Yaaa bir umut oldu bu mesajınız bana çok tuhafıma gitti çünkü önce çizgi görüp sonra böyle olunca üzüldümProdoctor güvenilir bir test değil ben hamileyken yaptığım halde hep tek çizgi veriyordu hamileydim yani alma imkanınız varsa eczaneden predictor testi alın en güvenilir ve doğru sonuç veren test odur diğerleri çoğu artık sahte sonuç veriyor yada bekleyin gününüz geçince kan verin inşallah vardır rabbim nasip etsin sizlere
Ben size söylediğim predictorda çift çizgi alırken prodoctordan tek çizgi alıyordumYaaa bir umut oldu bu mesajınız bana çok tuhafıma gitti çünkü önce çizgi görüp sonra böyle olunca üzüldüm
Umarım dua edin lütfen çok istiyorumBen size söylediğim predictorda çift çizgi alırken prodoctordan tek çizgi alıyordumo an anladım ki işe yaramıyor o test hayırlısı olsun hakkınızda inşallah,
Şuan aynı şeyi yaşıyorumYaaa bir umut oldu bu mesajınız bana çok tuhafıma gitti çünkü önce çizgi görüp sonra böyle olunca üzüldüm
Ama ben çok silik bir çizgi gördüm bunda da
Var zaten elimde net görüyorum da 31 inden beri yapıyorum neden koyulaşma olmuyor ona şaşırıyorum ve ilk üç dk da da çıkıyor yani görüyorum marka da güvenilir deniliyor pcosluyum geç döllenme olduğunda gel koyulaşır mı ki bilmiyorumAma ben çok silik bir çizgi gördüm bunda da
Ben de bu konuda müzdaribim malesef net bir şekilde çift çizgi gördüm şuan çok silik yada hiç yok
Napacaz ya aynı şeyi yaşıyoruz demekBen de bu konuda müzdaribim malesef net bir şekilde çift çizgi gördüm şuan çok silik yada hiç yok
Evet bu yüzden regl günümü bekleyip kan vereceğim belkide kendimizi strese sokuyoruz bu iyi bir şey değil beklemekte heyecanlıNapacaz ya aynı şeyi yaşıyoruz demek
Bu yaptığım testlerin hepsi ikinci çizgiyi çıkardı kuruma çizgisidir dedim ama su ile ıslattığımda hiç biri gitmediMerhabalar bir kaç gün önce paylaştığım testimde prodoctor silik çizgi görmüştüm bata 3 gün var sabah ilk idrarla test yaptım fakat şimdi negatif bu durumu yaşayan oldu mu aranızda lütfen pcosluyum yanıt bulmak istiyorum. İlk fotoğraf silik çizgi çıkan 3 gün önce yaptığım diğerleri bugün
Canım ne yaptın durum nedir test yaptın mı ya da kan verdin mi ?Napacaz ya aynı şeyi yaşıyoruz demek
Merhaba aynı durumdayız ne oldu acaba sonucunuz , benim dün silik çizgiyken bugün daha silik anlamadımCanım ne yaptın durum nedir test yaptın mı ya da kan verdin mi ?
Merhaba aynı durumdayız ne oldu acaba sonucunuz , benim dün silik çizgiyken bugün daha silik anlamadım
Benim bugün reglin 1. Günü dün kan verdim 2.50 geldi değer reglimi takip edicem doktor takip et belki yeni yerleşiyordur dediMerhaba aynı durumdayız ne oldu acaba sonucunuz , benim dün silik çizgiyken bugün daha silik anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?