önce boş gebelik dedi sonra bebeğin gelişimi durmuş dedi, yardım lütfen!!!!

canım
Yükselmiş galiba pardon çözemedim bir noktalı koymuşsun bir normal bilemedim ondan
canım betam yükseldi, dikkat etmemişim noktasına gerçekten. ama doktorum beğenmedi. en son beta 100.000lerde olmalıydı dedi benımki 17 binde. bugun üçüncü doktora göründüm Ankara zekaria Tahir Burak ta oradaki doktorumuzda biz böyle hastalarda hemen müdahale etmeyiz bekleriz kesen 17 mm en az 20 mm olacakki olmaz bu iş diyelim dedi. haftaya kadar bekle sana hiçbir zararı yok, beklemeyi hakediyor bu kadar emek dedi ve Sağolsun çok olumalıydı, olumsuz olsa bile beklemekten birşey kaybetmezsin dedi. bekliycez artık.

arkadaşım başın Sağolsun çok üzüldüm okuyunca.
bencede beklemen en ii si.benim ilk hamilelliğimde sat a göre kalp atımı bile olması gerekiyordu.gittim doktora sadece kese vardı.bide alttan baktı yine hiçbişi göremedi.ama rahim duvarın kalın dedi.yani hamile olabilirsin dedi.bhcg yi tam hatırlamıyorum ama 900 lerde bişidi.1 hafta sonra gittim.kalp atışını duyduk.geç döllenme olabilir.büyüklüğüne bakma yani standartlarla karşılaştırma.ama tek sıkıntı değerin yavaş çıkıyor olması.bu konudada bi fikrim yok.

neyse Allah gönlüne göre versin.hayırlısı olsun.büyüyüp sağlıksız bi gebelik olacaksa Rabbimin şu an sonlandırması daha hayırlı olur.elbetteki üzülürsün ama en azından daha minik.benimde 8.haftalarda kanamam oldu iğneyle durduruldu düşük.sağlıklı bi kızım olacak derken sadece 21 saat yaşadı.kalp anomalisi yüzünden kaybettik.olmayınca olmuyor yani.

hakkında hayırlısı[/QUOTE.

canım
canım betam yükseldi, dikkat etmemişim noktasına gerçekten. ama doktorum beğenmedi. en son beta 100.000lerde olmalıydı dedi benımki 17 binde. bugun üçüncü doktora göründüm Ankara zekaria Tahir Burak ta oradaki doktorumuzda biz böyle hastalarda hemen müdahale etmeyiz bekleriz kesen 17 mm en az 20 mm olacakki olmaz bu iş diyelim dedi. haftaya kadar bekle sana hiçbir zararı yok, beklemeyi hakediyor bu kadar emek dedi ve Sağolsun çok olumalıydı, olumsuz olsa bile beklemekten birşey kaybetmezsin dedi. bekliycez artık.
Seni zehirleme gibi bir durum yoksa beklenebilir tabiki Canim ınsallah sağlıkla ilerler gebeligin hayırlı haberler alırsın ınsallah

Canım sana da geçmiş olsun :KK43: seninki geç döllenme olabilir son adet tarihinden hesaplaninca 8 h oluyor değil mi ? Belki sen ayin sonlarına doğru hamile kalmissindir bunu kesin bilemez hiçbir dr. Yani gerçekten 6 haftalık olabilir ve gelişimi biraz geri olabilir o yüzden senin umudun var bana göre.
Benim son adet tarihinden değil hamile kaldığım tarihi biliyorum ben ona göre hesaplaninca 7 h oluyor ama ultrason da 5+5 gorundu .yani kesinlikle geri 9 gün ve büyümesi çok yavaş kesenin bile :KK43: o yüzden içinde bebek olmayadabilir :KK43: hayırlısı napalım

canım benimde tarihlerim belli. 19 kasım adet tarihim ama 30 kasımda aşılama tarihim o sebepten belli gibi bir şey. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. okuyoruz işte ne kadar üzücü şeyler yaşıyor insanlar. sonda üzüleceğimize belki başta üzülmek iyisi bilmiyorum. dualarımdasın. kendine dikkat et.

