Ömür boyu veya belirsiz sureli bakım

Cok üzüldüm gencecik delikanlı

Ah ah çok ocaklar söndü

Depremden sağ çıkanlarda öldü aslında

Sapasağlam iken bir başkasına muhtaç olmak Allah kimseye yaşatmasın

Sizin içinde çok zor bir karar insan vicdanı ve aklı arasında kalıyor umarım en doğru kararı verirsiniz herkes için

Başınız sağ olsun geçmiş olsun

25 yaşında çocuk daha sonra hazırlanırım diye düşünebilir, başka yollar deneyebilir. Böyle bir şey yaşayacağını nereden bilsin. Babayı suçlamakta haklısınız.

Konudaki çoğu kişi gerçekçi öneriler vermekten uzak. Babanın vazifesi bu diyerek olmuyor iş belli ki. Adam 60 yaşında iş bulabilir mi o bile meçhul. Yapmanız gereken ilk şey devletin desteklerini araştırmak olmalı.

Konu sahibi ben bunları hak etmedim ki diyor bakmak konusunda belki haklı ama 25 yaşındaki genç de hak etmedi.
En zor onun durumu oysa.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye boşuna dememişler.
Allah kolaylık versin o gence.
Kpssye girmedi diye suçlu olmuş bir de sanki girse kazanacağının garantisi var gibi yazmış ben söyledim ben söyledim,diye.
Belki başka düşünceleri vardı onun ve onların peşinden gitmek istedi ama hayat ne getirdi işte.
Zor Allah kolaylık versin

Herkesin acısı var diye bir şey demek istemedim ama sanki KPSS’ye gireni hemen alıp memur yapıyorlar. Çocuk daha 25 yaşındaymış, 30 olsa neyse, millet 25’inde meslek değiştirip yeni bölüm okumaya başlıyor, beni de rahatsız etti kpss konusu.

Önce eşinizle sonra kardeşiyle oturup konuşun. Şimdilik geçici olarak sizde kalabilir ama kalıcı nir çözüm bulunması şart. Benim eski eşimin ablası engelliydi(%99) o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum.

Ben de öyle hatırlıyorum sanki başka konu açmıştınız aynı bu anlattıklarınıza benziyor hatta kayınpeder dükkana oyalanmak için gidiyordu satmıyordu kiraya vermiyordu boş boş duruyor oraya oyalanmaya gidiyor denmişti konuda

Eşi zaten darbe almış annesini kaybetmiş kardeşi sakat kalmış he bir de hanım mı vursun darbeyi pesss diyorum size

Evet aynı konu gibi. Orada kv ölmüş kp dükkanı atmamış ortada kalmıştı ama o konuda kayın yoktu
Oradaki sorun başkaydı kayınpeder başına kalırsa diye sapıklığı ön plandaydı konu komşu onun gözü göz değil falan diyorlarmış konu pederdeydi bu konuda sorun sakat kalan kaynı aynı kişi muhtemelen

Eşi zaten darbe almış annesini kaybetmiş kardeşi sakat kalmış he bir de hanım mı vursun darbeyi pesss diyorum size
Peki konu sahibi ne yapacak? Öneriniz var mı? Annem yıllarca babaanneme baktı. Babaannem yatakaktı. Babam hiç yardım etmedi. Annem yorulsa, azıcık kafa dinlemek istiyorum dese evde kavga çıkardı. Konu sahibinin eşi bizle kalır diyor ama çözüm sunmuyor. Baba da yanlarına gelirse ne yapacak konu sahibi?

Eşine duruma güzelce izah edecek illa da hanımın başına kalacak ise sürekli olarak tabii ki kabul etmesin en son boşanmaktır burada konu olacak olan

Bence de aynı kişi çünkü bilgiler birebir aynı. Büyük ihtimal kaynını hesaba katmamıştı onun durumu yeni belli oldu. Orada çok linçlendiği için bu konuyu açtı. Orda da bakmamak için kp sapık dediği için kötü yorumlar geldi zaten yoksa kimse bakmak zorundasın dememişti.

Bence eşinizin kız kardeşi ve eşiniz ortak kiralık ev tutun. Kirayı yarı yarıya versinler. Küçük bir ev kiralayın. Baba ve erkek kardeş o evde yaşasinlar. Ya size yakın olsun yada kız kardeşe

Gencecik çocuk ne hale gelmiş KPSS diyip duruyorsunuz deli oldum. Baba sorumsuz ama kendimi eşinin yerine koyuyorum. Kardeş ya kardeş en kötü anında bir tekme de ben atamam yardım etmek zorundayım. Tabi ki gidip kaynının öz bakımıyla sen ilgilen demiyorum ama bir süreliğine idare etmelisin. Evinde yer açıp sofraya bir tabak fazla koyarak ev de bir süreliğine misafir gibi ağırlamalısın. Sonsuza kadar böyle gidecek hali yok. İnşallah sağlığına kavuşur kimseye muhtaç kalmaz.

Daha tedavi konusunda bile net değiller aylarca hastahanede kalacak ztn birde işin fizik tedavi kısmı var.
Iyi düşünün taşının adım adım çok ağır yükler var. Esiniz açısından da bakın eğer en başından çok sert yapamam edemem derseniz o ne düşünür düşünün. Şahsen annem vefat etse kardeşim bu hale düşse daha tedavisi bile net değilken eşim söylense tepkim ona gore olur. Şu an onca derdin arasında destek olmayacaksınız köstekte olmayın. Korkularinizda haklısınız ama çok hassas bir konu bu kdr kaybın arasında elbet büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Hiç bakamam diyorsanız ona göre davranın bu kolay birsey değil ama sizin ikna olmanız vs bunlar listenin son sırasında
Devlet desteklerini özel firmaları araştırın protez konusunda çok paylaşıma denk geldim ömür boyu destek verecek firmalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…