20 gün sonra herhalde diğer kadın arkadaştan tekme yedi. yoksa bunun başka açıklaması olamaz. ben onu hala seviyorum ama gururumdan yazmıyorum. asla dönmeyeceğim. güvenilecek bir insan değil.Bence de haklısınız , ayrıca hatalıyım diyor ama 20 gün sonra mı gelmiş aklına hatalı olduğu?
Siz olgunca davranıp iyi niyet göstermişsiniz yine, bence bundan sonra yazsa bile ciddiye almayın.
Ay şöyle hemcinslerime bayılıyorumaynen öyle. ben gerizekalı mıyım ya? lan bir yakını vefat etse allah korusun tamam derim anlarım.
salak yerine koyuyor resmen. burası yol geçen hanı mı dümbük yaa
ben neler çektim ne kadar üzüldüm haberi yok. ama benim de bir gururum var. artık geri dönemez. sürünsün onun bunun koynunda.
aynen öyle. ben gerizekalı mıyım ya? lan bir yakını vefat etse allah korusun tamam derim anlarım.
salak yerine koyuyor resmen. burası yol geçen hanı mı dümbük yaa
ben neler çektim ne kadar üzüldüm haberi yok. ama benim de bir gururum var. artık geri dönemez. sürünsün onun bunun koynunda.
Muhattap olup bir yerini kaldırman bile hata. Engelle etkileşime girme. Düşündüğün şey muhtemelen doğru. Değmez zaman harcadığınaMerhaba,
Dört aylık bir ilişkim oldu. Zamanla birbirimize alıştık, sevdik (en azından ben sevdim ama o da yanımda kedi gibiydi). İlgisinde saygısında bir sorun yoktu. Sonra bir anda mesaj attı nasılsın napıyorsun diye, ben de çalışıyordum o anda dönemedim. birkaç saat sonra iyiyim sen nasılsın dedim cevap yok.
akşam cevap yok, gece ise hikayeme bakmış, yine mesajıma cevap yok.
neyse sallamadım. zaten son bir haftadır pek isteksiz davranıyordu. kısa kısa görevmiş gibi naber nasılsın yazıyordu sadece. telefon bile etmiyordu. insan en azından günde bir defa beş dakika da olsa arar. neyse birkaç gün iletişim koptu. sonra ben bunu sosyal medyadan sildim. numarasını da sildim. hayatıma devam ettim ama çok üzüldüm. 20 gün oldu bu geri döndü. özür diledi ve ailesinden birinin sağlık sorunu sebebiyle bana yazamadığını bana kızmadığını ve benim haklı olduğumu yazmış.
ben de sorun değil geçmiş olsun dedim. ben o sağlık sorununu biliyorum zaten. aramaya yazmaya engel değil. insan hikayeye bakabilecek hikaye atabilecek vakit buluyorsa sevgilim dediği insana da bir mesaj atabilir. saniyeler sürer yani 20 gün olmuş tık yok.
arkadaşlar bence bu adam beni aldattı, ya eski sevgilisi döndü, ya başka birini buldu ama sonuçta onunla da olmadı. ben de malım ya bana geri döndü ve bahane olarak da sağlık sorunu diye beni keklemeye çalışıyor.
yaptığım şey gayet medeni bir şekilde geçmiş olsun umarım sen de iyisindir, kendine iyi bak mesajı attım. vatsaptan baktım numaramı yine silmiş, çünkü resmi kaybolmuş. erkeğin kezbanı da hiç çekilmiyor.
nasıl iyi yapmış mıyım? siz olsanız ne düşünür ne yapardınız arkadaşlar?
yok değilim ama bu küfrü çok severim. napalım küfürsüz hayat çok zorAhaha Adanalı mısınız ? =)) Pek bilmezler de dışardakiler bu küfrü.
Neyse, iyi yapmışsınız tabi ki de. Böyle işlerde ortası olmaz, ya tam ya hiç.
Muhattap olup bir yerini kaldırman bile hata. Engelle etkileşime girme. Düşündüğün şey muhtemelen doğru. Değmez zaman harcadığına
sonunda beni gerçekten seven ve değer veren biri var diyordum. önceleri korkuyla yaklaştım, kimseye bağlanmak sonra üzülmek istemiyordum. ama sonra sevdim. en çok üzen de bu oldu.
hayatta kimseye güvenilmeyeceğini tekrar hatırlattı bana. umarım sürünür. ben de bir gün gerçekten beni sevecek biriyle karşılaşırım umarım.
