canım kas olduğundan eminmisin bu ağrının bence ii bir kontrol ol...kayınvalidem 1 yıldır omzum ağrıyor deyi duruyodu..çorumun becerikli doktorları da kas deyip gönderdiler hep..halbuki sorun akciğer iltihaplanması imiş...maze canım bende kayseriliyim annem özel erciyeste muayene olmuştu..yada fakülteye git..
sevgili mac kas ağrısı=ben sana kendimi böyle ifade edeyim enim çene disklerime yönelik problemim ile başladı seneler önce bu sorunum seneler sonra teşhisin çok geç konulması v.s bunun gibi problemler yüzünden artık boyun ve omuz kaslarım felaket durumda fibromiyalji deildi tabii dediğim gibi çene eklemlerimdeki rahatsızlığında çok büyük rolü oldu bu duruma gelinmesinde ilaç kullanmıyormusun dersen ben ağrı kesicilerle ayakta durmaya çalışan biriyim mesela bu sene en son yine boyun ve omuzlarım için fizik tedavi gördüm kullnamadığım ilaç kalmadı lakin hergeçen gün daha da kötüye gittim şu anda boyun ve omuz kaslarım taştan farksız ve dayanılmaz acılar veriyorlar ağrı kesicilerin yanında çok kas gevşetici ve psikiyatrik ilaçlarda kullandım ama nafile demişsin ya 1 2den 10 a kadar numaralandırsan kaç numara verirsin diye ben sana 10 hatta onun katları derim şu anda bile nasıl ağrım var anlatamam sanki boyun damarlarım çekiliyor yazını görünce dayanamadım bana da yardım cı olursan çok sevinirim siralud ve benzeri ilaçları artık pek kulllanamıyorum malum çok ilaç içtiğimden midem artık haşat durumda canım ya sen demişsin ya yazdıkça yazasım geliyor diye bende maalesef ağrıyı çok şiddetli çeken biri olarak yazdıkça yazasım geliyor yardımcı olursan sevinirim
mac özel mesaj ayarın kapalı galiba özel mesaj gönderemiyorum sana sen göndermeye çalışabilir misin?
valla bende çok acı çekiyorum üstelik bende baş dönmeside yapıyo omuz kasalrım sertleştimi başım dönüyo inanın sabaha kadar uyumadıgım oluyoben kuilflex kulandım artık onunda faydası ollmuyo ben 10 senedri çekiyorum dr bile gitmek gelimiyo içimde hep aynı iaçları veriyorlar yardımcı olursanız sevinirim
sevgili mac psikolog yazıyor mesleğinde.st.john wort diye bir doğal ilaç var depresyona iyi geliyormuş.bendede heyecanlanma var dışarıya çıktığım zaman doktor bana paxil verdi ama iyi gelmedi bende doğal tedavi yöntemlerine başvurdum.henüz bunu kullanmadım araştırıyorum.sarı kantoranın çayını kullanıyorum.sence neler yapıyım.cevap yazarsın dimi.
sevgili mac açıklamaların ve duyarlılığın için çok teşekkür ederim canım ayrıca hemşerim diyeceğim sana bursalımısın bilmiyorum ama şu an bursada olduğuna göre hemşerim demek isterimhatta geçen hafta bursadaydım seni daha önce tanısaydım yüzyüze sorunlarımı konuşmak isterdim canım
evet çene eklemlerimde tempromondibular eklem rahatsızlığı denilen problemim var ve dediğim gibi 10 yıl sonra teşhis konulabildi ve tedavi için çok geç kalındığı söylendi inaırmısın gitmediğim doktor kalmadı disklerde anoemallik var şu anda da ağız plakları kullanıyorum ama nafile artı boynumda 2 yerde boyun fıtığı var ve dediğim gibi omuzda fibrozitler ve bunların hepsi birbirlerini tetikliyor şimdi bu yazdıklarımı okurken yüzünün şeklini düşünebiliyorum:çok üzgünüm:biliyorum bende yok yok ve işte bundandırki dayanılmaz ağrılar içerisindeyim artık ne yapacağımı şaşırdım diyebilirim sana lazerli fizik tedavi önermişsin onu araştıracağım ayrıca nöral terapi yide araştırıyorum fakat inanırmısın izmirde uygulama yapacak bir yer bulamadım bir ara dokuzeylül fakültesinde ağrı bölümünede gittim ağrılara yönelik yüz ve boyun bölgemden iğneler yapıldı çektiğim acının yanısıra hiç bir faydası da olmadı diyorumya gitmediğim yer kalmadı psikiyatri demişsin evet canım bir yandan psikiyatriyede gidiyorum artık bu ağrılarla yaşayarak öğrenmediğim tıp bilgisi kalmadı diyebiliyorum çünkü ne duysam hemen araştırıyorum seninle özelden veya msn den de görüşmek isterim özelinede yazacaktım ama kapalı
ya işte böyle canım bazen diyorum ki ölmüşsünde ağlayanın yok bu ağrılarım yüzümden evden dışarı çıkamaz hale geldim nerdeyse hayatımı çok olumsuz etkiledi ve 17 yıl oluyor ben bu ağrılarla savaşmaya başlayalı offfffffff canım ya başını şişirmiş olabilirim akusura bakma canım tekrar ilgin için yeşekkür ederim sevgiler ve iyiçalışmalar diliyorum
sevgili mac tavsiye ettiğin kas gevşeticiyi aldım 6 mg olanı 2 gün kullandım oldukca rahatlattı bugün iyiyim çok şükür:içelim: çok teşekkür ederim tavsiyen için sana sormak istediğim şey bu kutu bitene kadar kullanmalımıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?