• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme O'na kıyamam tuzlu kahve yapmayacağımm =))

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Merhaba canlarr tuzlu kahve adet adı altında başını almış gidiyor...

Siz sevdiceklerinizin kahvesine tuz atıcak mısınz atmıcakmsnzz ??

Son düzenleme:
Eşim önceden demişti, sakın tuz atma, hoş olmaz, benim gibi birisine yakışıkalmaz diye:34: bende atmadım, önemli değildi zaten:35:

Karşılıklı olur herşey....Bilmem eskiden gelen bişy amaa ben tuz felan atmıcam =))

ayyy tuzlu kahve verilmezmi yaa ilerde gülüp egleneceginiz bişey olur hem o işin espirisi kesinlikle tavsiye ederim :21:hem o gün içirmeyeceksinizde başka ne gün içireceksiniz boşver boşver kıy gitsin :1::21::27:

yaparım tabiii
yapmazsam icimde kalır:52:

bendeee yaparım hatta tuzla kalmam allah ne verdiyse doldururum içineeee :21::21::21:

kızlar sadece tuzla kalmayın karabiber kırmızı biber kimyon ne varsa doldurun ben yaptm da :1: çocuk 2 gün bişey yiyemedi bide hala demiyomu güzeldi diye hahaha :27::27: babamın hberi yoktu kahvenin öyle oldugundan sonradan duydu diyo ki hele çoçuk her yudum aldıgında suratı çeşit çeşit oluyordu dedi hahaha güzel bi anı oldu işte :64::66:

Son düzenleme:
kızlar sadece tuzla kalmayın karabiber kırmızı biber kimyon ne varsa doldurun ben yaptm da :1: çocuk 2 gün bişey yiyemedi bide hala demiyomu güzeldi diye hahaha :27::27: babamın hberi yoktu kahvenin öyle oldugundan sonradan duydu diyo ki hele çoçuk her yudum aldıgında suratı çeşit çeşit oluyordu dedi hahaha güzel bi anı oldu işte :64::66:

hhaah bende öyle yapmayı düşünüyorum gerçi inatçı keçimle ayrıyız şuan ama düşünmeme engel değil :D bi ara konuşması geçmişti içmem kendi ellerimle tepsiye geri koyarım diyodu :D

ben de kıyamadım atmaya ama bi hoşluk, adet yerini bulsun atmak lazım.
şimdiki aklım olsa atarım valla:9:

haha valla bende kıyamayacaktım nerdeyse de şimdi iyiki atmışım diyorum o da güzel bi anı yüz yüze oldugumuzda o kahvenin tadı hala bogzımda diyo gülüyoruz :9::9:

hhaah bende öyle yapmayı düşünüyorum gerçi inatçı keçimle ayrıyız şuan ama düşünmeme engel değil :D bi ara konuşması geçmişti içmem kendi ellerimle tepsiye geri koyarım diyodu :D

yok kııızz bal gibi de içer süt dökmüş kediye dönüyorlar haa o zaman haha :64::66:

yok kııızz bal gibi de içer süt dökmüş kediye dönüyorlar haa o zaman haha :64::66:

Hahahaa =)) O an ki yüz ifadeleri komk olur elbette =)) İçemem de diyemezler...bana şimdi den içmemki dio ama o zaman gelince yapsam mecbur içicek ama değil mii:21:

bende diyorum sıkıyosa içme bakalım benimkinin süt dökmüş kuzu halini çokkkkkk merak ediyorumm dediğini yapmasında :9::9:

bize iki defa geldiler istemeye ben önceden diyordm tuz koyacam diye içmem diyordu yanında şeker getirmiş ilk geldiklerinde normal verdim şeker elinde eridi rezil oldu ikincidede bişey demedim fena tongaya düştü o surat görülmeye deger yaaa haha am dibe vurdu bitanem yaa birz daha bıraksm telvesini de içecekti içmemek istemiyorm demek ya dibe vurdu aşkım :D :16::16::27::9::9:

Back