ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

Tamam canım sagol

Evet canim ya.. Dualarin sayisini belirleyip dagittik. Ama cikan olursa haber veririm.

Evet canim ya.. Dualarin sayisini belirleyip dagittik. Ama cikan olursa miyiz aea r veririm.
Tam olarak ne dicez niyet ederken. Bi de her gün değil de 404 bitince bitti dicez dimi? Bi de her seferinde niyet edicek miyiz ara verince? Ayy çok acemiyim ya

Tam olarak ne dicez niyet ederken. Bi de her gün değil de 404 bitince bitti dicez dimi? Bi de her seferinde niyet edicek miyiz ara verince? Ayy çok acemiyim ya
.
Canim baskarken niyet etmen yeterli. Bitince de dua edersin. Dua niyeti isimlerimizin oldugu tabloda yaziyor. Allahim su (ismi ya da niki)kulunun Evladinin dunyaya saglikli sihhatli ayipsiz kusursuz hayirlisiyla gelmesi icin niyet ettim salat-i tefriciye duasini okumaya diyip baslarsin. 404 bitince de ayni sekildr dua edersin. 404 bitunce yazman yrterli canim bitti diye yazarken beni etiketle... İlk olmasi cok guzel. Ve ilk kez baskasina dua etmekle baslaman cok daha guzel.

Tamam canım aynı dediğin gibi yaptım çok şükür bugünkü 101 i okudum. Vesile olduğun için allah senden razı olsun. Kafanı karıştırmıyım 404 bitince bitti diye yazarım.

Canım duanin bugün başlayıp 10 mayıs da 404 kereye tamamlanması gerekmiyor mu?sen 11 mayıs a kadar demissin.11 mayıs ikinci kişiye baslamicakmiyiz?

C calikusu2912 Canim soyle hesapladim. 7 si aksam 5 ten 8 i aksam besine 1. Gun 8 i aksam 5 ten 9 u aksam besine 2. Gun 9 u aksam besten 10 u aksam 5 ine 3. Gun 10 u aksam besten 11 i aksam 5 ine kadar.4. Gun eder. 11 nin aksami saat 5 e kadar dualar biter tam 24 saatten 4 gun eder. Aksam 5 ten sonra diger arkadas icin baslariz. Yanlis mi?

Bu şekilde olucaksa tabiki yalnış değil ama her günü kendi içinde bitirilseydi 11 mayis da ikinci kişiye başlar zaman kazanırdık diye düşünüyorum.böylesi sencede daha iyi değil mi

Bu şekilde olucaksa tabiki yalnış değil ama her günü kendi içinde bitirilseydi 11 mayis da ikinci kişiye başlar zaman kazanırdık diye düşünüyorum.böylesi sencede daha iyi değil mi
Benim icin daha iyi ama ilk kez katilanlar zorlanabilir diye boyle yaptim. Mesela daha iki kisi henuz basladimi bilmiyorum bile. Daha mesajlari bile gormemisler. İlkini boyle yapalim seri giderse kisaltiriz 2. Den sonra olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…