- 18 Temmuz 2016
- 4.586
- 12.683
- 208
Adam seni sevmiyormus. Hollanda ayagina sabrediyormus sadece. Aslan barisma. Asla altdan Alma.Kız 26 abi 30
Yahu kardeşim 32 yaşındasın ama sanki 20 yaşındasın yok onu unutmam 2 yılımı alır felan benim 20 yaşındaki hallerim uzaktan ilişki öyle oluyor demek ki.. kötülüğünü görüyorsun ama çok fazla goremiyorsun iyi anların aklına gelince bu açtığın konuları oku ...birde sana edilen hakaretleri hatırla ...Kavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu beninsan böyle kabullenemiyor instagram dondurmuş
Kavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu beninsan böyle kabullenemiyor instagram dondurmuş
Buneya ailesinin hiç bir hatasını kabul etmiyor ilerde desene kavga olsa hep beni dışlayacaktı isterse uzakta olalım uzanırlar adam daha gelmedi.dediki 3 aylık anam babamı getiririz kardeşi dedim ayrı ev tutarız ozaman ben aynı evde yapamam zaten ama gerek kalmadı.10 gün sonra kavuşacaktık biletleri bile iptal edemiyorum canım yanıyorAdam seni sevmiyormus. Hollanda ayagina sabrediyormus sadece. Aslan barisma. Asla altdan Alma.
20 yaş degilde herşey çok taze ondandır haksızlığa uğradım o yüzden insan gelecek hayali kurarken şu duruma bak neyse vardır bundada bir hayır.ama birgün yine hepsi birarada kerimcan durmazı izliyorlardı bende gergindim o gün sevgilim ekranı tv çevirdi bende dedimki aman istemez kendine çevir.ordan yine kardeşi o da izlemistir illaki bende dedimki izlemedim demedimki zaten sonra sevgilim mutfaga geçti dedimki kardesin niye birsey dedi olamazmı belki keyfim yok izlemek istemiyorum senmisin öyle diyen.bana kötüleyemezsin ailemi diyip 3 gün konuşmamıştı ama bu son olay son damla oldu.ben ona zaten belirtmeye çalıştım neymis kötü gelinler gibi abime niye yansıtıyorsun dedim ne alaka açsaydınya telefonu.konusmasıyla bile bastırıyor dedim bir dinlemeyi ögren neyse yaYahu kardeşim 32 yaşındasın ama sanki 20 yaşındasın yok onu unutmam 2 yılımı alır felan benim 20 yaşındaki hallerim uzaktan ilişki öyle oluyor demek ki.. kötülüğünü görüyorsun ama çok fazla goremiyorsun iyi anların aklına gelince bu açtığın konuları oku ...birde sana edilen hakaretleri hatırla ...
Sevgilinle iyi olduğunuz zamanlarda sana aşkım çiçeğim böceğim demiştir illaki niye demesin ki iyiyken en b.ktan adamda iyi olabilir...ama evlilik öyle değil ki iyi günün kötü günün çok oluyor hastalık akraba vs ...bu adam kötü anında seni adam yerine koymuyor sana gram saygısı yok evlenince bunun 1000 katı daha kötü davrandığını dusun ...
Valla boşandım bir güzel sonra aradan 6 ay geçmeden fıstık gibi bir adam buldum çok şükür evlendim karakteri tipi her şeyiyle harika bir adam ...
Sen evlensen nefret edersin o kişidende işte ..akıllı olanlar ve bu hayatta mutlu olanlar başkalarınin yaşadıklarından ders alıyor ..ama senin benim gibi akılsız olanlar yaşıyor mutsuz oluyor hayatı berbat oluyor ancak öyle düzgün karar veriyor umarım ...akıllı olursun
Aynen yazıklar olsun ama ben ona söylerken bile kırmamak için çaba gösterdim ama bana yapılanlar söylenenler görünmüyor görmüyor allah hepsini kahretsinÇok şanslısın Allah'in sevdiği bir kulmussun seni yolun basinda kurtarmis . Böyle saçma konulardan dolayi ortamin bu kadar bulaniklasmasi sagliksiz. Sana hitap sekli cok seviyesiz. Evlensen cok çekerdin bu gorumceden. Bu tecrubeyi sepetine koyarak yoluna devam et. Dilerim karşına iyi insanlar cikar.
