Ömür boyu çocuğum olmayacak mı?:(

kızlar benim çok yakın bi arkaşımın da beyni hiç hormon üretmiyordu sadece ilaçla adet göebiliyordu ilk aşılama sonucu şu anda 6 aylık hamile o arı sütünün faydasını çok gördüğünü söylemişti aşılama öncesi 7 yumurtası oluşmuştı bence bi araştırın benim eşimde de sayı problemi var direk tüp bebek demişlerdi biz de aşlama düşünürken şükürler olsun Rabbim bize doğal yoldan bu mutluluğu yaşattı ikinci bebeğimizi düşünüyoruz arı sütü ekek spermi için de iyiymiş ramazan sonrası biz de başlamayı düşünüyorruz arkadaşın aldığı yerin tlf var isteyene özelden verebilirim

Canım ya benim doktorum Prof. Dr. Engin Oral çok umutsuz insanları çocuk sahibi yaptığını okudum başarı hikayelerinden tavsiye ederim, bir kere görüş buiş doktor aramakla neticeye varır, Alalh isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

selamunaleykümmmm Hanımlaarrr :))) uzun zamandır yazmıyordummmm gelişmeleriii ve bugun cok mutlu oldummmm bu mutlu haberi sizinlede paylasmak istedimm.. doktor bana ılac versem bile artık sen adet görmessin demişti... haklıda cıkmıstı baska bir doktor fsh hormonumu tekrar ölçmek için adet söktürücü verdi bana 1 hafta ıcınde adet olucaksın dedi ve maleseffff olmadımmmm olmazsan gel demişti gitmedimdee.... aradan bir ay geçtiii ve ben bugun Rabbıme sukurlewr olsunnn kendiliğimden adettt gördümmm :)))9 bu benm ıcın cok buyuk bır seyyyy kızlar hepınız maşaallah diyin :))) bu mübarek gunlerde dualarınızı eksık etmeyinnnnn Rabbime şükürlerrr olsunnn demekki hala yumurtalarım vaar kiii adet olabılıyorummm :)) sımdı adetın 3. gunu fsh hormonumu ölçtürücem bakalım kaç cıkıcak sıze haber ederımm buradann cok dua edın

maşşalah cnm inş rabbim saülıkla sıhhatle bir bebek nasip eder... darısı benım başıma bende adet görip bebek sahıbı olmak istıyorumm

maşşalah cnm inş rabbim saülıkla sıhhatle bir bebek nasip eder... darısı benım başıma bende adet görip bebek sahıbı olmak istıyorumm

inşaallah canımm iyiy dileklerin için tesekkur ederım bil mukabele :)) rabbım gonlundekını hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın tez zamanda

inşaallah canımm iyiy dileklerin için tesekkur ederım bil mukabele :)) rabbım gonlundekını hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın tez zamanda

canım tüm yazıları okudum ve her duaya amin deyip senin için dua ettim

bu arada benimde yumurtalıklar tembel çıktı şu an ilaç kullanıyorum cumartesi kontrol var bakalım gelişcekmi yumurtalar bende mart ayından beri neler çekiyorum Rabbim bilir

ben senin hangi kürleri yaptığını yani şu an hangilerine devam ettiğini merak ettim 6. ayın başında başlamışsın yaklaşık 2 ay geçmiş bu arada neler yaptın

ama sonuclarıma gore beynım hıc yumurta uretme emrı vermıyormus yanı hıc ama hıc yook. tüp bebekle bile olma ıhtımalı cok dusukmuss ben napıcm sımdı ben bunu bıle bıle nasıl yasarım

canım önce bir sakin ol, zor ama biraz sakinleşmeye çalış...
erken menopozun tedavisi var diye biliyorum, dhea diye bir ilaç kullanıyorlar, fsh yi düşürmeye çalışıyorlar ..
bunun için sen de doktora yardımcı olmalısın, beslenme şeklini düzenle, katkısız beslenmeye özen göster, güvendiğin bir aktardan karışı hazırlatabilirsin, kilon var ise vermeye çalış, stresten uzak dur, bu arada eşinin de tüm tahlilleri yapılsın ve hemen tedaviye başlayın.. olmaz diye bir şey yok, sitede vardı 0,1 amh değeri ile tedavisiz hamile kalan bir bayan.. umutsuz olma...

