- 30 Ekim 2023
- 137
- 118
- 28
-
- Konu Sahibi Karamellikahvemveben
Yaaa ben şuan kızımla evdeyim ama çalışırken de eşlik edebileceğiniz maddeler ekleyebiliriz bencee mesela akşamları en azından 15 dk kitap okumak mutlaka cilt temizliği yapıp uyumak uyumadan 10 dk yatakta esneme hareketleri yapmakHer gün yapmam gerekenler benim çalışmakhayırlı olsun size de kendi ayaklarınız üzerinde güzel bir hayat dilerim
Şuan çalışmıyorum ve muğlanın bir ilçesindeyim malesef etkinlik için yakınlarımda bir düzen yok ama dizi izliyorum beni motive edebilecek diziler kitap okuyorum ingilizce kursuna başladım birde çanta örmeye başladımİlk adımı attınız gerisi gelir
Aklınıza hiç geçmişi getirmemeye çalışın
Eğer çalışıyorsanız iş çevreninizden yeni arkadaşlar edinebilirsiniz
Evde iseniz , herhangi bir kursa , spor salonu vb yazılabilir , dijital platformda dizi izleyebilir , kitap okuyabilirsiniz
Mesela takı tasarım, pratik dikiş, değişik tarifleri denemek inanılmaz kafa dağıtıyor
Umarım iyi insanlar çıkar karşınıza
Herşey gönlünce olsun
Evli iken baya umutsuzmuşum 6 yıllık bir umutsuzluk ama şimdi her anıma ayrı bir umut yüklüyorum elimden geldiğinceİyi yaptın, mutsuz umutsuz üzgün bahtsız gibi nicklere asla anlam veremiyorum. İnsan bin kez şanssızlık yaşasa kendine şanssız dememeli
Ne gibi değişiklikler olacak?
Yani şimdiki haliniz ve sonradan olmak istediğiniz ?
Meselaa günlük tutmaya başladım her hissimi yazıya döküp içimden atıyorum hergün düzenli ip atlamaya çalışıyorum 20 30 kaç defa anlayabilirsem birde şngilizce öğrenmeye başladımNe gibi değişiklikler olacak?
Yani şimdiki haliniz ve sonradan olmak istediğiniz ?
Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi olacak
Yaaa ben şuan kızımla evdeyim ama çalışırken de eşlik edebileceğiniz maddeler ekleyebiliriz bencee mesela akşamları en azından 15 dk kitap okumak mutlaka cilt temizliği yapıp uyumak uyumadan 10 dk yatakta esneme hareketleri yapmak
Teşekkür ederiimm başlığı da oraya açayım daha iyi olur sanırımBunun için kişisel gelişim bölümü var forumda
Orayı takip ederseniz baya güzel
İşiniz yorucu baya demekki o zman en müsait vakitte kendinize zaman ayırın en güzel kişisel gelişim buAhhh ah yatak görsem maktul gibi bırakırım hemen kendimi
İşiniz yorucu baya demekki o zman en müsait vakitte kendinize zaman ayırın en güzel kişisel gelişim bu
Haklısınız iş hayatı zor ve yorucu mevlam gücünüzü kuvvetinizi arttırsın inşallahzaman artık sadece zorunlu ihtiyaçlardan ibaret benim için, bebeler büyürse hayırlısıyla o zamana kaldı artık çoğu şey
Hepsi harika şeyler, dolap gardrops üzerinden satabilirsiniz el emekleriniziŞuan çalışmıyorum ve muğlanın bir ilçesindeyim malesef etkinlik için yakınlarımda bir düzen yok ama dizi izliyorum beni motive edebilecek diziler kitap okuyorum ingilizce kursuna başladım birde çanta örmeye başladım️