Aynen ben mesaj olarak yazdım onaa adilerKardeşin yazsın, '' 'Aileme karşı' olarak değiştir onu. '' diye.
Aynen telefonda sesini duysaydın nerdeyse böyle delirmis ağlamaklı ben sana demistim ailem en hassas noktam git şimdi ailenin eteginin dibine oturEski sevgiliniz olayı yönetememiş, bu ilerde evlenirseniz olacakların da göstergesi. Sevgi her şeyi halletmiyor malesef, şu an üzülürsünüz ağlarsınız normal ama zamanla azalır. Eğer devam etseydiniz ömür boyu çekecektiniz. Her zaman kendi ailesini ön plana alıp, haksız da olsalar onları savunan adamlar aile kurmayı beceremiyor.
Aynen yazık gerçektenİyi ki erken göstermişler yüzlerini30 yaşında bir adam sana böyle bir sebepten bunları yaşatıyorsa bırak gitsin hiç üzülme şükret .
Burdan belliymiş ne olduğu. Lütfen sevgine yenilip barışma. Bazı evlilikler yalnızlıktan bin beterdir emin ol. Hem hollandadaymışsın orda adam mı kalmadı da adamı ailesiyle yakınına taşındıracaktın. Bu adam seni hak etmiyor, hak eden biriyle elbet tanışacaksın. Adam pasif, görümce terbiyesiz.20 yaş degilde herşey çok taze ondandır haksızlığa uğradım o yüzden insan gelecek hayali kurarken şu duruma bak neyse vardır bundada bir hayır.ama birgün yine hepsi birarada kerimcan durmazı izliyorlardı bende gergindim o gün sevgilim ekranı tv çevirdi bende dedimki aman istemez kendine çevir.ordan yine kardeşi o da izlemistir illaki bende dedimki izlemedim demedimki zaten sonra sevgilim mutfaga geçti dedimki kardesin niye birsey dedi olamazmı belki keyfim yok izlemek istemiyorum senmisin öyle diyen.bana kötüleyemezsin ailemi diyip 3 gün konuşmamıştı ama bu son olay son damla oldu.ben ona zaten belirtmeye çalıştım neymis kötü gelinler gibi abime niye yansıtıyorsun dedim ne alaka açsaydınya telefonu.konusmasıyla bile bastırıyor dedim bir dinlemeyi ögren neyse ya
Aynen öyle yok ailesinden 3 kişi kaldı whatsappta onlarıda bugun yok edecëm bu saatten sonra o istese ben istemiyorum artık.beni ufak şeyde bile silip atan insanla defolsun gitsinBurdan belliymiş ne olduğu. Lütfen sevgine yenilip barışma. Bazı evlilikler yalnızlıktan bin beterdir emin ol. Hem hollandadaymışsın orda adam mı kalmadı da adamı ailesiyle yakınına taşındıracaktın. Bu adam seni hak etmiyor, hak eden biriyle elbet tanışacaksın. Adam pasif, görümce terbiyesiz.
Unutmam zaman alır diye de kendini şartlama. Biri gider biri gelir. Yaşın genç. Hollandadasın demek ki hayat standartların gayet iyi. Aşk acısını çekmeyen yok illa ki geçiyor.