Sen zaten yapılması gerekenleri biliyorsun kesinlikle yazma hislerinde doğru sana yazmadığı o dönem başka biriyle denedi olmayınca geri sana kendini hatırlattı en iyisi yok saymak cevap dahi vermemek erkeklere cevap olarak küfür bile etsen hala beni düşünüyor hala bana sinirleniyor diye umut beslerler o yüzden tekrar ulaşırsa sakın cevap vermeyin gerekirse mesaj yazacağı yerlerden engelleyin.20 gün sonra herhalde diğer kadın arkadaştan tekme yedi. yoksa bunun başka açıklaması olamaz. ben onu hala seviyorum ama gururumdan yazmıyorum. asla dönmeyeceğim. güvenilecek bir insan değil.
bundan sonra yazarsa da cevap alamayacak zaten.
evet çok doğru. ben kendimi seçtim. geceleri gözlerim dolarak uyumaya çalıştığım günler oldu bu süreçte. onunla geçirdiğimiz zamanları düşünüp üzüldüm. bundan sonra asla hayatıma giremez. herkes yoluna.Hiç üzülme. Senin için doğru olmayan birini yoğun duygularına rağmen hayatından çıkarabilmen çok çok büyük bi şey. İnsanın her şeyden önce kendini seçmesi, kendi değerini bilmesi, bunu hak etmiyorum demesi çok güzel. Böyle davrandıkça senin için doğru olan insan gelecektir hayatına. Biz saçma sapan, toksik ilişkilerde direttiğimiz için doğru insan yok diyoruz. Oysaki doğru insanın girebileceği bir alan bırakmıyoruz ki yaşantımızda.
evet kesin başkası oldu. çünkü iletişimi kesmeden önce de isteksiz davranıyordu. en çok tiksindiren şey de sağlık gibi önemli bir şeyi bahane yapması oldu. ne kadar yalancı ve aciz bir insanmış meğer.Sen zaten yapılması gerekenleri biliyorsun kesinlikle yazma hislerinde doğru sana yazmadığı o dönem başka biriyle denedi olmayınca geri sana kendini hatırlattı en iyisi yok saymak cevap dahi vermemek erkeklere cevap olarak küfür bile etsen hala beni düşünüyor hala bana sinirleniyor diye umut beslerler o yüzden tekrar ulaşırsa sakın cevap vermeyin gerekirse mesaj yazacağı yerlerden engelleyin.
Boşver en azından gerçekleri görebilmissin bu şekilde için daha çabuk soğur ve daha kolay yoluna bakarsın sonuçta böyle bir insanı kaybetmek bir kayıp değil kazanç...evet kesin başkası oldu. çünkü iletişimi kesmeden önce de isteksiz davranıyordu. en çok tiksindiren şey de sağlık gibi önemli bir şeyi bahane yapması oldu. ne kadar yalancı ve aciz bir insanmış meğer.
kesinlikle öyle. şu içimdeki sızı da geçse başka bir şey istemiyorum. artık tamamen sıfırlansa hislerim de kurtulsam.Boşver en azından gerçekleri görebilmissin bu şekilde için daha çabuk soğur ve daha kolay yoluna bakarsın sonuçta böyle bir insanı kaybetmek bir kayıp değil kazanç...
çok güzel umursamıyor olman dokunmuştur erkeklik egosunu yerle bir etmişsin helal kız. Bende gezer tozar sanki hiç girmemiş hiç bişey yaşanmamış gibi devam ederim çünkü hikayemiz bu kadarmış bitti. Yeni hikaye zamanım gelmiş, bir başkasıyla demekki.Merhaba,
Dört aylık bir ilişkim oldu. Zamanla birbirimize alıştık, sevdik (en azından ben sevdim ama o da yanımda kedi gibiydi). İlgisinde saygısında bir sorun yoktu. Sonra bir anda mesaj attı nasılsın napıyorsun diye, ben de çalışıyordum o anda dönemedim. birkaç saat sonra iyiyim sen nasılsın dedim cevap yok.
akşam cevap yok, gece ise hikayeme bakmış, yine mesajıma cevap yok.
neyse sallamadım. zaten son bir haftadır pek isteksiz davranıyordu. kısa kısa görevmiş gibi naber nasılsın yazıyordu sadece. telefon bile etmiyordu. insan en azından günde bir defa beş dakika da olsa arar. neyse birkaç gün iletişim koptu. sonra ben bunu sosyal medyadan sildim. numarasını da sildim. hayatıma devam ettim ama çok üzüldüm. 20 gün oldu bu geri döndü. özür diledi ve ailesinden birinin sağlık sorunu sebebiyle bana yazamadığını bana kızmadığını ve benim haklı olduğumu yazmış.
ben de sorun değil geçmiş olsun dedim. ben o sağlık sorununu biliyorum zaten. aramaya yazmaya engel değil. insan hikayeye bakabilecek hikaye atabilecek vakit buluyorsa sevgilim dediği insana da bir mesaj atabilir. saniyeler sürer yani 20 gün olmuş tık yok.
arkadaşlar bence bu adam beni aldattı, ya eski sevgilisi döndü, ya başka birini buldu ama sonuçta onunla da olmadı. ben de malım ya bana geri döndü ve bahane olarak da sağlık sorunu diye beni keklemeye çalışıyor.
yaptığım şey gayet medeni bir şekilde geçmiş olsun umarım sen de iyisindir, kendine iyi bak mesajı attım. vatsaptan baktım numaramı yine silmiş, çünkü resmi kaybolmuş. erkeğin kezbanı da hiç çekilmiyor.
nasıl iyi yapmış mıyım? siz olsanız ne düşünür ne yapardınız arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?