maşşalah cnm inş rabbim saülıkla sıhhatle bir bebek nasip eder... darısı benım başıma bende adet görip bebek sahıbı olmak istıyorumm
inşaallah canımm iyiy dileklerin için tesekkur ederım bil mukabele :)) rabbım gonlundekını hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın tez zamanda
ama sonuclarıma gore beynım hıc yumurta uretme emrı vermıyormus yanı hıc ama hıc yook. tüp bebekle bile olma ıhtımalı cok dusukmuss ben napıcm sımdı ben bunu bıle bıle nasıl yasarım
canım tüm yazıları okudum ve her duaya amin deyip senin için dua ettim
bu arada benimde yumurtalıklar tembel çıktı şu an ilaç kullanıyorum cumartesi kontrol var bakalım gelişcekmi yumurtalar bende mart ayından beri neler çekiyorum Rabbim bilir
ben senin hangi kürleri yaptığını yani şu an hangilerine devam ettiğini merak ettim 6. ayın başında başlamışsın yaklaşık 2 ay geçmiş bu arada neler yaptın
sen böyle sabırla ve ısrarla dayanıp güvenirsen rabbine geri çevirmez canımm zatenn, inşallah atlatacaksın ve buraya da yazacaksın başarı hıkayeni:)
allahım inş sana ve tüm isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin. gerçekten sabretmek ve inanmak gerek. benimde korunmadığım halde 9 ay olmamıştı sonra biranda kendiliğinden geliverdi hayatıma. 2 ay sonra doğacak bile. allahım doğru zamanı biliyor, inan bana bilgisayarda özene bezene prgramlanmışcasına işliyor düzen öyle kusursuz.neyi ne zaman vereceğini en iyi allah biliyor, en hayırlı şekilde nasip ediyor.
allahım inş sana ve tüm isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin. gerçekten sabretmek ve inanmak gerek. benimde korunmadığım halde 9 ay olmamıştı sonra biranda kendiliğinden geliverdi hayatıma. 2 ay sonra doğacak bile. allahım doğru zamanı biliyor, inan bana bilgisayarda özene bezene prgramlanmışcasına işliyor düzen öyle kusursuz.neyi ne zaman vereceğini en iyi allah biliyor, en hayırlı şekilde nasip ediyor.
bende oyle dusunuyorum esracım :) tesekkur ederım yorumun ıcın. bu arada 2.adetımıde gordum :) bitti bileecanım daha çok ama çook gençsin.
tamam bir şeyler için teşhis konmuş olabilir ama o kadar gençsin ki,boşuna dert ediyorsun kendine inan.
oldukça erken evlenmişsin,bunu bir lütuf olarak gör.Allah sana problemlerini erkenden gör ve tedavine bak diye bu yaşta evlenmeyi kısmet etmiş.
şu devirde insanlar 30lu yaşlarda evlenip 35inde anne baba oluyor,bir düşün bunu.
tamam evlisin ,istiyorsun ama kendini bu kadar hırpalama.
son mesajında oldukça olumlu bakış açın,o şekilde devam et.
Rabbim bir gün ol der ve olur.
evliliğin 1 yılı dolsun,daha oturmamıştır bile rayına.her şeyin bir zamanı vardır muhakkak.
mutluluklar...
Hanmlar adetmn39. Gunu oldu adet olmadm 2 gun once test yaptm negatif ckti hemen belli olurmuki acaba
11 Gun gecti 2gun once yaotm negatif ckti. Idrarda kac gun icinde belli oluyorki acaba?? ♥ kanda kac gn icinde belli oluyr blgnz varmiadet gununuz ne kdr gecti bazen gebelik testlerinde cıkmıyor kan testı yaprtırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?