20 yaş degilde herşey çok taze ondandır haksızlığa uğradım o yüzden insan gelecek hayali kurarken şu duruma bak neyse vardır bundada bir hayır.ama birgün yine hepsi birarada kerimcan durmazı izliyorlardı bende gergindim o gün sevgilim ekranı tv çevirdi bende dedimki aman istemez kendine çevir.ordan yine kardeşi o da izlemistir illaki bende dedimki izlemedim demedimki zaten sonra sevgilim mutfaga geçti dedimki kardesin niye birsey dedi olamazmı belki keyfim yok izlemek istemiyorum senmisin öyle diyen.bana kötüleyemezsin ailemi diyip 3 gün konuşmamıştı ama bu son olay son damla oldu.ben ona zaten belirtmeye çalıştım neymis kötü gelinler gibi abime niye yansıtıyorsun dedim ne alaka açsaydınya telefonu.konusmasıyla bile bastırıyor dedim bir dinlemeyi ögren neyse ya
Sevgilin cok saygisizmis zaten. Kizkardesi de. Bu insanlar icin mi uzuyorsun kendini? Onlar seviyelerince davranmislar. Bitmesi iyi olmamis mi? Bu tiplerden kurtulmussun. Her bitis yeni baslangictir. Mevlana' nin dedigi gibi : Baska sarkilar soylemek lazim.Sana anlatiyim şimdi kardesini severdim gerçekten çok severdim ama bunlar bitane dayısı var kavgalı oldukları beni instadan eklemiş.dün sevgilimi görüntülü aradım dedimki bak eklemiş kabul edeyimmi etmiyimmi oda arkadan böyle sinirli bir şekilde salakmısın sen etme tabi bak şakaya tahammül ederim ama saygısızlık asla.şok oldum birsey dedim ama ses çoktu duymadı neyse sabah oldu içime dert oldu birkere.bende yazdım ona hani hoş olmadı falan diye sonra geri sildim kk sil dediler boşver oda yazdiki ne yazdın sildin dedim boşver dediki silsende görünüyor gülücükle birşey demedim.10 dakka geçti dedim neyse ariyim sesli konuşalım halledelim red etti o sırda sevgilim aradı görüntülü dedi neoldu dedim böyle böyle sen iyi degilsin kapattı. Yarım saat sonra engelledi whatsappta sonra instagram story atıyor ama bakmadım assagalara inince herkesin storysi görünüyorya biraz.gördüğüm kadar şöyle alçaksın böyle alçaksın ergence bende cevap vermektense takipten çıkardım onu whatsapptada engelledim.sonra 5 saat sonra sevgilimi aradım dedim sen niye beni takipten çıkıyosun dediki senniye kardeşimi takipten çıktın dedim pardonda senin kardesin beni engelledi ben sana demedimmi hep benim ailem en hassas noktam sonra o cadı konuştu .benide konuşturmuyor dedim susta dinlemesini ogren sonra havladı ister abimle devam etsin ister etmesin benim için bittin dedi bende sende benim için bittin öyle.heryerden engelledi beni sevgilim diyorumda ex oldu ama bu haksızlığa varya rabbim görüyor hakkımı helal etmem
Aynen bugun bunu yapan susan yarın evlenince onlarla bir olur herşeyi yapar defolsun gitsinlerSevgilin cok saygisizmis zaten. Kizkardesi de. Bu insanlar icin mi uzuyorsun kendini? Onlar seviyelerince davranmislar. Bitmesi iyi olmamis mi? Bu tiplerden kurtulmussun. Her bitis yeni baslangictir. Mevlana' nin dedigi gibi : Baska sarkilar soylemek lazim.
Bendeki durum eski eşten şiddet gördüm ihanet gördüm bununlada tanıştık kapıldım bir kere gözüm ondan başka birşey görmedi uzak olsa bile ama bundan sonra bitti benim için.kendimle meşgul olacam kurslara gidecem gerek yok kafamı agrıtmaya kıymet bilmeyenleree yok sakinleştim öyle olmam gayet normal yeni dahaZaten korkunç bir birliktelikti.
Ya ben anlamıyorum sonuçta çocuk değilsiniz profilinize göre yaşınız 32, üstelik daha önce evlenip ayrılmışsınız. Daha dikkatli ve mantıklı davranmanız gerekmiyor mu? Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ama ben sizde aksi bir durum görüyorum. Modunuz yine yangınlar yine ben. Silkelenin ve kendinize gelin. Ergen değilsiniz.
Böyle göndermeyi de ilk defa duyuyorumKardeşim de ekli daha whatsapp ismini haksızlığa karşı yapmış hhahahaha allahım kafayı yicem
Bencede bir ilk hahahBöyle göndermeyi de ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?