Önce çift kese sonra tek kese

Aln cns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
1.231
1.791
133
merhaba kızlar
Aranızda benim gibi olan var mı?
Gebeliğin 4+5 De vajinal usg de çift kese göründü hatta doktor bana da gösterdi. Betahcg 2500 dü
5+2 de başka bir doktor karından usg de sadece tek kese gördü..
Açıkcası çok şaşırdım diğeri ısrarlı ikiz derken bu doktor ısrarla tek deri. Hatta tek kese fotoğrafı verdi
Hangisine güvenmeliyim bilemedim ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar
Gebeliğin 4+5 De vajinal usg de çift kese göründü hatta doktor bana da gösterdi. Betahcg 2500 dü
Açıkcası çok şaşırdım diğeri ısrarlı ikiz derken bu doktor ısrarla tek deri. Hatta tek kese fotoğrafı verdi
Canım karnından görünmez ki zaten çok erken . Vajinal ultrasonla daha doğru sonuç çıkıyor . Sen ilk gittiğine güven .

Canım karnından görünmez ki zaten çok erken . Vajinal ultrasonla daha doğru sonuç çıkıyor . Sen ilk gittiğine güven .
Canım cevabın için teşekkür ederim kimse yazmamıştı :)
Çok sıkıntılı geçti 1 haftam hep diğeri neden daha görünmedi dedim
Sonra geçen hafta 5+5 de vajinalde üniversite de ki doktor tekrar tek kese gördü biz de artık tek diye kabullendik cumartesi kendi doktoruma muaynem var o zaten karından tek görmüştü. Kalp atılı için gideceğiz bakalım ne diyecek

Canım cevabın için teşekkür ederim kimse yazmamıştı :)
Çok sıkıntılı geçti 1 haftam hep diğeri neden daha görünmedi dedim
Sonra geçen hafta 5+5 de vajinalde üniversite de ki doktor tekrar tek kese gördü biz de artık tek diye kabullendik cumartesi kendi doktoruma muaynem var o zaten karından tek görmüştü. Kalp atılı için gideceğiz bakalım ne diyecek
Canın olsun sağlıklı gebelik tek olan zaten. İki tane demek iki kat risk demek. Öyle düşün . Benim doktorum ikiz dedi ama hem anne için hem bebek için tek gebelik sağlıklı olan dedi. İnşallah sen bebeğini kucağına alırsın sonra zaten kardeş yaparsın :)

Canın olsun sağlıklı gebelik tek olan zaten. İki tane demek iki kat risk demek. Öyle düşün . Benim doktorum ikiz dedi ama hem anne için hem bebek için tek gebelik sağlıklı olan dedi. İnşallah sen bebeğini kucağına alırsın sonra zaten kardeş yaparsın :)
İnşallah canım benim teşekkür ederim güzel yorumun için :) sana da sağlıklı bi gebelik diliyorum sağlıkla ikisini de kucağına al inşallah :)

Kizlar lütfen bana birsey söyleyin cuma cumartesi gorunen kese bugün yok saka mi bu kafayi yiyecegim

merhaba kızlar
Boyutu çok küçük olduğu için gorunmemis olabilir çünkü ikizlerde bu yaşanan bir durum belki de sağlıklı devam edemediği için rahim duvarı tarafından bir kısmı emiliyor bir kısmı da kanamayla dışarı atılıyor eğer hiç kanamanız olmadıysa muhtemelen çoğul gebelik değildi doktorun gördüğü o şey Allah korusun miyom kist vs olabilir iyi bir takip yaptırın.Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X