Ömür boyu çocuğum olmayacak mı?:(

Rabbim hepimizin günahlarını inşallah affetsin ama bu hastalığının günahlarından ötürü ortaya çıktığını düşünme
dediğim gibi hepsi bir imtihan

aktara sordum karışık içeblirsin dedi fakat tatmin olamadım yinede herkes ayrı içiyor cünkü

Doktorlar hemen de teşhisi koyuyor, saçmalık gerçekten. Hemen menopoz demesi. Tatlım sen sakın bir doktorla kalma, bir kaç doktora daha görün. Farklı doktorlardan fikirler al. Hemen ümitsizliğe kapılma. Dilerim iyi haberlerle gelirsin. Umut ışığın hiç solmasın.
Sevgiler

Amin canım inşaallah. hepimiz mutlu haberler alırız ve haber verırız herkese :26:

canım kendini sakın üzüp öyle cümleler kurma ne diyorsun beynim o komutu vermiyormuş inan bazı durumalrdan ders çıkarark sana şunu söyleyebilirim ki sen birşeyi çok istersen önce psikolojk anlamda bunu çözersen moral bozmadan pozitif olmak ilk koşul ve Allaha dua edersen çok gençsin imkansız diye birşey yok ben kimleri tanıyorum senin çocuğun olmıycak ımkansız deyıp evlatlık çocuktan sonra anne olan hamıle kalan uzme kendını

allah yardım etsin canım...
dur bakalım artık herşeyin bi çaresi bi tedavisi var..
hemen harap etme kendini...
allahın izniyle seninde bi evladın olur tabiki...

Rabbim ol demezse yaprak bile kımıldamaz. ondan hiç bir kuşkum yok. haşa Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak.. belkide dua etme vaktim gelmiştir.. belkide Rabbimi ihmal ettim o yüzden sadece o kendisini bana hatırlatıyordur.. sadece bir şefkat tokatıdır bu.. geçiçi bir imtihandır inşaallah ben bu imtihanı kazanıcam!:26::26:

aynen öyle canım inş..Bak hepimiz öyle değil miyiz başımız sıkısınca en çok secdeye varıyoruz ona yaklaşıyoruz sevdiği kullarını ertelermiş rabbim yaklaşsın ona diye..ben vajinusmustum 8 ay çektim ağlaya ağlaya uyudum hep hayatımda dökmediğim gözyaşını o dönem akıttım eşimle kötü oldum yeri geldi cıvıl cıvılım normalde asık suratlı herkesle kavgalı biri olmuştum ama hep dua ettim Allahım sınavımı erken bitir yuvam daha çok etkilenmesin diye çok şükür bitti şimdi başka sınavlar veriyoruz herkes gibi..Herkesin başka sınav şekli bol bol dua et bana düşmez yanlış anlama ama ben namaza başladım allah kabul etsin inan ellerin havada kalmıyor bir laf var derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş üzülme sakın...inş olur ama olmassa da herkes için yazılı bir kader var inş güzel yazılar yazılmıştır sana da ama tekrar söylüyorum üzülmek için çok küçksn daha yaşın 20 önce hayalleri ölürmüş insanın sonra kendi sakın hayallerini öldürme

inşaallah canım.. dualrında eksik etme beni olur mu? Rabbim senınde bebişini sağlıkla kucagına almayı nasip etsın gızel kolay bır dogum yaprsın. Evet annemde oyle dıyor sen daha cok küçüksün. korkma diyor İtaat et kurtul misali... Rabbını guven ve gerisini düşünme diyor. İnş. bende pskolejimi düzeltmeye calısıyorum. suan cerrahpasaya gıdıyorum 19 hazıranda kan vericem. bakalım hayırlısı.. BU hastaneye sonuna kadar gidiyim sonra baska doktora görünmek istiyorum hastane hastane dolasıp hepsını yarım bırakmak istemiyorum Bir suru bitki aldım cay yaptım. soagn kürüne basladım. İns bunlar sebeb olur saglıgımın geri gelmesi için.