ASLAAA. Asla umutsuz değilim :))) Her zaman ümitliyim ve inşaallah Yüce Mevlam Ona actıgım elleri boş çevirmiycek. :)) Bu tarifi olmayan bir duygu bunu can-ı gönülden diliyor, hissediyor ve istiyorum :)))))))))))

sen böyle sabırla ve ısrarla dayanıp güvenirsen rabbine geri çevirmez canımm zatenn, inşallah atlatacaksın ve buraya da yazacaksın başarı hıkayeni:)

Cnım ılk ogrendıkten sonra 1 hafta sogan kurune ,kadınlık hormonuna ıyı gelen hayıt tohumu aslan pencesı vb. aktarlara sordugun zaman soyluyorlar zaten hepsınden almıstım ılk 1 hafta uyguladım dogrusunu soylemek gerekırse ama sen hep devam et. benım baska bır ozel durumum var bunu suan burda acıklamam dogru olmaz. her dogru her yerde soylenmez misali ... bunu tamamen duzelıp cocugumu kucagıma aldıktan sonra acıklayacagım.. aslında her sey bır sebeb ... SANA SADECE GECE GUNDUZ RABBIME YALVARDIM bunu dıyebılırım bu 2 ay boyunca ellerımı semaya acıp dua etmekten ve dua ıstemekten baska bır sey yapmadım..... Gecelerı uyumadım sabah namzalrına kadar dua ettim.. Hep küçük cocukları sevındırmeye calıstım kalp kırmamaya özen gösterdım etmeyede devam edıyorum yanı kısacası Allahın rızasını almaya calısıyorum ıns. Rabbım kabul eder yuzume gpzume bulastırmamısımdır :)))))))))

sen böyle sabırla ve ısrarla dayanıp güvenirsen rabbine geri çevirmez canımm zatenn, inşallah atlatacaksın ve buraya da yazacaksın başarı hıkayeni:)

inşaallah milasis :))))))) rabbim, ümit ediyorumki o günleride göstericektir. Her şey bizim elimizde aslında. Biz bir sihirli değnek basımıza konsun ve biz pat diye hemen iyileşelim istiyoruz . Bizim beşeri olarak algılayısımızla ertesi günü bir bakmısız hamıle olmusuz dıye mucıze gormek ıstıyoruz yani mucizeden anladıgımız bu oluyor genelde. Aslında mucize bizim elimizde sihirli degnekte bizim elimizde. Rabbim zaten bizim elimize vermiş her seyi.. Ama emeksiz yemek olmuyor tabikkii... Biraz olsun emek lazım.. Ellrimiz semaya kaldırıp yalvarmak aglamak sabaha kadar dua etmek lazım.. Kac kere sabahladık acaba muradımız olsun diye ?? Kac kere uykusuz kaldık ???

Biraz sabır çok dua! Bir tek dua değiştirirmiş insanın kaderini... Ve edilen hiç bir dua geri çevrilmezmiş bu ne büyük bir rahmet ve lütufdur :)))) ne kadar benciliz. Inanmak gerek... Cok ama cok ınanmak :))

allahım inş sana ve tüm isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin. gerçekten sabretmek ve inanmak gerek. benimde korunmadığım halde 9 ay olmamıştı sonra biranda kendiliğinden geliverdi hayatıma. 2 ay sonra doğacak bile. allahım doğru zamanı biliyor, inan bana bilgisayarda özene bezene prgramlanmışcasına işliyor düzen öyle kusursuz.neyi ne zaman vereceğini en iyi allah biliyor, en hayırlı şekilde nasip ediyor.

