• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömür boyu kullanabileceğimiz diş tedavisi var mı? Azı + ön dişler PARA SORUN DEĞİL

mervemervemervem

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
29
0
16
İstanbul
Arkadaşlar dişlerimde sorunlar var, azı dişleri olsun, ön dişler olsun.

Eğer aşağıdaki gibi bir tedavi yöntemi varsa ve uygulanırsa ağız hijyenine, yenlip içilenlere çok mükemmel bir şekilde özen gösterilecek, sürekli doktor kontrolüne falan gidilecek. Tabiki hiçbir tedavinin garantisi yok ama yapıldıktan sonra süper bakım yapıldığında ömrümüzün sonuna kadar bizi götürebilecek tedaviler yok mu? Dişlerdeki çürükler orta seviyede(tüm dişlerde olduğunu varsayın). Kanal tedavisi olacak kadar değil(geçen doktora muayene olmaya gittiğimde sormuştum ama aşağıdaki sorumu doktora soramadım). Bu konuda yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Dayanıklı olmalı dişler.

Dişleri öldürmeden(kanal tedavisi vb. hariç), dişleri çekmeden(implant tedavisi vb. hariç), ömür boyu ağzımızda kalabilecek, sağlam, estetik, bize sorun çıkartmayacak tedavi yöntemi var mı? Parası hiç önemli değil.

Özellikle azı dişleri için.

Back