Kız İsteme O'na kıyamam tuzlu kahve yapmayacağımm =))

Ben olsam bir günlüğüne de olsa kıyarım..Korksun benden..

valla beni istemeye teşrif ederse birisi ben pek güzel kıyıcam

=))))))) Yazık ama damat adaylarınaaaaaaaa

bende kıyamamaıştım ve yapmadım iyikide yapmamışımm

ay benim eşime komşunun kızları doldurmuş az tuzluktan serpsenız yeter benımde o kadardan haberım yok içeceksın dıyorum yazık bır elınde çıkolata komaya gırıyordu yarısında aldılar elınden

Bende yapmadım kıymadım kıyamadım ama son kahveyi ona uzattım farkında olmadan azcık korktu sevgilim ya yerim onu ben

=)) Zaman yaklaşıyor...Kıyamam ama yaa şimdiden tembihliyor yapma die ...

Aman yapma ne olacak canım. Gereksiz bence..
Anımı olacak şimdi sevdiğin adamın o pis kahveyi yudumlaması bana çok saçma geliyor

adetmiş mantığı olmayan adetlerede çok zıtım

adet olduğu için değil ama o kahveyi içerken o halini görmek o kadar keyifli oluyoki
ben tuz karabiber kimyon ne varsa koymuştum ablam içerken videoya çekti hala izler güleriz
hele son yudumlara dğru suratı renkten renge grdi annem içme oğlum bu deliye uyma sen dedi de son yudumu içmeyeceği için rahatladı

bu haftasonuda kardeşimin sözü var onunkine de içircez tuzlu kahve

Ne bilim ben biraz kıyımsızım hem kendimionun yerne koyuyormda çok iğrenç olur o kahve içilmez kiii

Klasikleşmiş bazı şeylerin peşine takılmşz bence...Değişiklik şart başka bşyler başkaa bambaşka...

ee yapmazsan yapma tuzlu kahve napalım yani hayır bizene onu anlmadım konu açıyorsunuz saçma geldi bana

Hanımefendi saçma olduğunu düşünüyorsanız cevaplamayın lütfen...Bende bir çok konuyu kendimce alakasız bulabilyrm ama saygımı duyup geçiyrm konuyu szlerde öyle yapıp huzursuzluk yaratmazsanz sevnrm

Teşekkür eder iyi günler dilerim.

keşke konunun ismi "sizi istemeye geldiklerinde onun kahvesine tuz koyacak mısınız?" olsaydı..
konunun adı öyle gibi yapıcam ve cevap vericem ben şahsen beni istemeye gelicek talihsiz insanın kahvesine tuz nane pulbiber ne bulursam koymayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…