Anket Önce hiç beğenmediğiniz kişiye sonradan aşık olduğunuz oldu mu?

Önce hiç beğenmediğiniz kişiye sonradan aşık olduğunuz oldu mu?

• Evet

OY: 26 78,8%
  • Hayır

OY: 7 21,2%

• Ankete Katılan
    33
Ben ilk fotosunu görmüştüm.Tarzım değildi
İLK grdüğümde benim kadar boyu olan zayıf oğlan çocuğu görünümünde güzel yeşil gözlü masum yüzlü sarışın erkek.Hiç sevmezdim sarışın erkekleri.
Beşgün beraber gezince bana olan ilgisi masumluğu yabancı bir ülkede bana refakat edişi ile aşk sürecim başladı..Neyse iki yılsonra bana ihanet etti zaten.Onunki sevmek değil şıpsevdicilikmiş..

Evet resmini gormustum uzaktan akrabam oluyordu surekli mesaj atıp benimle konuşmak istiyordu. Cok gıcık olmuştum sonra tesadüfen karsilasinca ilk görüşte aşık oldum

Kocam... İlk gördüğümde saçlı sakallı gelmişti yanıma git bi tras ol da gel dedimdi. Oda olup gelmiş sağolsun pek hoşuma gitmişti hatta açıkçası dibim düşmüştü..

evet :) eşim
abımın arkadasıydı evımıze gırer cıkardı cok sınır olurdum ne havalı kendını begenmıs gıcık derdım
sonra abımle ortak oldular bende malı musavırım ben baktım defterlerıne
bı ınsanı tanımak ıcın tıcaret yapmalı derler ya... ne kadar ahlaklı ne duzgun bı ınsanmıs dedım ılgımı cekmeye basladı
sonra konusmaya basladık halıyle mukellefım oldugu ıcın
3 ay sonra evlenme teklıfı ettı bende kabul ettım 3 ay ıcınde soz nısan dugun hepsı oldu toplam 6-7 ay falan surdu
sımdı 14 aydır evlıyız

eşimi ilk gördüğümde hiç hoşlanmamıştım bi karış sakallarla sokak serseri gibiydi

İlk gördüğümde benle konuşmak istediğinde ayy tipe bak bu ne hadsizlik demiştim Ama meğer çok yakışıklıymş Şimdi çok aşığım minnoş kocama

Beğenmemek hafif kalır. Ben nefret ettiğim kişiye aşık oldum...

ayyy eşim olur kendisi
ilk zamanlar nedense sinir olurdum arkadaş olarak konuşurken msj atardı mesela ''uff yine şu msj atmış'' falan derdim
hatta işte ben okuyorum o zamanlar derdik sabah buluşalım ben okuldan kaçıcam güya. yavrum giderdi beni beklerdi sabahın köründe ben teli kapatır okula giderdim gitmezdim yanına çok vicdansızlık yapmışım ya kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…