bende adet düzensizlği yüzünden doktora gitmiştim ve prolaktin süt hormonum yüksek cıkmıştı bunu ilacla düşürdük,sonra tekrar yumurtalarıma bakıldı ve bendede yumurta üretimi yok denildi yani tembelmiş dediler yumurta uyarıcı ilac verdi,ayrnıtya girip kafnı yormak istemiyrum ama başka doktorları denedin mi yani tek doktora gercekten güvenme.benim başka bi doktorum yumurtalıklardaki kistimin boyunun kücüldğünü sylemişti sonra başka doktora gjttim kistin boyu halen 6cm miş .yani ne bilim üzme kendini hemen başka doktorlara göürün ama eski doktorun dediklerini sakın söyleme,allah yar ve yardımcın olsun inşallah

canım bende tek doktorla hareket etmeyi düşünmüyorum fakat, bir doktoru yarıda bırakıp öbür doktora gidip sonraonu yarıda bırakıp baska doktor kapılarında koşmak istemiyorum madii manevi yıpranmaktan başka bir şey değil. 19 haziranda randevum var kan tahlılı yapcaklar cerrahpasada. tüp bebek bölümüne aktardı direk doktor beni.. bakalım ne olcak? ne diyecekler hoş ne diceklerini az buçuk tahmin ediyorum ama bakalım kürler yaptm kendime o bitki çaylarını içiyorum soğan kürü yaıyprum içtiğimden beri cok aferdersınız yeşilmsi akıntı gelmeye basladı yogun sekılde akıntıları marttı esıkısı gıbı.. bırde doktor vajınadan fitil verdi onu kullanıyorum ıns. şifa olrum dua et canım nolur bana olurmu? ((((

senın amh ve fsh degerlerın olculdumu? hiç mi yumurta yok yani sıfırmıymıs benm amh 0.01 yani 0

canım özel e mi gidiyorsun yoksa devlete mi bilmyrum ama ben özel iki farklı doktora gittim.seni direk tüpbebek doktoruna yönlendrmesi garip sana komşumun başından gecenbi olayı anlatcam.giresunda gecen bi olay bu komşum bebek sahibi olamıyordu burda devlet hastanesinde bi dotora gitti ve doktor testlerden sonra senin cocugun mümkün değil olmaz direk tüpbebek yapalım deimş sonra başka bi doktora gitti simdi 4 yaşında bi oğlu var ve 2.ye hamile.testlerimi blup sana yazıcam,

ilk adet düzensizlği icin doktora gittğimde fsh 3,13 LH 2.22 2 aysonra yapılan fsh 7.13 LH 9,67 bu iki fsh ve lh değerlerinin tersi olması gerekiyormuş maddi manevi yıpranmak istemiyrum demişsin tüpbebek işlmleride ucuz maliyetli yada yıptıratıcı olmayan bi olay değil duyduklarımıza dayanarak.akıntılaırının çoğalması gaeyet iyidir icideki iltihapın sökülüyr anlamına geliyr demektir bunu kürü anlatan yerde okumuştum.yani sana söyleyebilciğim tek şey başka doktora yeniden ve ilk kez gidiyomuş gibi git.ve nezmandır korunmuoysnz

allah yar ve yardımcın olsun kardeş.

