• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelik kime ait ?

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Kızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım

Kızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım
tabi ki sen gideceksin yeni gelen o kadın kapı kapı gelip tanışma yapacak değil bende yeni gelinim kimseye tanışma için gitmedim gerek duymadım zaten komşu isteyen bir tip değilim bir ikisiyle tanıştım binanın ayarını öğrendim yani tanışmak isteyen gelir belki oda böyle düşünüyordur

Bizim de binaya bizden sonra biri taşındı. Taşınalı 3 ay oluyor. Gidicrm dedim de bir türlü gidemedim çalışıyor akşamları evde anca eşimle birlikte gidebilirim. Pek de sevmem böyle şeyleri ama binada sadece 3 aile yaşadığı için en azından tanışmak gerekiyor. Ama sizinki biraz ilginç olmuş daha balayından yeni geldi.

Bizim de binaya bizden sonra biri taşındı. Taşınalı 3 ay oluyor. Gidicrm dedim de bir türlü gidemedim çalışıyor akşamları evde anca eşimle birlikte gidebilirim. Pek de sevmem böyle şeyleri ama binada sadece 3 aile yaşadığı için en azından tanışmak gerekiyor. Ama sizinki biraz ilginç olmuş daha balayından yeni geldi.
Doğru

8 sene oturduğum apartmanda kimseye gitmedim. Asansörde görürsem merhabalaştığım 1-2 tanesi vardı. Sevmem gidip gelmeli komşuluk ilişkisini. Belki komşunuz da sevmiyordur. Zaten yeni dönmüş balayından.
Ben bu şehire yeni geldim o da öyle komşuluk kötü birşey değil ki seviyeli olduktan sonra gelip gitmek bir kahve muhabbet etmek isteyen

Bizim kültürümüz sever komşuluk yeni yeni sevmez olduk :)

Artık herkes çalışıyor temizliğe, yemeğe bile zaman yok..arkadaş ortamı komşular değil iş yerinden oluyor. buluşulacaksa dışarda buluşuypruz. Bence en iyisi bu :) ya da biz böyle alıştık bilemiyorum

Back
X