Yorum çok ya ondan dedim yenisini açayım yeni gelişme diyeO konudan devam etseydiniz keşke. Neyse şuan üzgünsünüz ama aslında Allah kurtardı sizi.
ee bilmeyenler ne olacak?bilenler bilir diye konu mu olur?Bu sefer bitti arkadaşlar içim acıyor 10 gün sonra yanına gidecektim yazarken ağlıyorum.ben kimseye kötü birşey demedim engellendim sonra alçak diye alay edildim ama telefon açtımya bana gelme dedi ilk dediği sen kardeşimi niye takipten çıkardınbak sen bu çok büyük haksızlık dedimki ayrılık olacak belli ozaman akşam son kez konuşalım zaten heryerden engelledi beni sagolsun ergence bulurum bu engellemeyide.onu bunu isterken iyidim şimdi kötü oldum tabi sonra kardeşi dediki benim için bittin bende dedim sende benim için bittin.of yeni açmak istedim digeri 200 yorumu geçti okuyanlar bilir teşekkürler❤
Ilk başlığı okursalar zaten belli oluree bilmeyenler ne olacak?bilenler bilir diye konu mu olur?
bakayım biIlk başlığı okursalar zaten belli olur
Kardeşi beni engelledi ama neyse bana inanmayanla işim olmazKız kardeşini engellemeniz bahane, ayrılası varmış.
Daha görümce adayıydı ama hem onunla hem.sevgilimleGörümcenizle mi ayrildiniz ? anlamadim valla:)
Okuması zor gelir diye ayool hemen kötüye çekDiğer konunuzun yorumu 200 ü geçti demek.
Ayrıntıya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?