canım benimde tarihlerim belli. 19 kasım adet tarihim ama 30 kasımda aşılama tarihim o sebepten belli gibi bir şey. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. okuyoruz işte ne kadar üzücü şeyler yaşıyor insanlar. sonda üzüleceğimize belki başta üzülmek iyisi bilmiyorum. dualarımdasın. kendine dikkat et.
Canım pazar günü kanamam başladı gece çok agri ve aşırı kanama ile acile gittik düşük yapiyormusum yatırdilar ilaç verdiler çabuk düşsün diye tam 15 saat doğum sancısı gibi sancı çektim. Kendiliğinden dusmeyince kese kürtaj yaptılar. 15 dk da bitti hersey :( gerçekten boş gebelikmis... Umarım senin böyle olmaz bebişini alırsın kucağına sağlıklı bir şekilde

Canım pazar günü kanamam başladı gece çok agri ve aşırı kanama ile acile gittik düşük yapiyormusum yatırdilar ilaç verdiler çabuk düşsün diye tam 15 saat doğum sancısı gibi sancı çektim. Kendiliğinden dusmeyince kese kürtaj yaptılar. 15 dk da bitti hersey :KK43: gerçekten boş gebelikmis... Umarım senin böyle olmaz bebişini alırsın kucağına sağlıklı bir şekilde
hakkında hayırlısı..geçmişler olsun...

Canım pazar günü kanamam başladı gece çok agri ve aşırı kanama ile acile gittik düşük yapiyormusum yatırdilar ilaç verdiler çabuk düşsün diye tam 15 saat doğum sancısı gibi sancı çektim. Kendiliğinden dusmeyince kese kürtaj yaptılar. 15 dk da bitti hersey :KK43: gerçekten boş gebelikmis... Umarım senin böyle olmaz bebişini alırsın kucağına sağlıklı bir şekilde

arkadaşım yazdıklarını okurken gözlerim doldu. içim sızladı. gerçekten çok üzüldüm. hakkında hayırlısı çok geçmiş olsun. yeter ki sen iyi ol, Allah'ın izniyle yine sağlıklı çocukların olur. Rabbim bir daha göstermesin böyle günler. seni çok iyi anlıyorum. Ne diyeceğim ne söyleyeceğim bilemiyorum. bende de kasık batmaları var 2 gündür. ayağımı yere basınca bile kasığım batıyor. bende kendimi pek iyi hissetmiyorum bir halsizlik başladı üzerimde. henüz kanamam falan yok ama her gece başka bir kabusla uyanıyorum. rahat uykum yok. Çok dikkat et kendine. Üzülme demek boş, üzülüyor insan ama en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

arkadaşım yazdıklarını okurken gözlerim doldu. içim sızladı. gerçekten çok üzüldüm. hakkında hayırlısı çok geçmiş olsun. yeter ki sen iyi ol, Allah'ın izniyle yine sağlıklı çocukların olur. Rabbim bir daha göstermesin böyle günler. seni çok iyi anlıyorum. Ne diyeceğim ne söyleyeceğim bilemiyorum. bende de kasık batmaları var 2 gündür. ayağımı yere basınca bile kasığım batıyor. bende kendimi pek iyi hissetmiyorum bir halsizlik başladı üzerimde. henüz kanamam falan yok ama her gece başka bir kabusla uyanıyorum. rahat uykum yok. Çok dikkat et kendine. Üzülme demek boş, üzülüyor insan ama en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.
Canım çok teşekkür ederim iyi olcam insallah. Sen nasılsın ? Son durumun ne inşallah güzel haberlerini bekliyorum

