How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ömür boyu çocuğum olmayacak mı?:(

ben değerlerini noktalı olarak düşünmedim özür dilerim.sorularının icevaplarını aslında kendıinde veriyorsun bilmem farkındamsn.dışardan biri olarak sana tek tavsiyem yarın kalk ve başka doktora gözük ama gidiceein doktoru ailenden cevrenden bildiğin duydgun iyi denilen bi doktor dene.bu sitede doktor hastahene tavsiyeleri cok var coğuda istanbuldanü zülme demiyrum ama lütfen tek olayda hemen ümitsizlğie kapılma.sen araştıran sitedekileri okuyan bi insan olarak ilk adımda yıkılma guclü ol.hem siz bebek istiyrmsnz onu bi syle bakam :)

Elbet istiyorum. Be naslında hep en baştan beri istedim. Fakat ünüv. bitmediği için yani mantıklı düşününce yaşım küçük diyordum erteliyordum. Şimdide bunlar olunca işte yıkıldım resmen. eVET DEDĞİN DOĞRU. ilk doktora gittiğim zmanki gibi degil ruhaletim... çünkü topikte yazılanları okudukça insanlar güzel seyler söyledıkce umudum arttı hem daha cok bılgılendım bu konuda hemde güçlendim ve doktoların dedıklerıne kayıtsız sartsız baglanmamam gerektıgını... ıns. Rabbım hıc bırımızın kucagını boş bırkamz

Elbet istiyorum. Be naslında hep en baştan beri istedim. Fakat ünüv. bitmediği için yani mantıklı düşününce yaşım küçük diyordum erteliyordum. Şimdide bunlar olunca işte yıkıldım resmen. eVET DEDĞİN DOĞRU. ilk doktora gittiğim zmanki gibi degil ruhaletim... çünkü topikte yazılanları okudukça insanlar güzel seyler söyledıkce umudum arttı hem daha cok bılgılendım bu konuda hemde güçlendim ve doktoların dedıklerıne kayıtsız sartsız baglanmamam gerektıgını... ıns. Rabbım hıc bırımızın kucagını boş bırkamz

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN kardeş.bende gebelik icin doktora gitmeye başladımdan beri bu sayfanın müdavimi oldum,nekadar topik varsa girip okumaya başladım yeri geldi cok üzüldüm yeri gledi cok sevindim.herşeyin hayırlısı olsun canım senin biraz daha rahatladğını görmek beni sevindirdi

hayırlı cumalar arkadaşım derdi veren allah dermanınıda verir sen gönlünü ferah tut tıp o kadar ilerledi ki artık kanseri bile nerdeyse yenicez baştan yenilgiyi kabul etme iyi bir doktor bul burda mutlaka tavsiyesi olan vardır alternatif tıpla ilgili araştırma yap mutlaka vardır ilacı otu umudunuda asla kaybetme....eşindende destek iste çünkü o hep senin yanında

cok tesekkur ederım canım yorumun ıcın. asla ümtsizlüğe düşmek biz müsümanlara yakısmaz fakat işte bazen böyle güçlü hissediyorum kendımı bazende birden boşalıveriyorum ağlıyorum saatlerce.. :( sonra yıne toparlanmaya calısıyorum kendıme moral verıyorum.. eşim asla suratını bır kere bıle asmadı uzuldugunu bıle bellı etmedı bu durumu grip olmusum gıbı karsıladı hiç bahsetmıyor bıle fazla normal bır durummus gibi şakalaşıyor eglenıyor guldurmeye calısıyor hep beni ondn aLLAH RAZI OLSUN.. onun enerjısı bana güç veriyo

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN kardeş.bende gebelik icin doktora gitmeye başladımdan beri bu sayfanın müdavimi oldum,nekadar topik varsa girip okumaya başladım yeri geldi cok üzüldüm yeri gledi cok sevindim.herşeyin hayırlısı olsun canım senin biraz daha rahatladğını görmek beni sevindirdi

çok teşekkür edrım canım. senınde yorumların benı bı nebzede olsa rahatlattı gercekten baska doktora gıtmeyı ertelıyorum fakat senın vesilenle hemen ıyı bır doktor bulup gıdıcem

inşaallah senınde mutlu haberlerını almak nasıp olur bu topiğime yada özele yaz tamamı arada güzel haberlrını beklıyorum ıns

