Aşı hakkında da cok iddialar var ondanda korkuyorumen büyük korkunuz buysa neden asi olmuyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşı hakkında da cok iddialar var ondanda korkuyorumen büyük korkunuz buysa neden asi olmuyorsunuz?
e her seyden korkuyorsun sen de . bunca korkuyla yasanir mi git psikiyatre ic anksiyite ilacini rahatla. yoksa kadinsin, bilmediğin bir kistin patlayip seni zehirleyenilir, hamile kaldim sanirken dis gebelik olabilirsin, cok tehlikeli. dogum ölüm orani ulkemizde 0,0131 az da degil, ondan da kork.Aşı hakkında da cok iddialar var ondanda korkuyorum
Evet kadında direkt belli olur sürüntü ile ama erkekte zor. Zaten eğer siğil varsa direkt siğilden örnek alırlar erkeklerde. Bence konu sahibi aşı olsun. Adama da güvenmiyor ayrılsa daha iyi ama ayrılacağını zannetmiyorum.Adam siğili varsa da yaktırmış zaten. Şu an aktif dönemde değilse; sürüntü vb gibi diğer testler kesin sonuç vermiyor bilgisi vardı internette. Adam buna güveniyor olabilir.
Aşı olmakta çözüm değil maalesef. Bu aşı özelinde, özellikle yurt dışında olumsuz vakalar da mevcut.Evet kadında direkt belli olur sürüntü ile ama erkekte zor. Zaten eğer siğil varsa direkt siğilden örnek alırlar erkeklerde. Bence konu sahibi aşı olsun. Adama da güvenmiyor ayrılsa daha iyi ama ayrılacağını zannetmiyorum.
anksiyete için tedavi oluyor musunuz?Aşı hakkında da cok iddialar var ondanda korkuyorum
Kansere dönüşme riski olan ya da dönüşmüş benler tabiki kaşınır ve kanar. Babam 4. Evre cilt kanseri ve çıkış noktası sırtında çıkan, zamanla büyüyüp kaşınan bir tane ben.Sürüntü testi yapılabilir kültür ortamında. Ama siğiller direkt belirti zaten. Kaşınan ben ilk defa duydum. Benler kaşınır mı?
Çok geçmiş olsun.Kansere dönüşme riski olan ya da dönüşmüş benler tabiki kaşınır ve kanar. Babam 4. Evre cilt kanseri ve çıkış noktası sırtında çıkan, zamanla büyüyüp kaşınan bir tane ben.
Allah babanıza ve tüm hastalara şifa versin inşallahKansere dönüşme riski olan ya da dönüşmüş benler tabiki kaşınır ve kanar. Babam 4. Evre cilt kanseri ve çıkış noktası sırtında çıkan, zamanla büyüyüp kaşınan bir tane ben.
Doz farkı var diye biliyorum ben de 13 yaşına kadar yapılırsa 2 doz sonrasında 3 doz yapılıyor ama üst sınırı varsa da bilmiyorum. Çocuklarıma yaptırdım ben. Yarın nasıl bir hayat yaşarlar bilmiyorum, elimde böyle bir bilgi varken kimsenin vebalini almak istemediğimden yaptırdımyas sınırı yok, tabii gencler icin daha iyi ama kkda hpv bulas olduğunu öğrenen herkes yaptiriyor
Aşı her türe karşı koruyucu değil zaten. Piyasada bir 5li bir de 9lusu var yanılmıyorsam. Ben 9luyu yaptırdım. Aşının kendi zararı nedir bilemem ama bağlı bulunduğum sağlık ocağında çalışan bütün personel kendi çocuklarına yapmış. Ortada büyük bir risk olsa onlar yapmazdı.Aşı olmakta çözüm değil maalesef. Bu aşı özelinde, özellikle yurt dışında olumsuz vakalar da mevcut.
Hayatımda böyle saçma bir yorum görmedim grip mi bu herkeste var kabullenelim diyorsunuz ? Milletin şeyinden şey kapmış şeyin benim şeyimde ne işi var ya ???Siğildir büyük ihtimal.bizim ülkede en çok görülen hastalık hpv anlaşılan.2 kişiden birinde var diyorlar doğru demek ki.bu sorun yüzünden ayrılmak makul gelmiyor bana.ner3deyse herkeste varmış zaten.durumu kabullenmek daha doğru olur bu saatten sonra bana kalırsa.
Bi tuhafsiniz gercekten... Aklimi kaciracagim ne yapacagim bilemiyorum diyorsunuz, burda bir suru kadin alin nisanlinizi gidin test yaptirin diyor. Olmadi asi olun diyoruz, ona da sanki cok biliyor gibi iddalar var diyorsunuz.Aşı hakkında da cok iddialar var ondanda korkuyorum
Hpv korunmaya rağmen bulaşabilen bir virüs. Prezervatifle falan pek bir ilgisi yokHpv'dir büyük ihtimal. Korunacaksınız birkaç sene geçene kadar. Erkekte testi yok zaten bunun.