canım ben tam doğum haftasına göre 30 lu haftalarda olanları öne almayı düşünüyorum. ne olur ne olmaz diye.Canım benim yerimi ferda88 ile değiştirebilirsin. Benim için fark etmez.
yarın 32 ye giriyorum ben canım. sıralamayı sen hakkaniyetle yaparsın sana bırakıyorum.Kizlar sizin icin uygun olursa kabul ederseniz dogum tarihlerimize gore siralama yapsamgecem1984 ten sonra dogumu yaklasan arkadaslar var sonda matsiyahoje F ferda88 jio P pdozlem LiveYourLife35 C calikusu2912 Akliminselimi asososos
Tamam canim sen nasil ayarlarsan oyle olsun..benim icin de sorun yok.kolay gelsin hepimize...Kizlar sizin icin uygun olursa kabul ederseniz dogum tarihlerimize gore siralama yapsamgecem1984 ten sonra dogumu yaklasan arkadaslar var sonda matsiyahoje F ferda88 jio P pdozlem LiveYourLife35 C calikusu2912 Akliminselimi asososos
32 haftaligim bendeen önedematsiyahoje var 31. haftada C calikusu2912 ye de ulaşırsam bir dahaki dua da yeni sıralama yapacağım. şimdi zaten gecem1984 e niyet ettik. onu bitirelim de:)
Seni zaten gectik canim:) senin duana basladik:)32 haftaligim bende
Sağol canım bebiş iyidir İnşallah göbüş kasiniyo birkaç gündür benim de ağzım kuruyor birkaç gündür neden olduğunu anlamadım şeker yükselmesi diyorlar yarın doktora gidecem onun dışında sinavlarim var ders calismaya çalışıyorum oturabildigim kadariyla sen nasılsın bebisin nasılC calikusu2912jio matsiyahoje LiveYourLife35 gecem1984 F ferda88 P pdozlem Akliminselimi asososos naber kizlar nasilsiniz? Bi kez de halinizi hatrinizi sorayim dedim..bebisler be gobisler nasil?
Cok sukur canim ya kelimenin tam anlamiyla yuvarlanip gidiyorum..bebisim iyidir insallah,gobis desen 8 aylik var..beni gorenler bu bebek de senin ilk gibi buyuk dogacak herhalde diyirlar..benim ilk kizim 4400 dogmustu da:))saglikli olsunlar da insallah gobis mobis onemli degil..herseyin basi saglik..Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet versin insallah.hayirli cumalar...C calikusu2912jio matsiyahoje LiveYourLife35 gecem1984 F ferda88 P pdozlem Akliminselimi asososos naber kizlar nasilsiniz? Bi kez de halinizi hatrinizi sorayim dedim..bebisler be gobisler nasil?
Ayy ne iyi yaptın ya. Kaçtır bişeyler yazıcam diyorum dua grubunda belki muhabbet hoş karşılanmıyodur susayım diyorum:) biz bugün 33 haftaya girdik.kendim bile inanmıyorum:) hatta sana yanlış yazmışım geçen gün. Benim göbek aldı başını gidiyo. Bi de kızım yukarı çıktı bugün. Oturmak imkansız nefes almak bile çok zor. İşe geldim ama çalışamıyorum yatıyorum.C calikusu2912jio matsiyahoje LiveYourLife35 gecem1984 F ferda88 P pdozlem Akliminselimi asososos naber kizlar nasilsiniz? Bi kez de halinizi hatrinizi sorayim dedim..bebisler be gobisler nasil?
Hayırlı cumalar canım.Cok sukur canim ya kelimenin tam anlamiyla yuvarlanip gidiyorum..bebisim iyidir insallah,gobis desen 8 aylik var..beni gorenler bu bebek de senin ilk gibi buyuk dogacak herhalde diyirlar..benim ilk kizim 4400 dogmustu da:))saglikli olsunlar da insallah gobis mobis onemli degil..herseyin basi saglik..Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet versin insallah.hayirli cumalar...
Canim git doktora mutlaka tekrar baksinlar sekerine. ihmal etme son zamanlar artik. Her an tetikte olmak lazim. Ben de iyim bugun seker yuklemesi sonuclarini aldim sorun yok simdilik.Sağol canım bebiş iyidir İnşallah göbüş kasiniyo birkaç gündür benim de ağzım kuruyor birkaç gündür neden olduğunu anlamadım şeker yükselmesi diyorlar yarın doktora gidecem onun dışında sinavlarim var ders calismaya çalışıyorum oturabildigim kadariyla sen nasılsın bebisin nasıl
Iri bebegi dogurmak zor olur ama bakimi cok kolay olur. Bosver iri olsun. Masallah bebise:)Cok sukur canim ya kelimenin tam anlamiyla yuvarlanip gidiyorum..bebisim iyidir insallah,gobis desen 8 aylik var..beni gorenler bu bebek de senin ilk gibi buyuk dogacak herhalde diyirlar..benim ilk kizim 4400 dogmustu da:))saglikli olsunlar da insallah gobis mobis onemli degil..herseyin basi saglik..Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet versin insallah.hayirli cumalar...
ben de iyim bebisi artik daha cok hissediyorum. Ama surekli uyuyorum. Isten geliyorim yemek yiyip yatiyorumAyy ne iyi yaptın ya. Kaçtır bişeyler yazıcam diyorum dua grubunda belki muhabbet hoş karşılanmıyodur susayım diyorum:) biz bugün 33 haftaya girdik.kendim bile inanmıyorum:) hatta sana yanlış yazmışım geçen gün. Benim göbek aldı başını gidiyo. Bi de kızım yukarı çıktı bugün. Oturmak imkansız nefes almak bile çok zor. İşe geldim ama çalışamıyorum yatıyorum.
Sen nasılsın bebiş napıyo? İlk bebek mi senin de?
Evet bizde de var iri bebek genetik birazda ama doktor beni korkuttu tatlıyı kestim ekmekte yemiyorum bakalım bir dahaki kontrolde kaç çıkıcak senin merak ettim hemen hemen aynı gidiyo bebişlerimizoyyy maşallah bebişlerimizebenim kızım da 26. haftada 1100 gramdı. bakalım salı günü görücez 2 kiloyu geçmiştir belki. şekerim yok benim de. ama ailede bebekler hep iri doğuyor ırsi demek ki
Benim kizim 26. Haftada 760 gr di:) en cucumen benim kizimmisAyyy iri benişler topiği burası kızlar benim 25. Haftada 1 kilo 14 grdı şekerimde yokbakalım 30 haftada kontrolüm var.Birde kızlar göbeğiniz kaşınırsa hemen nemlendirin krem yağ ne varsa sürün çatlamasın.
az kaldı bakalım salı gidiyorum kontrole. zaten bebeğin durumundan dolayı çok sık gidiyorum. 2 hastanede perinatolojiye gidiyorum birinde kadın doğuma gidiyorum. doğumdan sonra ameliyat olması gerekecek diye bi cerraha her kontrolden sonra rapor veriyorum. aysonu da başka bi hastanede kadın doğuma görünüp sonra fetal mr çektireceğim. benim durum sıkıntılı baya.Evet bizde de var iri bebek genetik birazda ama doktor beni korkuttu tatlıyı kestim ekmekte yemiyorum bakalım bir dahaki kontrolde kaç çıkıcak senin merak ettim hemen hemen aynı gidiyo bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?