cok üzüldüm insanın doktorlardan kendisi icin beklemedigi bi sey duydugu zaman baskasına yaptıgımız teselli sözleri havaya ucusuyor.bende 24 yasımdayım canım hersey cok güzel dogurgansın bekle elbet olur diyorlardı 8 ay sonra adet gecikmesi sikayeti ile gittim bi baktık fsh 10.15 cıkmıs gecen hafta.AMH ye baktırma cesaretimde hic kalmadı.ilk soku atlatmam zor oldu agladım üzüldüm ama sonra burda bazı seyleri okuyunca umudumu kaybedersem strese girersem tamamen kötüye gider deyip kendimi sakinlestirdim arastırmaya basladım.doktorlara bakma ne yapabilirsin onları düsün.birde bir yere baglı kalma aynı testi baska yerde de yaptır istersen.bitkisel bir kür kullanıp tekrar baktır.allah büyük.yasla ilgisi yokmus bunun.
canım tesekkur ederım yorumların için.. benim fsh değerim 108 amh degerim 0.01 benım fsh degerımle kendını karsılastırırsann hıc uzulme derım ben sanaa senın kı Allahın ıznı ıle düşer merk etme yuksek degılkı 1-10 arası normalmiş.. kendını strrese sokma boşuna.. Rabbm ne zaman ol derse olucak işte ınsan beklenmedık bır sey basına gelnce ucurumdan aşşağı düşmüş gibi oluyor