Türkiye de evlilik tahlilleri içinde hpv testi yok, hıv testi ile karıştırıyor olabilir misiniz?Bizim nikah evraklari icinde saglik raporu var hpv virusi testi vardi biz mecbur yaptirmistik ikimizde temiz cikmistik ben bu hpv virusi mecbur diye biliyorum oyle degilse bile neden test yaptirmiyorsunuz kafa karisikligi olacagina test yapin net ogrenin
Erkeklere de yapılıyor penis bölgesinden suruntu aliniyorErkekte bunun testi yok diye biliyorum ondan danırım rahat şekilde testini yaptıralım diyor
Eee sonuç.Güncel
Test teklif etmiş onu bile yapmaktan korkuyosanız evlenmeyin. Tuvaletten kapmışta olabilir bence fazla şüpheci ve fazla şüpheci davranıyosunuz eğer yalan söylüyosa bile ortaya çıkarMerhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
Şu tuvalet efsanesine son versek mi?Test teklif etmiş onu bile yapmaktan korkuyosanız evlenmeyin. Tuvaletten kapmışta olabilir bence fazla şüpheci ve fazla şüpheci davranıyosunuz eğer yalan söylüyosa bile ortaya çıkar
Tuvaletten kapma falan yokmuş erkekler için, sormuştum sağlık çalışanları aile yıkılmasın diye öyle diyoruz dedi.Test teklif etmiş onu bile yapmaktan korkuyosanız evlenmeyin. Tuvaletten kapmışta olabilir bence fazla şüpheci ve fazla şüpheci davranıyosunuz eğer yalan söylüyosa bile ortaya çıkar
Tuvalette nekadar mikrop var haberiniz var mı sizin?Şu tuvalet efsanesine son versek mi?
Doğru olabilir fakat yine de çok mikrop olan bir alan tuvalet zaten yalansa çıkarTuvaletten kapma falan yokmuş erkekler için, sormuştum sağlık çalışanları aile yıkılmasın diye öyle diyoruz dedi.
Hpv bir mikrop değil virüstürDoğru olabilir fakat yine de çok mikrop olan bir alan tuvalet zaten yalansa çıkar
İçimde şüphe varsa evlenmem.Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
Tamam profösör tamam wıyyy:))Hpv bir mikrop değil virüstür
Benim nikah yurtdisinda turkuyede kiyildi hpv testi kesin vardi ama turkiye fransa mi onu karistirmis olabilirmTürkiye de evlilik tahlilleri içinde hpv testi yok, hıv testi ile karıştırıyor olabilir misiniz?
Et beninini aldırdığı hastaneden epikriz raporunu alın. Orada tüm işlemler kaldm kalem yazarBunun erkekte testi varmı?
Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?