- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
Selam,hayırdır bir sorunmu var neden ulaşmak istedin de ulasamadin?günlük dua okudum bildirisine gerek yok demiştin bende bugün bsy yazmadım iki gündür düzenli bir şekilde okuyorum duami.....Kizlar P pdozlemgecem1984 C calikusu2912 LiveYourLife35 matsiyahoje jio Akliminselimi F ferda88 ya @Gojiberries ve @deliceee ye ulasamadim. Ne yapayim sizce?
Ozellikle bitiremicek olan bildirsin cikicam densin cikarilsin.4gunun sonunda okudum bilgisini vermeyen ulasilamayan cikarilsin.Cnm ulasilamayan arkadaslari mecburen çikarmalisin yerine katilmak isteyenleri al bence cunku 11 ine kadar bitmesi gerek
Canım gojiberries ve deliceee ye ulaşamadım diyo. Bizde sıkıntı yok ben de okuyom günlük biz devam edelimSelam,hayırdır bir sorunmu var neden ulaşmak istedin de ulasamadin?günlük dua okudum bildirisine gerek yok demiştin bende bugün bsy yazmadım iki gündür düzenli bir şekilde okuyorum duami.....
Yok canim sana degil size ne yapacagimi sormak icin etiketledim sizi . delicee ile gojiberries e ulasamadim. Yarin oglene kadar bekleyecegim ses cikmazsa iki arkadasla konustum. Onlari arkadaslarin yerine alacagim.Selam,hayırdır bir sorunmu var neden ulaşmak istedin de ulasamadin?günlük dua okudum bildirisine gerek yok demiştin bende bugün bsy yazmadım iki gündür düzenli bir şekilde okuyorum duami.....
Ben direk etiketlenenlere ulasmak istedinde ulasamadin sandim..dedigin gibi yarina kadar beklersin yazarlar belki bsy olmustur.Yok canim sana degil size ne yapacagimi sormak icin etiketledim sizi . delicee ile gojiberries e ulasamadim. Yarin oglene kadar bekleyecegim ses cikmazsa iki arkadasla konustum. Onlari arkadaslarin yerine alacagim.
evet canim bekliyeyim hak da kalmamis olur ustumde boylece.Ben direk etiketlenenlere ulasmak istedinde ulasamadin sandim..dedigin gibi yarina kadar beklersin yazarlar belki bsy olmustur.
canim sana ulasamadim. O yuzden yetine baska bir arkadasi aldik. Dogumu yakin olan arkadaslar vardi hizli ilerlesin diye. Hakkini helal et.Ben katılırım
canım 404 olmayacak mı 10 tane daha okuman lazım. iyi okumuşsun maşallah canım 257 deyim ben daha
Sagol cnm eve gidince listeye yazacagim.
pardon ya çok biliyomuş gibi atladım. Allah kabul etsin canım kusura bakma tekrardan
Yok hayatım 10 tane okunmuş önceden o yüzden böyle bu seferlik evet ezberimde olduğu için birde uykusuzluk yaşadığım için okuyorum sürekli geceleripardon ya çok biliyomuş gibi atladım. Allah kabul etsin canım kusura bakma tekrardan
Allah kabul etsin tekrardan canım.Yok hayatım 10 tane okunmuş önceden o yüzden böyle bu seferlik evet ezberimde olduğu için birde uykusuzluk yaşadığım için okuyorum sürekli geceleri
Canim ben de bitirdim cok sukur:)Sagol cnm eve gidince listeye yazacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?