Omuz agrısı

arkadaşlar bende boyun ve omuz ağrısından müzdaribim,başıma ağrı yapıyor.Öyle şiddetli ki ağrı kesiciler kesmediği gibi ağrıdan tansiyonum yükseldi.16/10 oldu dün ağrı kesici iğne ve dil altı hapı ile 1 saatta tansiyonum düştü dr.dhiliye diyor ama benim ağrım şiddetli bir şekilde boyundan omuzlarıma başıma ağrı yapıyor midemi bulantı veriyor.

Maalesef bu tür ağrıların tam olarak ne nedeni bulunuyor nede etkili bir tedavisi..

annem de böyle omuz ağrıları ve kas gevşeticilerle başladı şimdi kas gevşetici kullanmadan hiçbirşey yapamıyor yaşayamıyor hareket edemiyor ve bu kaslarla ilgili problemin kesin bir çözümü de yok doktoru anneme bununla yaşamaya alışacaksın sırayla ağrı vücudunda gezecek demişti.

mac merhaba benimde omuz ağrım var özellikle sezayan ameliyat oldum ondan sonra başladı tam i nokta ağrıyor bıçak batar gibi bir sürü kas gevşetici kullandım ama işe yaramadı dinlendiğimde bişey yok ama bir iki iş yaptığımda tekrar başlıyor yorulmamam lazım yani öenmli bir durummudur napmalıyım

9 diyebilirim 3 yıldır ağrıyor ancak bi çare bulamadık yardımcı olabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…