Önceki konumu bilenler için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir adamdan ayrılmaniz isabet olmuş.Ondan adam olmaz.Daha basında böyle yaparsa ohoooo ileride size neler yapardı düşünün.Biraz üzüleceksiniz ama geçecek merak etmeyin.
Aynen instasını dondurmuş yazık

Pişman olur ama emin ol birkaç ay bile sürmez
Kavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu ben insan böyle kabullenemiyor instagram dondurmuş

Ayrılmanız isabet olmuş. Bu ana kuzusuyla evlenip başınızı yakacaktınız. İlişki devam etse o Hollanda’ya gelse size hayatı zindan ederdi Türkiye ye dönelim diye, gelir burda ailesinin dizinin dibinde yaşardınız. Tüm kararları aileyle alır, tüm planlara onları dahil ederdiniz. Tüm aileyi hoş tutmakzorunda olup, herkesin nazı niyazıyla uğraşırdınız. Verilmiş sadakanız varmış, ilk günler zor olur ama atlatırsınız

Normal, ayrılık insanı üzer. Kendinize biraz zaman tanıyın..
Bana haksızlık yapıldı onu asla affetmeyecem bu şekil bitirdiği için deli gibi özlüyordur buna eminim ama elden birşey gelmiyor bildigin severek ayrılıyoruz ya

Bana haksızlık yapıldı onu asla affetmeyecem bu şekil bitirdiği için deli gibi özlüyordur buna eminim ama elden birşey gelmiyor bildigin severek ayrılıyoruz ya
Zaman geçtikçe sizin onu sevdiğiniz gibi onun sizi sevmediğini fark edeceksiniz bence. Sizce sizin kadar seviyorsa neden size haksızlık yaptı?

Inşallah zaten o hollandaya gelmek istedi annesi uzaga gitme o gelsin buraya demeye başladı ne bu ya benim duygularım yokmu allah biliyor.ben de hakkımıhelal etmeyecem hicbirine yazıklar olsun o pislik sabah telefonu iptal etmek yerine açsaydı birşey yoktu.ama demekki gerçek sıfatları çıktı

Zaman geçtikçe sizin onu sevdiğiniz gibi onun sizi sevmediğini fark edeceksiniz bence. Sizce sizin kadar seviyorsa neden size haksızlık yaptı?
Doğru beni dinlemeden kardeşimi niye takipten çıktın dedi benim ne hissettigim umrunda degil çok sağolsun gerçekten

Don
Kavuşma hayali kurarken şu hale bak ya ben gerçekten bundan sonra istemiyorum kimseyi onu unutmak zaten 1 2 sene alır çok sevdim onu ben insan böyle kabullenemiyor instagram dondurmuş
Dondursun boşver .Öyle de bı ister seversin ki zaman lazım.O döner ama iş işten geçer

Don

Dondursun boşver .Öyle de bı ister seversin ki zaman lazım.O döner ama iş işten geçer
Neymiş kardeşini hep kardeş gibi görmüşümde öyle demiste neolmus dedim kusura bakmada ben kimseye saygısızlık yapmadıysam ister kardesin ister ablan kimse yapamaz bana.saka olsa kızmazdım kına yaksın şimdi pis ayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…