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım canım yorumun ıcın. asla ümtsizlüğe düşmek biz müsümanlara yakısmaz fakat işte bazen böyle güçlü hissediyorum kendımı bazende birden boşalıveriyorum ağlıyorum saatlerce.. :( sonra yıne toparlanmaya calısıyorum kendıme moral verıyorum.. eşim asla suratını bır kere bıle asmadı uzuldugunu bıle bellı etmedı bu durumu grip olmusum gıbı karsıladı hiç bahsetmıyor bıle fazla normal bır durummus gibi şakalaşıyor eglenıyor guldurmeye calısıyor hep beni ondn aLLAH RAZI OLSUN.. onun enerjısı bana güç veriyo

ne güzel eşin destek oluyor benim ablamında tüpleri tıkalı eşi ona sürekli yok boşanalım ayrılalım diyor.2 gün sonrada arıyor ay seni o kadar iyi anlıyorum ki ablamda seninle aynı şeyleri yaşıyor çünkü ama Allah daha büyük sınav vermesin derdimiz bu olsun

inşaallah senınde mutlu haberlerını almak nasıp olur bu topiğime yada özele yaz tamamı arada güzel haberlrını beklıyorum ıns

böyle bi güzel şeye vesile olabildiysem olacaksam bugun iyi bişey yapmış olmanın sevinci içimmmmmmmmiiiii böyleeeeeee güzel gine kapladı.ben de eşime kızardım gebe kalamadığmda o sakince karşılar şakalar yapardı eğer o da öyle davranmasa bu yükün altından kalkamazdım bunu yeni yeeni anlıyrum.inşallah kardeşim hepbareber gönülden bebek istyenlere rabbim inşallah verir.hem yüce rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ayyy böyle bi acayip tatulı huzur buldum kız senden bulaştı galiba

böyle bi güzel şeye vesile olabildiysem olacaksam bugun iyi bişey yapmış olmanın sevinci içimmmmmmmmiiiii böyleeeeeee güzel gine kapladı.ben de eşime kızardım gebe kalamadığmda o sakince karşılar şakalar yapardı eğer o da öyle davranmasa bu yükün altından kalkamazdım bunu yeni yeeni anlıyrum.inşallah kardeşim hepbareber gönülden bebek istyenlere rabbim inşallah verir.hem yüce rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ayyy böyle bi acayip tatulı huzur buldum kız senden bulaştı galiba

:)) Aslında sadece buna ihtiyacımız var pozitif enerjiye .. Eşde o yuzden cok önemli :nazar: Rabbm sabır ve huzur versın kalplerımıze. Hep derdim böyle aşırı cocuk istiyip de cocugunun olması nasıl bır duygudur acaba? o anne cocuguna bir fiske bile atmaz herlde dıyodum komsularımız vardı 1 taneydı cocukları aşırı üzerlerıne tıtrıyorlardı bende dıyodum anne senın 4 tane sen her bırımıze bole baksaydın ohooo diyodum... keske demez olaydın Rabbımde madem merk edıyon hısset bakayım nasıl bır duygu dıye bır msj verdı galba

:)) Aslında sadece buna ihtiyacımız var pozitif enerjiye .. Eşde o yuzden cok önemli :nazar: Rabbm sabır ve huzur versın kalplerımıze. Hep derdim böyle aşırı cocuk istiyip de cocugunun olması nasıl bır duygudur acaba? o anne cocuguna bir fiske bile atmaz herlde dıyodum komsularımız vardı 1 taneydı cocukları aşırı üzerlerıne tıtrıyorlardı bende dıyodum anne senın 4 tane sen her bırımıze bole baksaydın ohooo diyodum... keske demez olaydın Rabbımde madem merk edıyon hısset bakayım nasıl bır duygu dıye bır msj verdı galba

ankaranın bağları büklüm büklüm yolları nezman sarhoş oldunda kaldıramadın kolları ;) haydı kaldır kolları sağdan soldanda azcık göbek atalım bakalım:) bu ankara havaları beni mutlu ediyor beni tavsiye ederim :) haklsın pozitij enerji sonun kadar :) bu sitei kim hazırladıysa sağolsun :) ben ilk serophone ilacını ararştırırken bulmuştum daha da bırakamadım bağımlılık yaptı

canım tesadüf eseri yazını okudum.ve ilk yazmanla son yazman arasındaki farkı gördüm sevindim.ne kadar ümitsizmişsin,şimdi ise daha güçlü gördüm seni.herşey psikolojiyle alakalı tamam ilaçlar vs. önemli ama önce beyinde bitiyo.sakın umudunu yitirme.tıp çok ilerledi ve alternatif tıpta mucizeler yaratıyo.senin için dua edicem

ankaranın bağları büklüm büklüm yolları nezman sarhoş oldunda kaldıramadın kolları ;) haydı kaldır kolları sağdan soldanda azcık göbek atalım bakalım:) bu ankara havaları beni mutlu ediyor beni tavsiye ederim :) haklsın pozitij enerji sonun kadar :) bu sitei kim hazırladıysa sağolsun :) ben ilk serophone ilacını ararştırırken bulmuştum daha da bırakamadım bağımlılık yaptı

