ben değerlerini noktalı olarak düşünmedim özür dilerim.sorularının icevaplarını aslında kendıinde veriyorsun bilmem farkındamsn.dışardan biri olarak sana tek tavsiyem yarın kalk ve başka doktora gözük ama gidiceein doktoru ailenden cevrenden bildiğin duydgun iyi denilen bi doktor dene.bu sitede doktor hastahene tavsiyeleri cok var coğuda istanbuldanü zülme demiyrum ama lütfen tek olayda hemen ümitsizlğie kapılma.sen araştıran sitedekileri okuyan bi insan olarak ilk adımda yıkılma guclü ol.hem siz bebek istiyrmsnz onu bi syle bakam :)
Elbet istiyorum. Be naslında hep en baştan beri istedim. Fakat ünüv. bitmediği için yani mantıklı düşününce yaşım küçük diyordum erteliyordum. Şimdide bunlar olunca işte yıkıldım resmen. eVET DEDĞİN DOĞRU. ilk doktora gittiğim zmanki gibi degil ruhaletim... çünkü topikte yazılanları okudukça insanlar güzel seyler söyledıkce umudum arttı hem daha cok bılgılendım bu konuda hemde güçlendim ve doktoların dedıklerıne kayıtsız sartsız baglanmamam gerektıgını... ıns. Rabbım hıc bırımızın kucagını boş bırkamz