• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce ev mi tutulmalı yoksa düğün tarihi vs ayarlanıp salon mu tutulmalı?

huzunlubalik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
55
-23
1
1 hafta düğünleri var yakınımın ve daha ev tutulmadı. Çevresindeki kişilere atarlı konuştukları için erkek tarafından kimse ilgilenmedi.
Bende balayına gitsinler madem direkt düğünden sonra demiştim djhdgwwjgd ev tutuluyo mu öyle dedi eşim mantıklı dbjehdjhe o balayına gitcek millette ev mi arayacak, kendi arasın dedi :d
Ben mantıksızım biraz :D

Bu evlenen kişilerin sorunu, bugune kadar coktan evi tutmuş olmalılardi vardir kafalarında bir plan

Kafanızı eltinize takmışsınız, sizi ilgilendirmediği halde onunla ilgili konular açıyorsunuz. Size tavsiyem meşgale edinin, evde boş boş oturmaktan hep bunlar.
evet kanaat yıldızı nereden vardın bu kanıya ? benim çevremde bir tek o mu var? ay ne kadar iğrenç kadınlarsınız ya
sizin gibi iğrenç insanların yanında olmak hataymış byeee

Herkesin kendi hayatı. Vardır elbet bir planları. Ne bileyim belki kadın hamiledir önce nikah demislerdir . Ya da başka ülkeye /şehre taşınma planları vardır. Eşyalı bir ev tutalım birkaç ay, her şey netlesince karar veririz diye düşünüyorlardir. Size gelip 'ben balayindayken ev bakar mısınız?' derlerse yok dersiniz. Geri kalanı sizi bağlamaz.

niyetiniz evi bahane edip eltinizin balayina gitmesini engellemek heralde 😂😂
bu kadar ugrasacagina kocani ikna et seni de tatile gotursun
bir yanık daha tatlım kim balayına gidiyor ben neden bilmiyorummmm sen maşallah benden iyi biliyosun her şeyi bu 1
2.si hepinizin bir sorunu var heralde eltilerle fehfejkjwfkl ne de çok canınızı yakmışızzz lanet olsun bizeeee
3.sü sizin gibi fitne fesat haset dolu insanlardan kötü yorumlardan yiyeceğimi bile bile yazardım oraya emin ol eltim daha evi tutamamış diye.
4.sü de sizi ne ilgilendirir ya? he bi söylesene?
başka platformlarda istediğimiz gibi soru sorabiliyoruz kaldı ki aynı şekilde sordum bu soruyu bir başka yere
sizler gibi hayal dünyasında yaşayan insanlar olmadıkları içinde o ne öyle ne saçma bir şey o salonda yatarlar artık dediler aynen öyle.
çok taktınız heralde siz beni :D bu platformda 24 saatini geçiren sizin gibi insanların kötü yorumunu yiyorum nedense acabaaa

Back