canım olurmuu hiiç? fsh degeri 1-10 arasında olmalı senın degerlrın cok ıyı tabııkıı benim 108 düşün artık durumun vahimliğini.. Doktor tüp bebek dedi cunku amh dıye bır tahlil var o tahlılde bız dogdugumuzdan beri olan yumurta sayımızı olculuyor ne kadar kaldıgını yani benm 0.01 yani sıfırnda altında hiç yokmuş...
işte birden böyle bir sey olması benım aklımın almadıgı bir durum.. yani insanın birden yumurtalıkları bitermi bubun bir süreci olması lazım bnm surda 4 aylık bır adet duzensızlıgım oldu hıc adet gormemezlık yasamadınkı menopoza gireyim.. menopoza gırmek ıcın bunun ciddi bir geçmişi olması lazım ya rahım amelıyatı ge4cırmem lazım yada en azından 1 yıl ıncesınden adetlerımde bır dusensızlık olması lazım öyle pat diye menopoz olurmuymuş anlamıs değilim arkadasım ..
( hep tıbbi olarak hem altarnetif tıp olark hemde manevi olark bu durumu arastırıyoruz ailecek.. cunku doktora dıyorum doktor bey bu nasıl olur benım adetlerım gayet duzgundu suan bile adet goruyorum yani hiç görmemezlik yasmadım en fazla 41 gunluk bır gecıkme yasadım nasıl bırden menopoz olur doktor cevap veremıyor bılemıyoruz dıyor ama bu tahlıl sonuclarına gore tüp bebek sansın bıle cok zor gorunuyor dıyor işte böyle....