- 16 Haziran 2011
- 15.103
- 64.535
- 798
Evlenmeyin. İsterseniz nikah masasında olun; adama güveniniz zedelenmiş ve size yalan söylediğini düşünüyorsunuz. O masaya oturup, imzayı atmak zorunda değilsiniz.Kaç gündür kafayı yemek üzereyim nikahım var sevinemiyorum bile
Tabii ki kabul edecek. Aktif lezyon yokken kesin sonuç alınan bir test yok ki erkeklerde.Adam test yapmayı kabul etmiş. Her mesajına kafayı yiyeceğim yazacağına gidin test yaptırın.
Sürüntü testi yapılabilir kültür ortamında. Ama siğiller direkt belirti zaten. Kaşınan ben ilk defa duydum. Benler kaşınır mı?Tabii ki kabul edecek. Aktif lezyon yokken kesin sonuç alınan bir test yok ki erkeklerde.
Aşıyı 26 yaşına kadar yapmıyorlar mı?Test yaptırın, aynı zamanda siz de hpv aşısı olun. Çok basit bir şey aşıyı olmak. Eczaneden sipariş veriyorsunuz, aşı gelince sağlık ocağına gidip yaptırıyorsunuz. Bağlı bulunduğunuz aile hekiminin ebesi size bu konuda bilgi verebilir.
Adam bu kadar açık davranıyorsa bunun için nişan atılmaz, ayrıca anksiyete tedavinizi de yaptırın lütfen.
Hastanede enfeksiyon bölümüne mi gitmiş dermatoloji bölümüne mi biliyor musunuz? Cybe iste dermatoloji kendisi müdahale etmez çünkü. Ağrılı kaşıntılı kanamalı bir genital siğilin hpv olma ihtimali var tabii ki, ne zaman bulaşmış nasıl olmuş orası sizin bileceğiniz iş. Ama kesinlikle aşı olmalı, korunmasız ilişkiye girmemelisiniz. Oral ilişkide de bulaşabildiğini de unutmayınÜrü
Ürolojiye gitmisHastanede enfeksiyon bölümüne mi gitmiş dermatoloji bölümüne mi biliyor musunuz? Cybe iste dermatoloji kendisi müdahale etmez çünkü. Ağrılı kaşıntılı kanamalı bir genital siğilin hpv olma ihtimali var tabii ki, ne zaman bulaşmış nasıl olmuş orası sizin bileceğiniz iş. Ama kesinlikle aşı olmalı, korunmasız ilişkiye girmemelisiniz. Oral ilişkide de bulaşabildiğini de unutmayın
Kaç gündür kafayı yemek üzereyim nikahım var sevinemiyorum bile
Özele de gitsen e nabızda ziyaretlerim bölümünde hangi hastaneye ne sebeple ne tanıyla gidildiği görülüyor .Özele gitmis
Ürolojide aldırmış
Adam siğili varsa da yaktırmış zaten. Şu an aktif dönemde değilse; sürüntü vb gibi diğer testler kesin sonuç vermiyor bilgisi vardı internette. Adam buna güveniyor olabilir.Sürüntü testi yapılabilir kültür ortamında. Ama siğiller direkt belirti zaten. Kaşınan ben ilk defa duydum. Benler kaşınır mı?
Yakılan siğil bulaşır mı peki?Adam siğili varsa da yaktırmış zaten. Şu an aktif dönemde değilse; sürüntü vb gibi diğer testler kesin sonuç vermiyor bilgisi vardı internette. Adam buna güveniyor olabilir.
Hpv ise yakılması bulaşmasını engellemez alınan parçasının patolojiye gitmesi gerekiyor asıl sonuç o parça neticesinde ortaya çıkarYakılan siğil bulaşır mı peki?
en büyük korkunuz buysa neden asi olmuyorsunuz?en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum
Hiv ya da hpv pozitif biriyse tedavi oluyordur ve e-nabizda yaziyordur.Merhaba kızlar yaklasık on gün sonra evleniyorum ama nişanlımla ilgili bir şüphem var bundan iki ay önce doktora gidip genital bölgesinden ben aldırdığını söyledi kaşınıp kanıyodu dedi sonra bende şüphelendim ama yeminler etti hpv olmadığına bende daha sonra o kısmı gördüm tek bir yer de yuvarlak delik gibi yakılmıs bisey et beni vardı diyor istersen test yaptıralım diyor ama ben inanmıyorum arkadasımın basına geldi cocuktan hpv kaptı bu durumu düsünmekten kafayı yicem en büyük korkum hpv kapmak birinden bende anksiyete var ama bir türlü hpv olmadığına inanmıyorum doktora gidelim baksın dedi ama yakılmıs biseyi doktor anlar mı önceden siğil mi yoksa et beni mi olduğunu
yas sınırı yok, tabii gencler icin daha iyi ama kkda hpv bulas olduğunu öğrenen herkes yaptiriyorAşıyı 26 yaşına kadar yapmıyorlar mı?
Şöyle düşünün; kesilen saç için ne denir ? Kökü sende, yine uzar. Bu tip hastalıklarda da benzer bir durum geçerli. Şu an için taşıyıcı konumunda olabilir.Yakılan siğil bulaşır mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?