On iki yıllık arkadaşım nişan arefesinde işimin bozulması... Tepkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar dalga ve hakarete nasıl izin verdiniz arkadaşınıza ben hayretler içindeyim.
Arkadaşımın annesi yok. Ben bu yüzden hep şefkat içindeydim ona. Yani önceleri de hani bazen oluyordu. Susuyordum, görmezden geliyordum. Konuyu değiştiriyordim. Önceleri böyle değildi ama gittikçe artırdı. Gittikçe artınca da artık dayanamadım.

Bu arkadaşta nişanlında ailevi sebep yüzünden sorun yaşamışsın.

Ailen baskıcı mı ?
Nasıllar ?

Olayı bilmediğim için sadece bu kadar yorum yapabiliyorum.

Bu arkadaşta nişanlında ailevi sebep yüzünden sorun yaşamışsın.

Ailen baskıcı mı ?
Nasıllar ?

Olayı bilmediğim için sadece bu kadar yorum yapabiliyorum.
Hayır ailemle alakalı bir durum değil aslında. Olayın başlangıcı arkadaşımın ablamı haksız olduğu bir konuda azarlamasindan kaynaklanıyor. Nişanlımin ailesi ile de annesine 250 bin çekip annesine vermek için ev almak istemesi ve annesinin her şeyime karışması sonucu bozuldu.

Hayır ailemle alakalı bir durum değil aslında. Olayın başlangıcı arkadaşımın ablamı haksız olduğu bir konuda azarlamasindan kaynaklanıyor. Nişanlımin ailesi ile de annesine 250 bin çekip annesine vermek için ev almak istemesi ve annesinin her şeyime karışması sonucu bozuldu.
Geçmiş olsun canım

Bence bi süre düşünme odaklanma

Dinlen.

Senden coktan vazgecmis o arkadas ve icini soguta soguta devam etmis iletisim kurmaya sana hakaretler ederek.

Sende izin vermissin bunlara. Aslinda agiz dolusu sende saysaydin ona iyice yaptiklarini.
Ama olan olmus. Bence topyekün hayatindaki yüklerden kurtulmussun.

Icinde söylenmedik birseyler varsa sende ona söyle istersen.. yoksa da salla gitsin.
Bazen oluyor öyle yani. Demek arkadasliginizin bitme noktasi gelmis hayirlisi böyleymis.
Sen kendi adina iyi günlerin hatrina birsey söylemesende olur ona suan. Yani yanlis yönlendirmek istemem. Kendi ayibiyla birak gitsin.. en iyisi bu.

Nealakasivarya Nealakasivarya gucci gucci A Albatrosanda

kızlar yorumumun neyini begenmediniz

konunun ilk yazılış şeklini görseydiniz emin olun aynı tepkiyi sizde verirdiniz

bu düzeltilmiş hali , :işsiz:
Canım teşekkür ederim zaten sildim hepsini de. Sizin de güzel yorumlarınız beni bir nebze de olsa rahatlattı. Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin hoşçakalın.

Silmedim düzenledim canım.
Yorum yazan, değerli fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Iyi kalın mutlu kalın.

Önce yazdığımda çok acele ve sıkıntılı bir anımda yazdığımdan dolayı çok bozuk cümleler ve anlaşılmayan ifadeler ile doluydu yazım. Sonradan düzelttim.

Herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Iyi güzel günler görün inşallah.

İçerik silmek yasak. Banlanacaksınız. Mune Mune de konuyu geri getirir zaten.

Sevgilinle ayrılmışsın, Arkadaşınlada ilişkini kesmişsin Eee sane ne oluyor ki!?
İsteyen istediğini takip edemez mi?
Senin aracılığınla tanışmış olmaları sen arada yokken arkadaş olamaıyacakları mı demek oluyor?
Arkadaşlarım sayesinde tanıştığım bir kaç arkadaş var ve onlar şuan tanışmamıza vesile olan arkadaşlardan daha yakınlar...
Şu kafaları bir değiştirsek vallahi ülkece 500 sene ileri gidicez ama yok yani
Buldum anladım konuyu oh rahatladım merakım gitti tişikkirlir sipirmin 🤣

Arkadaşım ile on iki senedir arkadaştık. O nişanlandıktan sonra bana çok farklı davranış başladı. Ailem ile sıkıntılı dönemler oldu. Ablamı azarlamisti. Ve o zamandan sonra bana sürekli laf sokmaya başladı. Ondan bir ricada bulunduğumda beni resmi nikahına gelmediğim için kıskançlıkla itham etti. Ve ağza alınmayacak hakaretler etti. Aslında onunla sadece arama mesafe koymak istemiştim. Ama sadece o ricamdan sonra ağza alinmayacak hakaretler etti. Üstelik de benim nişanımin bozulduğunu bile bile. Konu bu.
Önce yazdığımda çok acele ve sıkıntılı bir anımda yazdığımdan dolayı çok bozuk cümleler ve anlaşılmayan ifadeler ile doluydu yazım.

Herkese çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Iyi güzel günler görün inşallah.
Herk3siin kendimiz gibi düşünmesini sağlayamayiz böyle sukretmeye devam et ve daha iyi arkadaşlıklar edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X