Öncelikle merhabalar lütfen yardımcı olun bir sorunum var belki sizinde başınıza gelmiştir

Evet haklısınız sanırım peki sizin tedaviniz ilaçlamı yaptı

Sadece boğazımda takılma hissi birde yemekden 5 dakika sonra boğazıma doğru geri çıkıyor

Geçmiş olsun. Sabah sabah kahvaltıdan sonra konunuzu okumakta benim kör talihim...

reflü olabilirsin

Sizinde yedikleriniz geri geliyormuydu tabi mideniz bulanmadan çok rahatsız edici gırtlağıma kadar çıkıyo

Yediklerim bütün bütün geliyordu geri, sindirilmeden
Eğilip ayakkabımı bağlayamıyordum ben, gece uykuda bir kaç kez yastığımı atıp düz yatmışım, burnumdan çıktı mide içeriğim boğuluyordum az daha, çok ağır bir reflüydü benimkisi, açtığım konuyu okuyun isterseniz linkini vermiştim, yardımcı olacaktır

Aynısı enistemin başına gelmişti canım nerdeyse 1 sene corba icti adam ilac kullandi doktor doktor gezdi faydası olmadı en sonunda psikoliga gitti nasıl bir tedavi uyguladı bilmiyorum ama 1 ayda kendini toparladı şimdi eskisinden daha iyi.
Psikolojikmis o his sende dene derim

Evet haklısınız sanırım peki sizin tedaviniz ilaçlamı yaptı
reflü, gastrit, helico bacter pylori ve sayamadığım diğerleri için ilaç verdi evet, ama yediğine dikkat etmediğinde vs yine aynısı.Yatarken yüksek yastıklarda yatın bir süre.İBS içinse maalesef herhangi bir tedavi yok, geçmeyecekmiş :/

Talcid largopen nexıum nevofam
tipik reflü ilaçları.bir tek largopeni cok sevmem.
az ve sık sık ye. mide asitini cogaltıcı şeyler yeme ( cig sebze meyve asitli, ekşi,acılı, gaz yapan yiyecekelr yok)
kayısı ve özellikle kayısı suyu (şekersiz) mideyi toparlar.kuru kayısı 2lt suya at. kaynat. sogut gün içinde azar azar iç.
bu kayısı bende cok işe yaramıştı.
eger istanbuldaysan ve hiiçç geçmiyorsa sana bir dokt. tavsiye etmek isterim. beni şidddetli reflüden sadece 1 ilaçla 15-20 günde kurtaran bir doktor.
sen evli misin peki ?

Allah razı olsun içimi rahatlattınız sağolun tmm bakıcam siz kafanıza takmadınızmı peki

Bilmiyorumki daha öncedende mide rahatsızlıgım vardı ama böyle değildi ekşime oluyodu ara sıra bu birden bire oldu çok kötü bişey

Evet evliyim ben sinopta oturuyorum doktor özel hastanedemi

Evet evliyim ben sinopta oturuyorum doktor özel hastanedemi
acaba hamile misin doktor özel. ama ilk etapda bunun için o dokt. gidilmez.. bi sakin bi sakin..
sen panik yapma. sinopluysan işimiz zor burun dikine gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…