda bunu tetikleyebilir.
5-bu süreçte uyudugunda oturur gibi uyumalısın
6-kanser değilsin. boğazında takılı hiç bir şey yok. endişe etme.
7-ilaçlarını düzenli kullan. yemene içmene dikkat et.
8- buz yemek borunda ki takılma hissini azatlacak
tatlı şekerli bir şey de yeme. bu ara diettesin. bal da yeme. çünkü tatlı şeyler takılma hissini çoğaltır.Evet baktım güzel hastane ama tam özel bi hastane burası burlarda tadavi olmak baya bi maliyet ister herhalde tahminim sen ilaçlamı düzeldin
nefesle mi ayy ilahii 7 ay mı beklicenDenerim inşallah faydası olur inşallah sizin dediğiniz gibidir çok sağolun biraz önce transformal nefes diye bişey okudum bu nefes tekniğiyle birisi reflüden tamamen 7 ayda kurtulmuş denedim o takılma hissi biran kayboluyo sonra tekrar geliyo ama yapıcam bunu devamlı biraz başım dönüyor ama olsun denemekte çare vardır
İnşallah 1hafta oldu geçmedi henüz aynıKusarken boğazınızı zorladıysanız ondan oluyor.
Çıkarmak için caba gösterince oluyor.
2 3 güne geçer ilacı düzenli kullanın.
Tabi kustukca süresi uzar. Siz üst üste çıkardığınız için öyle olmuş.
internette bakıp bakıp okuma..Denerim inşallah faydası olur inşallah sizin dediğiniz gibidir çok sağolun biraz önce transformal nefes diye bişey okudum bu nefes tekniğiyle birisi reflüden tamamen 7 ayda kurtulmuş denedim o takılma hissi biran kayboluyo sonra tekrar geliyo ama yapıcam bunu devamlı biraz başım dönüyor ama olsun denemekte çare vardır