- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Kızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güldüm aynen ince işleri var halenAy Yok artık!
İlla gelip gidilmesi mi lazım? Ben komşu ilişkisi sevmem mesela, belki sevmiyordur bi de yeni evli insanlar bence rahat bırakın.
tabi ki sen gideceksin yeni gelen o kadın kapı kapı gelip tanışma yapacak değil bende yeni gelinim kimseye tanışma için gitmedim gerek duymadım zaten komşu isteyen bir tip değilim bir ikisiyle tanıştım binanın ayarını öğrendim yani tanışmak isteyen gelir belki oda böyle düşünüyordurKızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım
Önce ki komşular la hemen ilişki içindeydik ben komşuluk severim seviyeliDaha balayından geleli 3 gün olmus ne bu acele? Bizim üst kata 6 ay önce taşındılar daha birbirimizim evine girmedik dışarıda merhaba merhaba. Çok beklenti içine gitmişsiniz
İnşallah kız komşularla tanışma hatasına düşmez.Çok güldüm aynen ince işleri var halen
Bizim kültürümüz sever komşuluk yeni yeni sevmez olduk :)Bizim site yeni yapıldı herkes yeni taşınmıştı.. 2.5 yıl oldu kimse ile tanışmadık. Tanışmak mı gerekiyor? Ya da bunun bir sırası mı var? Yeni evli kimse zaten eve geleni gideni olsun istemez sanıyorum
Neden insanlar anlasabildikten sonra aynı binada seviyeli komşuluk güzeldirİnşallah kız komşularla tanışma hatasına düşmez.
DoğruBizim de binaya bizden sonra biri taşındı. Taşınalı 3 ay oluyor. Gidicrm dedim de bir türlü gidemedim çalışıyor akşamları evde anca eşimle birlikte gidebilirim. Pek de sevmem böyle şeyleri ama binada sadece 3 aile yaşadığı için en azından tanışmak gerekiyor. Ama sizinki biraz ilginç olmuş daha balayından yeni geldi.
Çok güldüm aynen ince işleri var halen
Ben bu şehire yeni geldim o da öyle komşuluk kötü birşey değil ki seviyeli olduktan sonra gelip gitmek bir kahve muhabbet etmek isteyen8 sene oturduğum apartmanda kimseye gitmedim. Asansörde görürsem merhabalaştığım 1-2 tanesi vardı. Sevmem gidip gelmeli komşuluk ilişkisini. Belki komşunuz da sevmiyordur. Zaten yeni dönmüş balayından.
Bizim kültürümüz sever komşuluk yeni yeni sevmez olduk :)
Temizlik çocuk başka tavsiyenYalnızken de vakit geçirme yöntemleri var. Bu yöntemleri bence öğrenin.