• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Öncelikle herkese meraba Evliyim adetime15 gün daha var bir damla kan geldi kan gelme sebebi nedir bunun hakında açıkla yaparsanız sevinirm🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyza hira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
7
0
1
25
Öncelikle herkese meraba adetime15 gün daha var bir damla kan geldi kan gelme sebebi nedir bunun hakında açıkla yaparsanız sevinirm🙏

Öncelikle herkese meraba adetime15 gün daha var bir damla kan geldi kan gelme sebebi nedir bunun hakında açıkla yaparsanız sevinirm🙏
Kuzum adetin düzenli mi ? Gebelik düşüncen var mıydı bazen bir önceki adet bitimi yumurtlama çatlayıp döllenme olabiliyor dolayısıyla yerleşme kanaması olabiliyor.

Gebelik düşünüyorum adetim düzenlidir ama bir damla kan gelmesi beni endişenledim ama daha 15 gün adetime var

Gebelik düşünüyorum adetim düzenlidir ama bir damla kan gelmesi beni endişenledim ama daha 15 gün adetime var
Korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum ama yinede tedbirli olmakta fayda var tabi tekrarı olursa mutlaka bir doktora görün kuzum

Çok teşekkür ederim ayrıca ben düşük yaptım 4 ay önce gebe olmadan önce aynı 1 damla kan gelmişti ondan sonra gebe kaldım yinede allaha sığınırım bu işaret olabilrmi

Çok teşekkür ederim ayrıca ben düşük yaptım 4 ay önce gebe olmadan önce aynı 1 damla kan gelmişti ondan sonra gebe kaldım yinede allaha sığınırım bu işaret olabilrmi
Acaba o da aynı şekilde miydi ? Korunuyor musunuz ?Olabilir de olmayabilir de ama bunu anlamak için çok erken onun için tedbirli olun siz yinede , bat tarihinizi bekleyin gelmezse kan testi yaptırirsiniz Rabbim hayirlisini versin yinede

Merhaba. Benimde adetime 12 gün falan varken açık pembe kan gelmişti akıntıyla karışık. Sonra adet günüm geldi olmadım. Hamile olduğumu öğrendim. Yumurtan çatlamış sanırım. Gebe kalmak için iyi bir firsat.

Back