- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
Senin doktorun mu felaket tellallığı yapiyo?? Ben de yarın gidicem yeni bir doktora bakalim bu neler söyleyecek, cuma günü gittiğimiz doktor sizin bebek ne kadar dedi 12+3 dedim yalnış biliyorsunuz 13+3 bu bebek dedi.sonuçta transfer zamanı belli son adet günü belli ama önden gidiyo zaten belki ondan dedim, yok dedi siz bilmiyorsunuzBurda her arkadaş doktora gidicem dediğinde içim bi hop ediyor. Çünkü ben ne zaman gitsem benimki felaket tellali kesiliyor olumsuz şeyler söylüyor. Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın. Şu günleri bi hayırlısıyla atlatıp miniklerimizi sağlıklı sıhhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza aldığımız günleri bi görsek. Güzel haberlerimizi burdan yazsak. Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin.
Bi hafta onde olsa me oluyor yani. Bazilarininki 2 hafta onde ama dr hic onemsrmiyor bile bazi drlar sorunlu diyor.Senin doktorun mu felaket tellallığı yapiyo?? Ben de yarın gidicem yeni bir doktora bakalim bu neler söyleyecek, cuma günü gittiğimiz doktor sizin bebek ne kadar dedi 12+3 dedim yalnış biliyorsunuz 13+3 bu bebek dedi.sonuçta transfer zamanı belli son adet günü belli ama önden gidiyo zaten belki ondan dedim, yok dedi siz bilmiyorsunuzartık benimde kafam karıştı.
Anlayamadım ki o, bir hafta önde lafinida kabul etmedi.benim bir onceki geriden geliyordu ve arayı kapatamamisti malesef kaybetmiştim ama ilerden gitmesine kendi doktorum sorun yok iri bebek olucak demişti.Bi hafta onde olsa me oluyor yani. Bazilarininki 2 hafta onde ama dr hic onemsrmiyor bile bazi drlar sorunlu diyor.
amin canım benim inşallah. senin bebeğinde nasıl bir sıkıntı var?Burda her arkadaş doktora gidicem dediğinde içim bi hop ediyor. Çünkü ben ne zaman gitsem benimki felaket tellali kesiliyor olumsuz şeyler söylüyor. Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın. Şu günleri bi hayırlısıyla atlatıp miniklerimizi sağlıklı sıhhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza aldığımız günleri bi görsek. Güzel haberlerimizi burdan yazsak. Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin.
Benimki 21. Haftadan beri 2 hafta önde gidiyor iri bebek yani onun dışında bir sıkıntı olmaz diye biliyorum canını sıkma arkadaşım o yüzdenAnlayamadım ki o, bir hafta önde lafinida kabul etmedi.benim bir onceki geriden geliyordu ve arayı kapatamamisti malesef kaybetmiştim ama ilerden gitmesine kendi doktorum sorun yok iri bebek olucak demişti.
Canım benim güzel haberler alırsın inşallah dua etcem sağlıklı olsun bebeğin moralini yüksek tut üzülme bize haber ver yaz mutlaka Rabbim dualarımızı kabul etsinKizlar bugun perinatologa gidecegim ne olur dua edin artik olumsuz bir sey duymak istemiyorum cok korkuyorum. Elim ayagim titriyor. Kizim icin 41 yadin okumaya baslamistim bu sabah bitirdim dua ettim rabbim yardimcim olsun. Bundan once hic derdim olmamis meger. Olsun yine de yaradan geldigi icin of demeyecegim. Buna da sukur demekki cocugum oluyormus.bu tarafindan bakip sukrediyorum allaha.
Sagol canim allah razi olsun.Canım benim güzel haberler alırsın inşallah dua etcem sağlıklı olsun bebeğin moralini yüksek tut üzülme bize haber ver yaz mutlaka Rabbim dualarımızı kabul etsin
Cnm pozitif dusun lutfen dualarim seninleKizlar bugun perinatologa gidecegim ne olur dua edin artik olumsuz bir sey duymak istemiyorum cok korkuyorum. Elim ayagim titriyor. Kizim icin 41 yadin okumaya baslamistim bu sabah bitirdim dua ettim rabbim yardimcim olsun. Bundan once hic derdim olmamis meger. Olsun yine de yaradan geldigi icin of demeyecegim. Buna da sukur demekki cocugum oluyormus.bu tarafindan bakip sukrediyorum allaha.
allah kabul etsin.Kizlar bugun perinatologa gidecegim ne olur dua edin artik olumsuz bir sey duymak istemiyorum cok korkuyorum. Elim ayagim titriyor. Kizim icin 41 yadin okumaya baslamistim bu sabah bitirdim dua ettim rabbim yardimcim olsun. Bundan once hic derdim olmamis meger. Olsun yine de yaradan geldigi icin of demeyecegim. Buna da sukur demekki cocugum oluyormus.bu tarafindan bakip sukrediyorum allaha.
canım böyle sürekli negatif konuşan bir doktorsa geç olmadan değiştir derim. gereksiz sinir stres bebeğe de sana da zarar. ne biçim doktorlar var yaBizim bebeklerde bişi yok asıl problem doktorlarda. İlla olumsuz konuşup bizi endişelendirecekler.
Sorma canım son kontrolüme arkadaşımla gittim. Arkadaşım bu adamın ağzından bi hayırlı laf çıkmıyor dedi. Bende cuma günü devlet hastanesine gittim. Çarşambada bursada başka bi dr. gitmeyi planlıyorum.canım böyle sürekli negatif konuşan bir doktorsa geç olmadan değiştir derim. gereksiz sinir stres bebeğe de sana da zarar. ne biçim doktorlar var ya
Cnm doblere girdinmi bide hep sol tarafina yatman gerekiyor o zaman bebege kan daha cok gidiyor.Kizlar geldim hastaneden bebebe giden kan akisinda sorun varmis haftada bir kontrole gidecegim artik bebekte gelisim geriligi olabilirmis. Bunu da ilk kez duydum.
Evet canim dopplere de gordu zaten ben hep saga yaytiyorum soluma hic yatamiyorum artik oyle yapayim.Cnm doblere girdinmi bide hep sol tarafina yatman gerekiyor o zaman bebege kan daha cok gidiyor.
beb duymuştum bunu hatta düzeltmek için kan sulandırıcı iğne yada aspirin kullanan var. hangisi bilmiyorum ama amaç aynı sonuçta.bol sıvı alıp iyi beslenip soluna yatman lazım bir de kendin yormaman bol bol dinlenmen lazım.Kizlar geldim hastaneden bebebe giden kan akisinda sorun varmis haftada bir kontrole gidecegim artik bebekte gelisim geriligi olabilirmis. Bunu da ilk kez duydum.
Evet canim ya bundan sonra beslenmeme dikkat edecegim. Rabbim herjesin evladini korusun.beb duymuştum bunu hatta düzeltmek için kan sulandırıcı iğne yada aspirin kullanan var. hangisi bilmiyorum ama amaç aynı sonuçta.bol sıvı alıp iyi beslenip soluna yatman lazım bir de kendin yormaman bol bol dinlenmen lazım.
amin canım benim. sen bol bol araştırma yap ne yemek ne yaomak gerekir diye. doktorun bişey demediyse haftaya sen yönlendir biraz doktoru.şansa bırakma varsın bilmiş hasta desin varsın gıcık olsun boşverEvet canim ya bundan sonra beslenmeme dikkat edecegim. Rabbim herjesin evladini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?