doğru yeremi konu açtım bilmiyorum.
arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum başıma ne geliyorsa burdan iyi kötü ne varsa okuyup kendimi teselli buluyorum. ama bu sefer ne yapacağımı bilemedim. eşimde 1 yıldan fazladır tedavi görüyoruz varikoseldi, ameliyattı yara yakmaydı falan derken en son ilk aşılamada hamile kaldım. sat 19 kasım. aşılama tarihim 30 kasım. doktorum önce bana beta hcg hormonunun çok yavaş yükseldiğini, bir haftayı çıkarmadan düşük yapabileceği söyleyip, progestan ve kan sulandırıcı verdi. uzun süre kullandım. ama ne zaman gittimse değerlerimi beğenmedi. bugünde belki kalp atışını görürüz diye umutlanarak gittim ve önce karından baktı kese var bebek yok vajınal ultrasonla bakıcam dedi. sonra o şekilde baktı minicik bir nokta var, bebek olamaz olsa bile belliki gelişim durmuş, 5+5 gösteriyor ama 7 haftalık sata göre, hiç iyi değil dedi ve bebeği tıbbi tahliye yoluyla almamız gerektiğini daha fazla beklersek kürtajda daha zor ve ağrılı olacak dedi.ama ben kabul etmedim yani kabullenemedim. ağlamaktan helak oldum. arkadaşlar iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.
beta hcg değerlerim aşağıdaki gibiydi
12.12.2014 beta hcg 43.55
15.12.2014 beta hcg 98,58
18.1.2014 beta hcg 146.4
25.12.2014 beta hcg 1138
07.01.2014 beta hcg 17.683
bende benzer şeyler yaşıyorum ilk gün dr tahlili gördü ve çok yüksek ihtimal düşer dedi değerim beta hcg 1118 di progesteronda 6,4 dü.Tahlillerim 2 gün arayla tekrarlandı değerlerimin 2 kat artması gerekirken yüzde 30 artıyor dedi beğenmedi dr.Hep umutsuz konuştu.En son bir kese göründü 6+3 olmam gerekirken kese 2 hafta küçük göründü.Bende beklemedeyim çok kötü bir durum :(

Canım çok teşekkür ederim iyi olcam insallah. Sen nasılsın ? Son durumun ne inşallah güzel haberlerini bekliyorum

canım güzel haberler vermek isterdim ama maalesef 8. haftanın sonuna kadar bekledim ama olmadı aldılar keseyi. biraz istirahat ettim topatlandım bedensel olarak iyiyim şimdi psikolojik olarak toparlanmaya çalışıtorum. hayırlısı böyleymiş.

bende benzer şeyler yaşıyorum ilk gün dr tahlili gördü ve çok yüksek ihtimal düşer dedi değerim beta hcg 1118 di progesteronda 6,4 dü.Tahlillerim 2 gün arayla tekrarlandı değerlerimin 2 kat artması gerekirken yüzde 30 artıyor dedi beğenmedi dr.Hep umutsuz konuştu.En son bir kese göründü 6+3 olmam gerekirken kese 2 hafta küçük göründü.Bende beklemedeyim çok kötü bir durum :KK43:

çok geçmiş olsun. bu durumlarda bazen sonuç iyi olanda var benim gibi sonuç iyi olmayanda var. benim boş gebelik olduğu kesinleşti ve aldılar. umarım güzel haberler verirsin. dikkat et kendine. Allah yardımcın olsun

canım güzel haberler vermek isterdim ama maalesef 8. haftanın sonuna kadar bekledim ama olmadı aldılar keseyi. biraz istirahat ettim topatlandım bedensel olarak iyiyim şimdi psikolojik olarak toparlanmaya çalışıtorum. hayırlısı böyleymiş.
Canım çok geçmiş olsun.ben de senin gibi aynı süreci yaşıyorum. Kürtaj dan sonra ilk reglmi oldum bakalım dr 2. Adetten sonra tekrar deneyebilirsin dedi ama ben korktum bi süre korkumu yenmem lazım.Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

Canım çok geçmiş olsun.ben de senin gibi aynı süreci yaşıyorum. Kürtaj dan sonra ilk reglmi oldum bakalım dr 2. Adetten sonra tekrar deneyebilirsin dedi ama ben korktum bi süre korkumu yenmem lazım.Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

kaç gün sonra adet oldun acaba? ben kürtajdan önce 24 günde bir olurdum şimdi ne zaman olacağım bilmiyorum. doktor 3 ay korun dedi ama ben normal yolla hiç olmadı korunmak zorundamıyım, sağlık açısından çok gerekliyse korunayım dedim.
doktor da bana tamam o zaman korunma kalırsanda süpriz olur bize dedi ama benim umudum olmadığından rahat rahat devam ediyorum hayatıma:KK76:

Back