Diger konun başlığını okuyun bura devamıBen bilmiyorum dolayisiyla pek 1 sey de anlayamadim. Baslarken kisa 1 ozet gecseydiniz uygun olurdu sanki...
Aynen sebep yok ya bana haksızlk yapıldı asıl ben onu affetmeyecem hiçAyrılasi varms kardeste bahane.Kisiliksiz.
Aynen instasını dondurmuş yazıkBöyle bir adamdan ayrılmaniz isabet olmuş.Ondan adam olmaz.Daha basında böyle yaparsa ohoooo ileride size neler yapardı düşünün.Biraz üzüleceksiniz ama geçecek merak etmeyin.
Pişman olur ama emin ol birkaç ay bile sürmezAynen sebep yok ya bana haksızlk yapıldı asıl ben onu affetmeyecem hiç
Kavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu benPişman olur ama emin ol birkaç ay bile sürmez
İnstagramı silip başka bir tane açmadıysa bir- iki hafta sonra açar bence.Kavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu beninsan böyle kabullenemiyor instagram dondurmuş
İnstagramı silip başka bir tane açmadıysa bir- iki hafta sonra açar benc
Normal, ayrılık insanı üzer. Kendinize biraz zaman tanıyın..Daaha şaka gibi geliyor ya of
Bana haksızlık yapıldı onu asla affetmeyecem bu şekil bitirdiği için deli gibi özlüyordur buna eminim ama elden birşey gelmiyor bildigin severek ayrılıyoruz yaNormal, ayrılık insanı üzer. Kendinize biraz zaman tanıyın..
Zaman geçtikçe sizin onu sevdiğiniz gibi onun sizi sevmediğini fark edeceksiniz bence. Sizce sizin kadar seviyorsa neden size haksızlık yaptı?Bana haksızlık yapıldı onu asla affetmeyecem bu şekil bitirdiği için deli gibi özlüyordur buna eminim ama elden birşey gelmiyor bildigin severek ayrılıyoruz ya
Inşallah zaten o hollandaya gelmek istedi annesi uzaga gitme o gelsin buraya demeye başladı ne bu ya benim duygularım yokmu allah biliyor.ben de hakkımıhelal etmeyecem hicbirine yazıklar olsun o pislik sabah telefonu iptal etmek yerine açsaydı birşey yoktu.ama demekki gerçek sıfatları çıktıAyrılmanız isabet olmuş. Bu ana kuzusuyla evlenip başınızı yakacaktınız. İlişki devam etse o Hollanda’ya gelse size hayatı zindan ederdi Türkiye ye dönelim diye, gelir burda ailesinin dizinin dibinde yaşardınız. Tüm kararları aileyle alır, tüm planlara onları dahil ederdiniz. Tüm aileyi hoş tutmakzorunda olup, herkesin nazı niyazıyla uğraşırdınız. Verilmiş sadakanız varmış, ilk günler zor olur ama atlatırsınız
Doğru beni dinlemeden kardeşimi niye takipten çıktın dedi benim ne hissettigim umrunda degil çok sağolsun gerçektenZaman geçtikçe sizin onu sevdiğiniz gibi onun sizi sevmediğini fark edeceksiniz bence. Sizce sizin kadar seviyorsa neden size haksızlık yaptı?
Dediğim gibi zamana ihtiyacınız var maalesef..Doğru beni dinlemeden kardeşimi niye takipten çıktın dedi benim ne hissettigim umrunda degil çok sağolsun gerçekten
Dondursun boşver .Öyle de bı ister seversin ki zaman lazım.O döner ama iş işten geçerKavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu beninsan böyle kabullenemiyor instagram dondurmuş
Neymiş kardeşini hep kardeş gibi görmüşümde öyle demiste neolmus dedim kusura bakmada ben kimseye saygısızlık yapmadıysam ister kardesin ister ablan kimse yapamaz bana.saka olsa kızmazdım kına yaksın şimdi pis ayıDon
Dondursun boşver .Öyle de bı ister seversin ki zaman lazım.O döner ama iş işten geçer
Yok canım diger konumun başlığını okursan anlarsın az çokOnceki konuyu bilmeyenler yorum yapmasin gibi olmus. Alıntilasaydiniz keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?