- 15 Ekim 2016
- 6.518
- 11.741
Nasıl ya umarım depremzedeleri kullanıp ilgi çekmeye çalışmıyordurBu konuyu açtığında 10 aylık kızım var demiş şimdi 11 aylık. Bu da tutuyor. Neyse biz daha yorum yapmayalım. @Mune
25 yaşında çocuk daha sonra hazırlanırım diye düşünebilir, başka yollar deneyebilir. Böyle bir şey yaşayacağını nereden bilsin. Babayı suçlamakta haklısınız.Hani oğlana şundan kızıyorum. Bak dedim kpss b den atan orda sadece puan oluyor .işin olur sonra başka yere geçersin. Yok yenge ben o parayla geçinemem,yukselemem dedi .olsun dedim çevre edinirsin.yok dedi 1 kere girmedi .kucumsedi.
olsaydı maaşı gelirdi.yetmediği yere biz de destek olurduk .
Ben kendi adıma konuşayım memur olayım diye sabahlara kadar çalıştım. Çok maaş almıyorum ama yetiyor şükür.
Babam da öyle deli gibi çalışıp emekli oldu .gezip tozmadik ,çalıştık çabaladık. Deprem oldu ohh olsun demiyorum asla ama düşünmediler.ben niye eziliyorum hiç hak etmediğim halde
Konu sahibi ben bunları hak etmedim ki diyor bakmak konusunda belki haklı ama 25 yaşındaki genç de hak etmedi.
En zor onun durumu oysa.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin diye boşuna dememişler.
Allah kolaylık versin o gence.
Kpssye girmedi diye suçlu olmuş bir de sanki girse kazanacağının garantisi var gibi yazmış ben söyledim ben söyledim,diye.
Belki başka düşünceleri vardı onun ve onların peşinden gitmek istedi ama hayat ne getirdi işte.
Zor Allah kolaylık versin
yuhh..Konu sahibi, büyük konuşmak istemiyorum asla ama ben olsam evladımı ve huzurumu düşünerek boşanırım.
Ben de öyle hatırlıyorum sanki başka konu açmıştınız aynı bu anlattıklarınıza benziyor hatta kayınpeder dükkana oyalanmak için gidiyordu satmıyordu kiraya vermiyordu boş boş duruyor oraya oyalanmaya gidiyor denmişti konudaYok daha önce konu açmadım. Yeni kayıt oldum sırf bu konu için.
Babası da hayırsız .Ev değil 5 kuruş parası yok .
Yatılı bakıcı, ev kirası yemeleri içmeleri, nerden baksanız aylik 20 bini bulur ki şu an ben çalışmıyorum. Biz 1000 lira bile göndersek sikisiriz
Eşi zaten darbe almış annesini kaybetmiş kardeşi sakat kalmış he bir de hanım mı vursun darbeyi pesss diyorum sizeKonu sahibi, büyük konuşmak istemiyorum asla ama ben olsam evladımı ve huzurumu düşünerek boşanırım. Evet çok zor herkes için ama İlerde babası da size gelir emin olun. Kocanız kendi ailesi ile yaşasın, siz de yeni hayat kurun. Nasıl olsa kocanızla o evde aranız bozulacak.
Bir de, işiniz çok zor konu sahibi. Allah hepinizin yardımcısı olsun. cidden çok üzüldüm.
Oradaki sorun başkaydı kayınpeder başına kalırsa diye sapıklığı ön plandaydı konu komşu onun gözü göz değil falan diyorlarmış konu pederdeydi bu konuda sorun sakat kalan kaynı aynı kişi muhtemelenEvet aynı konu gibi. Orada kv ölmüş kp dükkanı atmamış ortada kalmıştı ama o konuda kayın yoktu
Peki konu sahibi ne yapacak? Öneriniz var mı? Annem yıllarca babaanneme baktı. Babaannem yatakaktı. Babam hiç yardım etmedi. Annem yorulsa, azıcık kafa dinlemek istiyorum dese evde kavga çıkardı. Konu sahibinin eşi bizle kalır diyor ama çözüm sunmuyor. Baba da yanlarına gelirse ne yapacak konu sahibi?Eşi zaten darbe almış annesini kaybetmiş kardeşi sakat kalmış he bir de hanım mı vursun darbeyi pesss diyorum size
Eşine duruma güzelce izah edecek illa da hanımın başına kalacak ise sürekli olarak tabii ki kabul etmesin en son boşanmaktır burada konu olacak olanPeki konu sahibi ne yapacak? Öneriniz var mı? Annem yıllarca babaanneme baktı. Babaannem yatakaktı. Babam hiç yardım etmedi. Annem yorulsa, azıcık kafa dinlemek istiyorum dese evde kavga çıkardı. Konu sahibinin eşi bizle kalır diyor ama çözüm sunmuyor. Baba da yanlarına gelirse ne yapacak konu sahibi?
Bence de aynı kişi çünkü bilgiler birebir aynı. Büyük ihtimal kaynını hesaba katmamıştı onun durumu yeni belli oldu. Orada çok linçlendiği için bu konuyu açtı. Orda da bakmamak için kp sapık dediği için kötü yorumlar geldi zaten yoksa kimse bakmak zorundasın dememişti.Oradaki sorun başkaydı kayınpeder başına kalırsa diye sapıklığı ön plandaydı konu komşu onun gözü göz değil falan diyorlarmış konu pederdeydi bu konuda sorun sakat kalan kaynı aynı kişi muhtemelen
Aynen öyleeBence de aynı kişi çünkü bilgiler birebir aynı. Büyük ihtimal kaynını hesaba katmamıştı onun durumu yeni belli oldu. Orada çok linçlendiği için bu konuyu açtı. Orda da bakmamak için kp sapık dediği için kötü yorumlar geldi zaten yoksa kimse bakmak zorundasın dememişti.