• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce ev mi tutulmalı yoksa düğün tarihi vs ayarlanıp salon mu tutulmalı?

Kimsede alıntı yapmamıs ya. Herkese hakaret ettirecek kadar nasil bi konu olabilir cok merak ettim 🤔

sizin gibi iq seviyesi düşük insanların yanında cehaletim artmıştır af buyurun
Sizin iq da 2. eldir simdi, kurcalamayayim bozulmasin.

Bu arada konunuzu ihbar ettim, geri gelecek. Silmeye calismasaydiniz keske.

Kimsede alıntı yapmamıs ya. Herkese hakaret ettirecek kadar nasil bi konu olabilir cok merak ettim 🤔
şöyle anlatayım değerli kk üyesi birkaç gün önce bir sorum vardı şimdi ona ithafen hakaretler ediliyor. bunu konu açarken bu kadar hakaret alacağımı düşünemezdim bile ne kadar kötü kalpli olmuşuz ya... hiç mi kimse düşünmüyor empati yapamıyor ben ne yapıyorum ne yazıyorum diye hoşuna gitmiyorsa geçer gidersin ya da uygun bir şekilde yorumunu beyan edersin bunu yapabilen insanlar da var elbet sayısı 5'i geçmez. burda sadece 1 gün soru sordum daha sonra hesabım pasifleştirildi zaten. artık ne kadar kinlendilerse bana.

onlar bana atıp tutarken bende haklısın doğru söylüyorsun canım mı yazacağım acaba? nazik ve kibar mı davranacağım? inşallah üyeliğim de iptal olur nerde kötü kalpli insan varsa buraya doluşmuş, kimsede mantıklı bir şey yazmak yok. bir şeyi yanlış görüyorsan kardeşim hata yapıyorsun de takma kafaya bazı şeyleri de hadi en kötüsü sanane kardeşim boşver seni ilgilndirir mi de ama burda yok kıskanıyosun sen yok şusun sen busun sen. ya Allah aşkına burda kim 4,4lük melek gibi insan? ben neler duydum kaç senedir insanlardan görümcesiyle saç başa eltisiyle saç başa hatta kv ile saç başa giren ? onlar kim o zaman ben miyim kötü? bir insandan hazetmiyorsam sadece konuşmam tamam bitti olay. tanımadığımız ınsanlar hakkında ne de cok seyler bılıyoruz ve hukumler verebiliyoruz bravo bıze ya

işte böyle cidden Allah razı olsun diyesim geldi. Hoşuna gitmiyorsa da hakaret etmezsin geçer gidersin sizin yaptığınız gibi
neden insanlarin dediklerine kafaya takıyorsun ki.. boşver..
başlığa şimdi cevap vereyim..
önce salon tutulur sonra ev tutulur diye biliyorum.
çünkü salon tutmaya 1 yıl önceden başliyorlar. bulunmuyor.
ev bi aya kadar kalmaz tutulur.
cevabım bu.

Back