amin cnm benım ... ıns. rABBIM sabır versın

sen önceki durumumu bılıyorsun megersem menopozmuşş ama ben kabul etmıyorum tabıkkı :) ins. atlatacagım bu yasadıklarımı

merhaba hanımlar :))) Son gelişmeleri haber vermek istedim :)) Şimdi son adet tarıhım 7 agustos bugun 16.gunum ve bız bu ay ılk defa duzenlı olark calısmalara basladık bılmeyenlere ozet geceyım hemen normalde bız mayıs ayına kadar cocuk dusunmuyorduk hep korunmustuk mayıs ayından sonra doktora gıttık doktor bana menopoz dedı yaş 20 ondan sonrada zaten hıc adet gormedım agustosa kadar sımdı ılk defa duzenlı bır ılıskı yasadık adetten sonra ve wcde cok ozur dıleyerek soyluyorum akıntımda cok az bır kırmızı akıntı geldii ve cok sasırdım daha adetime cok var acaba yerleşme kanamasımı diyede içimden geçirmedim değill belkii biraz uçuk bir hayal ama ne biliyim iştee kasıklarımdada ağrı vardı adet olcakmısım gıbı bır kac gundur hep pskolejık heralde bunlar : BIDE ılkokul arkadasım aradı hamılemısın dıye ruyasında gormuş :)) İşte bir ümit minicik küçüçük bir ışıkta olsa ona nasıl baglanıyor ve etrafını ruhunu aydınlatıyor o ışık.. doktorada gıtmedım doktor bana adetın 3. gunu gel demıstı fsh hormonuna bakmak ıcın sımdı yuksek fln cıkar moralım bozur olan moralde ucup gıder dıye gıtmedım onumuzdekı adetımde gıdıcem bu sefer yanı ıns GELİŞMELER BU KADAR bakalım adet olursam soylerım :)) cok dua edın hanımlarrr cok okuyalım hep beraberr ıns eylulde evlılıgımın 1. senesı dolucak eylul ayı bnm ıcın her zaman yenı bır baslangıc olmustr hayatımda =)) ıns. hep beraber bu eylul ayında yenı bır guzel baslangıclara adım atarız bebıslerımızle bırlıkte :) RABBIM TUM ANNE OLMAK ISTEYENLERIN MURATLARINI TEZ ZAMANDA VERSIN SABIR VERSIN TAHAMMUL VERSIN VE BEBEKLERIMIZ SAGLIKLA SIHHATLE KUCAKLARIMIZA GELSIN MUTLU SAGLIKLI BIR HAMILELIK GECIRELIM DOGACAK EVLATLARIMIZ RABBIMIZE HAYIRLI BIR KUL VATANIMIZA HAYIRLI BIR EVLAT OLSUN RABBIM ŞUURLU BİLİNCLİ HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI UZUN OMURLU UTANDIRMIYCAK EVLATLAR NASIP ETSİN :)) RABBIM BIZI KOTULUKLERDEN NAZARDAN BELADAN HER TURLU ŞERDEN ŞERNEZLERDEN HASETTEN HER KOTU SEYDEN EMIN KILSIN KORUSUN. ALLAH RIZASI DOGRULTUSUNDA BIR YASAM VE ŞUUR NASIP ETSIN. RABBIM HEPIMIZDEN RAZI OLSUNN AMINNNNNN :))))))))))) Bugun coştum bıraz galbaa :))

canım daha çok ama çook gençsin.
tamam bir şeyler için teşhis konmuş olabilir ama o kadar gençsin ki,boşuna dert ediyorsun kendine inan.
oldukça erken evlenmişsin,bunu bir lütuf olarak gör.Allah sana problemlerini erkenden gör ve tedavine bak diye bu yaşta evlenmeyi kısmet etmiş.

şu devirde insanlar 30lu yaşlarda evlenip 35inde anne baba oluyor,bir düşün bunu.
tamam evlisin ,istiyorsun ama kendini bu kadar hırpalama.

son mesajında oldukça olumlu bakış açın,o şekilde devam et.
Rabbim bir gün ol der ve olur.

evliliğin 1 yılı dolsun,daha oturmamıştır bile rayına.her şeyin bir zamanı vardır muhakkak.
mutluluklar...

bende oyle dusunuyorum esracım :) tesekkur ederım yorumun ıcın. bu arada 2.adetımıde gordum :) bitti bilee Menopozdaaa neymişş yahuuuu diyesim geldi birdennn 3. adetimde olursaaa sözzz doktora gıdıcem bu seferr fsh ne alemdeymişş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…