umarım yerle bir olmuştur. tek istediğim bu.çok güzel umursamıyor olman dokunmuştur erkeklik egosunu yerle bir etmişsin helal kız. Bende gezer tozar sanki hiç girmemiş hiç bişey yaşanmamış gibi devam ederim çünkü hikayemiz bu kadarmış bitti. Yeni hikaye zamanım gelmiş, bir başkasıyla demekki.
evet gerçekten adam gibi adam bırakmaz, iletişimi kesmez. dayanamaz. sevdiğine kıyamaz.boyle dengesiz insanlarla ugrasmadan yol vermek en iyisi
sizin ne ata ne ite ihtiyacınız var, gercek bir erkege ihtiyaciniz var. o yuzden bırakın nasıl giderse gitsin, nasil gelirse gelsin:)
olur olur en iyisi bile umursanmayınca sinir olurumarım yerle bir olmuştur. tek istediğim bu.
Birini denemis olmamış geri dönmüş.Bence salın gitsinMerhaba,
Dört aylık bir ilişkim oldu. Zamanla birbirimize alıştık, sevdik (en azından ben sevdim ama o da yanımda kedi gibiydi). İlgisinde saygısında bir sorun yoktu. Sonra bir anda mesaj attı nasılsın napıyorsun diye, ben de çalışıyordum o anda dönemedim. birkaç saat sonra iyiyim sen nasılsın dedim cevap yok.
akşam cevap yok, gece ise hikayeme bakmış, yine mesajıma cevap yok.
neyse sallamadım. zaten son bir haftadır pek isteksiz davranıyordu. kısa kısa görevmiş gibi naber nasılsın yazıyordu sadece. telefon bile etmiyordu. insan en azından günde bir defa beş dakika da olsa arar. neyse birkaç gün iletişim koptu. sonra ben bunu sosyal medyadan sildim. numarasını da sildim. hayatıma devam ettim ama çok üzüldüm. 20 gün oldu bu geri döndü. özür diledi ve ailesinden birinin sağlık sorunu sebebiyle bana yazamadığını bana kızmadığını ve benim haklı olduğumu yazmış.
ben de sorun değil geçmiş olsun dedim. ben o sağlık sorununu biliyorum zaten. aramaya yazmaya engel değil. insan hikayeye bakabilecek hikaye atabilecek vakit buluyorsa sevgilim dediği insana da bir mesaj atabilir. saniyeler sürer yani 20 gün olmuş tık yok.
arkadaşlar bence bu adam beni aldattı, ya eski sevgilisi döndü, ya başka birini buldu ama sonuçta onunla da olmadı. ben de malım ya bana geri döndü ve bahane olarak da sağlık sorunu diye beni keklemeye çalışıyor.
yaptığım şey gayet medeni bir şekilde geçmiş olsun umarım sen de iyisindir, kendine iyi bak mesajı attım. vatsaptan baktım numaramı yine silmiş, çünkü resmi kaybolmuş. erkeğin kezbanı da hiç çekilmiyor.
nasıl iyi yapmış mıyım? siz olsanız ne düşünür ne yapardınız arkadaşlar?
saldım zaten bu kafayla daha çok tekmeler yer inşallahBirini denemis olmamış geri dönmüş.Bence salın gitsin
Günümüzdeki erkeklerin çoğu böyle maalesef. Flört etseler de gözleri doymuyor yedekte tutuyorlarevet kesin başkası oldu. çünkü iletişimi kesmeden önce de isteksiz davranıyordu. en çok tiksindiren şey de sağlık gibi önemli bir şeyi bahane yapması oldu. ne kadar yalancı ve aciz bir insanmış meğer.
yedekmişim demek ki beni gerçekten sevmemiş. ne kadar aptalım yaaGünümüzdeki erkeklerin çoğu böyle maalesef. Flört etseler de gözleri doymuyor yedekte tutuyorlariğrenç iğrenç
Ya kusura bakma ama ne dönmesi Allah aşkına? Boşta kalmış, yoklama çekiyor işte. Zaten duyguları olsa, gerçek olsa, iş bu hale gelmezdi. Gelip tekrar yazmış olmasının da anlamı yok haliyle, değer verdiği için yazmadı, -kaba tabirle- it gibi dönmedi, yine söylüyorum; yoklama çekiyor yalancı terbiyesiz.arkadaşlar benden size tavsiye, gidene tek 1 mesaj dahi atmayın. o hayalet olduysa iletişimi kestiyse siz de kesin. engellemeyin ama stalklamayın aramayın asla mesaj atmayın. bakın nasıl it gibi dönüyor kekologlar.
Yerle bir falan olmamıştır, üzgünüm. Herif toksik bi hıyar besbelli, yüz bulamayınca rotayı yeniden hesaplar. Muhatap olmaya dahi değmez.umarım yerle bir olmuştur. tek istediğim bu.
yerle bir olmadıysa bile egosu yaralanmıştır eminim. çünkü benim konuşacağımı sanıp numaramı yeniden eklemiş ve vatsapa yeni profil fotosu koymuş. ben buna yol verince numaramı yeniden sildi. fotosu gitti ordan anladım.Yerle bir falan olmamıştır, üzgünüm. Herif toksik bi hıyar besbelli, yüz bulamayınca rotayı yeniden hesaplar. Muhatap olmaya dahi değmez.
tamam it gibi dönmedi, beni sevmiyor değer vermiyor. boşta kaldı. bunların hepsinin farkındayım. artık benim gözümde bitkiden bir farkı yok. hislerim de zamanla bitecek. ben de ona değer vermiyorum zaten.Ya kusura bakma ama ne dönmesi Allah aşkına? Boşta kalmış, yoklama çekiyor işte. Zaten duyguları olsa, gerçek olsa, iş bu hale gelmezdi. Gelip tekrar yazmış olmasının da anlamı yok haliyle, değer verdiği için yazmadı, -kaba tabirle- it gibi dönmedi, yine söylüyorum; yoklama çekiyor yalancı terbiyesiz.
kesin aldattı zaten artık hiç şüphem yok.Aldatmış çok net. Her yerden engelleyin gitsin
gitsin başka yerde tamir ettirsin egosunu. oh iyi oldu kimden tekme yediyse valla kendisini tebrik ederim. ben yarabandı olamam kimsenin. salak mıdır nedir ya sanki enayiyizKimseyi durakta beklemeyecek sin inene bay bay diyeceksin attan ite dönen kisiyide iyi edip aslan gibi yollamayacaksin olay bu.Egoyu tamir wttirmeye geliyor gene gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?