Omurilik tümörü nolur yardımcı olun

nazenin0123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
456
442
31
Herkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!

Allah şifa versin canım, başka doktora da görün skolyoz vs de olabilirsin. Doktor bişey dedi mi bu konu hakkında. Başka ne gibi şikayetin var? Bizi de haberdar et dua ediyorum

Herkese merhabalar
Ben doğum yapalı 3 ay oldu. Doğumdan 15-20 gün sonra sırt ağrım başladı ben de kas ağrısı ha bugün ha yarın geçecek diye önemsemedim ve de hiç geçmedi. Bu hafta doktora gittiğimde mr çekti ve omurilikte iki farklı alanda lezyon gördü. Detaylı tomografi istedi ams daha sonuçlarını almadık bekliyoruz. Bu durumu yaşayanlar lütfen yaşadıklarınızı yazın çok korkuyorum daha bebeğim 3 aylık. Kötü huylu olma ihtimali var mı? Bir de doktor tavsiyesi istiyorum Ankara içinde. Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın!!
Fitik, apse, tumor, kist, enf, skolyoz vs vs hepsinin adi lezyon

Herkese merhabalar
Sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım yuruyemedim uzun bir süre bacağıma vurdu ağrısı bel ağrısı duramıyordum. Mr cekildi ve omurgada kist görüldü. O zmna kdr böyle birşey hiç kendini belli etmedi yada yeni oluştu. Takip gerektiyor buyurse müdahale ederiz dendi bende 3 4 yılda bir mr ile büyümesini takip ediyorum. Gönlümüz ferah olsun ama tedbirinde birakmamak lazım tabi. Ha bu arada 3 4 aylıkken çocuğum o agrilar birden geçti. Bu benzeri durum bir arkadaşımın daha başına geldi bu arada.

Kuzenimde de aynı tümor vardı iyi huyluydu ama ameliyatla alındı şu an gayet sağlıklı. Gönlünüzü ferah tutun çok geçmiş olsun. 🌸🙏🏻

Allah şifa versin canım, başka doktora da görün skolyoz vs de olabilirsin. Doktor bişey dedi mi bu konu hakkında. Başka ne gibi şikayetin var? Bizi de haberdar et dua ediyorum
Çok teşekkür ederim 💕 geceleri sırt ağrım artıyor kaburgalarıma doğru dönerken vs acı çekiyorum resmen. Ama bunun dışında bi şikayetim yok iyiyim. Bugün bu alanda uzman birine daha gideceğim inşallah hayırlı haberler verir

Ben hastanedeyken aynı sorunda bir hasta yatiyordu aynı odada. Omurilikteki lezyonu almışlar ameliyatla çok şükür temiz çıkmış ama Allahın işi aylar sonra beyninde çıkmış neyse oraları gecelim. İyi huylu olma özelliği de var. Temizlendikten sonra normal hayatına geri dönüyorsun. Elbette konumu da çok önemli. Ameliyatla temizlenebilecek şekildedir ya da işin tedavisiyle falan yok ediyorlar

Spinal anestezi yanlis bilmiyorsam belden vurularak yapiliyor, belki bir ihtimal igneyi kacirmislardir, o da bolgede sislige lezyona sebep olmustur. Zaten lezyon sadece tumor demek degildir, sakinlesin, 3 aylik bebeginiz varmis sizin uzuntunuz stresiniz ona da zarar verir.
Evet o şekilde yapıldı ama lezyonun birisi boynuma yakın yerde 7.5mm çapında pek ilgisi yok sanırım anestezi ile

Emin misiniz tümör olduğuna aynısı bende var sakrum da yılda bir takip ediyoruz büyüme var mı diye inanılmaz sırt ağrıları yaşıyorum ogrendigimden bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim hiçbir müdahale yapılmadı bana takip ediliyor sadece ameliyat tehlikeli olacağını soylediler 6 yıl oldu bunu öğreneli. Geçmiş olsun bu arada

Sizinle birebir aynı şeyleri yaşadım yuruyemedim uzun bir süre bacağıma vurdu ağrısı bel ağrısı duramıyordum. Mr cekildi ve omurgada kist görüldü. O zmna kdr böyle birşey hiç kendini belli etmedi yada yeni oluştu. Takip gerektiyor buyurse müdahale ederiz dendi bende 3 4 yılda bir mr ile büyümesini takip ediyorum. Gönlümüz ferah olsun ama tedbirinde birakmamak lazım tabi. Ha bu arada 3 4 aylıkken çocuğum o agrilar birden geçti. Bu benzeri durum bir arkadaşımın daha başına geldi bu arada.
İnşallah benim de öyledir, 7.5 mm çapında sert bi doku olarak geçmişler rapora inşallah normal bi şeydir

X