bende ılk adet gecıkmesınden dolayı acaba gebemıyım dıe arastırma yaparken buldum. ve facebook'a gırmıyorum dırek bu foruma gırıyorum oylr bır bagımlılık yaptı.. cunku burda yanlız hıssetmıyorsun kendını dertlerımın sadece kendımızde olmadgını bızım gbı mücadele edenlerınde oldgnu gorunce güç alıyosun bilgi alıyosun.. dostluklar kuruyosun.. bırılerının ıyı haberlerıyle mutlu oluyorsun ve bu sana buyuk bır umut oluyor sevınıyorsun dahada cok azim yapıyorsun.. :)

bende ılk adet gecıkmesınden dolayı acaba gebemıyım dıe arastırma yaparken buldum. ve facebook'a gırmıyorum dırek bu foruma gırıyorum oylr bır bagımlılık yaptı.. cunku burda yanlız hıssetmıyorsun kendını dertlerımın sadece kendımızde olmadgını bızım gbı mücadele edenlerınde oldgnu gorunce güç alıyosun bilgi alıyosun.. dostluklar kuruyosun.. bırılerının ıyı haberlerıyle mutlu oluyorsun ve bu sana buyuk bır umut oluyor sevınıyorsun dahada cok azim yapıyorsun.. :)

bende 13 gun gecikmişti yani 38 gün olmuş adet olmayı bekliyrdum bende gebe sanıp gittiydim doktora tahliller falan gebe değilsin diyince ilac almaya gittğim eczanede ağlamıştım gerci ben çok sulu gözlyüm o ayrı bi konu L:) hayat bi sınav ve biz sınavi isyansız yaşamak zorundayız,
ama şansln eşin bu konuda destekçi sana

çok üzüldüm yaaa.:43::43::43::43:.allahım acil şifalar versin.tez zamanda iyileşirsin inşş.çok çok geçmiş olsun

doktorların her dediğinide araştırmadan hemen yapma kar zarar oranını iyi araştır ..bana tüplerin tıkalı tanı amaçlı laparoskopi yaptır dedi doktorum tıkanıklıkta açılırdendi.. bizde hiç araştırmadan olduk laparoskopiyi ama boşuna olduk ve sonrasındaki komplikasyonları söylemiyorum bile..açıldı denen tüplerim hala tıkalı ve yumurta rezervim orda azalmış galiba çünkü ondan önceki tahlil sonuçlarımda hiçbir sorun yoktu

mavera49 durumlardan bizi haberdar etmeyi unutma.yeni doktor araştırmalarına başladın mı

Bende sizin yaşınızdayken erken menopoza girdiğimi öğrendim.

Benimde tek bir yumurtam yok...Görünmedi yani.Son yılların hit ve bir o kadar garip hastalığı...

Üzülecekseniz sadece çocuğum olmayacak diye üzülmeyin;yaşadığımız sorun öncelikle bizim fiziksel ve ruhsal sağlığımızı etkiliyor.Hemde ciddi anlamda...

Bu yüzden HRT (muhtemelen doktorunuz Hrt verecektir) kullanmanız gerekiyor.Sırf yaşıtlarımız gibi olalım diye...

Ama hrt yumurtlama yapmıyor elbette.Sadece vücut sağlığımızı koruma amaçlı bir yöntem.

Dilerim bu hastalıktan mucizevi şekilde kurtulabiliriz...Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Hanımlar Allahın izni ile ben bu hastalıktan tamamen kurtulucam. İnanıyorum inşaallah. Çünkü beni bu durumum normal bir şey değil tıpın bile cevaplayamadıgı bir durumu ben ASLA kabul etmiyorum. Ben daha 20 yasındayım hücrelerim taze benim. Bende böyler bir şeyin bir anda olauvermesi hiç ama hiç normal değil. Bunu araştırıyorum her yönden. İnşaallah size mutlu haberle veririm. Rabbime sizde çok çok dua edin Ona sığının. Doktorların cümleleriyle kısıtlı kalmayın. ALternatif tıbbada başvurun herseye basvurun...

Hanımlar Allahın izni ile ben bu hastalıktan tamamen kurtulucam. İnanıyorum inşaallah. Çünkü beni bu durumum normal bir şey değil tıpın bile cevaplayamadıgı bir durumu ben ASLA kabul etmiyorum. Ben daha 20 yasındayım hücrelerim taze benim. Bende böyler bir şeyin bir anda olauvermesi hiç ama hiç normal değil. Bunu araştırıyorum her yönden. İnşaallah size mutlu haberle veririm. Rabbime sizde çok çok dua edin Ona sığının. Doktorların cümleleriyle kısıtlı kalmayın. ALternatif tıbbada başvurun herseye basvurun...

İşteee bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Seviyorum seniii..
Başaracaksın,başaracağım,başaracağızz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
Yeterki sabredebilelimm...Çabalayalım..
Kim tutar bizi güzelimmmmmmmmmm..

canım gerçekten zor bi durum ama umutsuzluğa kapılma derdi veren rabbim dermanını da verirmiş.

birgün bizimde kucaklarımız dolacak ve bebeklerimiz olacak Allahın izniyle inş.

dualarım seninle.

Back