• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce zayıf sonra anne olmak istiyorum

Zayıf anne olmak

• Zayıflamak

OY: 2 40,0%
  • Anne olmak

OY: 4 80,0%

• Ankete Katılan
    5
Arkadaşlar 5 hamilelik geçirdim hep düşük yaptım 3 gün önce pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim ve 2 ay düzenli ilaç (b12-çinko-folikasit-aspirin)kullanıp 3ay sonrası hamilelik istediler ve bende fazla kilolarımdan kurlulmak istiyorum sonra anne olmak istiyorum.

Merhaba canım inşallah hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Zayıflamak için nasıl bi program izlemeyi düşünüyosun

En güzeli porsiyon azlığı derler ya ben kahvaltı yapınca gün boyu çok yerim kahvaltı yerine her gün domates ve süzme peynir yiyorum. öğlen tek çeşit bir yemek yanında yoğurt ve ya salata yemeklermi az yağla yapmaya çalışıyorum. bi ara öğün yapıyorum elma mandalina çok aktif olduğum günler bitter çikolata mesela akşam yine tek çeşit bir yemek salata ekmek açlık seviyeme göre değişiyor.su mümkün olduğu kadar içiyorum gece bu ara nar yiyorum.

Aşırı bi kilonuz yok, bence önce hamilelik düşünün sonra daha çabuk verirsiniz kiloları :KK66:

Ayrıca hamilelikte az ve sık yiyip yürüyüş yaparsanız çokta kilo almazsınız

Zayıf hamile kalmak çok önemli benim için çünki ilk ay sürekli dinlendiğim için evde çok kilo alıyorum o yüzden vermem gerek

Öyle ama ilaçlar yüzünden kötü görünen bi göbeğim var ve şu an teşhis konuldu için hamileliğin boyunca kendime kan sulandırıcı yapıcam ve onlar çok tansiyonumu düşürüyo ve daha çok yiyorum

Back