Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÖncelikle herkese meraba Evliyim adetime15 gün daha var bir damla kan geldi kan gelme sebebi nedir bunun hakında açıkla yaparsanız sevinirm🙏
Kuzum adetin düzenli mi ? Gebelik düşüncen var mıydı bazen bir önceki adet bitimi yumurtlama çatlayıp döllenme olabiliyor dolayısıyla yerleşme kanaması olabiliyor.
Kuzum adetin düzenli mi ? Gebelik düşüncen var mıydı bazen bir önceki adet bitimi yumurtlama çatlayıp döllenme olabiliyor dolayısıyla yerleşme kanaması olabiliyor.
Çok teşekkür ederim ayrıca ben düşük yaptım 4 ay önce gebe olmadan önce aynı 1 damla kan gelmişti ondan sonra gebe kaldım yinede allaha sığınırım bu işaret olabilrmi
Çok teşekkür ederim ayrıca ben düşük yaptım 4 ay önce gebe olmadan önce aynı 1 damla kan gelmişti ondan sonra gebe kaldım yinede allaha sığınırım bu işaret olabilrmi
Acaba o da aynı şekilde miydi ? Korunuyor musunuz ?Olabilir de olmayabilir de ama bunu anlamak için çok erken onun için tedbirli olun siz yinede , bat tarihinizi bekleyin gelmezse kan testi yaptırirsiniz Rabbim hayirlisini versin yinede
Merhaba. Benimde adetime 12 gün falan varken açık pembe kan gelmişti akıntıyla karışık. Sonra adet günüm geldi olmadım. Hamile olduğumu öğrendim. Yumurtan çatlamış sanırım. Gebe kalmak için iyi bir firsat.