Maşaaallah degerlerın guzel bence. benım fsh 108 lh 60 mıydı neydi hatırlayamadm. Şöyle ki biz 9 aylık evlıyız 10. ayımıza gırıcez bız hep korunduk normal olarak bile hiç denemedik cocuk.. o yuzden bu kadar şaşkınım.. o yüzden daha normal yoldan denemeden ve baska bır doktora gıtmeden hemen tup bebek dusunup maddi olarkta manevi olarkata yıpranmak istemiyorum bu topikte okuduklarım kadarıyla tüp bebek yönünnden cok yıpranmıslar sömürülmüşler hem maddı hem manevı benım eşim sivil polis. bizim tüp bebek yapacak suan gucumuz varsa bile 4-5 kere denıycek kadar yok acıkcası ben tüp bebek hakkımı güzel degerlendırmek ıcın öyle dedim. Hani önce degerlerımı yükselteyim bitkilerle yada düşüreyim ondan sonra deniyim diyorum. şimdi ben devlete cerrah pasaya gidiyorum. beni direk tüp bebge yönlendırdı 19 hazırana randevu verdi tahlıl yapcaklarmıs. ama haklısın hiç bir sey olmamıs gibi başka doktora da gıtmekte fayda var ama 19 hazıranda bana ne dicekler bakalım merk edıyorum o na göre baska doktora gıdıcem.

canım istanbulda oldgun icin seceneklerin oldukca fazla bence.giresunda tek hastane var ordan doktr secmek zornudayım yada özele gidicem başka hastane ve doktor denemelisin ben doktora gidtzğimde 1 yıl korunmasız bebek sahibi olamssan farklı tahliler yapıyoruz demişti.şimdi yapabilrsen kafanı boşalt ve yarın başka doktora başka hastaneye git.devlet hastanesine anladım kadıryla seninde fsh değerlerin benimkendin daha iyi,beni rahasız eden direk tüpbebek olayına yönlendirmesi hem sen bebek istiyormusun onu bile yazmamışsın belki doktor bile sormadı sana.

canım olurmuu hiiç? fsh degeri 1-10 arasında olmalı senın degerlrın cok ıyı tabııkıı benim 108 düşün artık durumun vahimliğini.. Doktor tüp bebek dedi cunku amh dıye bır tahlil var o tahlılde bız dogdugumuzdan beri olan yumurta sayımızı olculuyor ne kadar kaldıgını yani benm 0.01 yani sıfırnda altında hiç yokmuş... işte birden böyle bir sey olması benım aklımın almadıgı bir durum.. yani insanın birden yumurtalıkları bitermi bubun bir süreci olması lazım bnm surda 4 aylık bır adet duzensızlıgım oldu hıc adet gormemezlık yasamadınkı menopoza gireyim.. menopoza gırmek ıcın bunun ciddi bir geçmişi olması lazım ya rahım amelıyatı ge4cırmem lazım yada en azından 1 yıl ıncesınden adetlerımde bır dusensızlık olması lazım öyle pat diye menopoz olurmuymuş anlamıs değilim arkadasım .. ( hep tıbbi olarak hem altarnetif tıp olark hemde manevi olark bu durumu arastırıyoruz ailecek.. cunku doktora dıyorum doktor bey bu nasıl olur benım adetlerım gayet duzgundu suan bile adet goruyorum yani hiç görmemezlik yasmadım en fazla 41 gunluk bır gecıkme yasadım nasıl bırden menopoz olur doktor cevap veremıyor bılemıyoruz dıyor ama bu tahlıl sonuclarına gore tüp bebek sansın bıle cok zor gorunuyor dıyor işte böyle....

ben değerlerini noktalı olarak düşünmedim özür dilerim.sorularının icevaplarını aslında kendıinde veriyorsun bilmem farkındamsn.dışardan biri olarak sana tek tavsiyem yarın kalk ve başka doktora gözük ama gidiceein doktoru ailenden cevrenden bildiğin duydgun iyi denilen bi doktor dene.bu sitede doktor hastahene tavsiyeleri cok var coğuda istanbuldanü zülme demiyrum ama lütfen tek olayda hemen ümitsizlğie kapılma.sen araştıran sitedekileri okuyan bi insan olarak ilk adımda yıkılma guclü ol.hem siz bebek istiyrmsnz onu bi syle bakam :)

hayırlı cumalar arkadaşım derdi veren allah dermanınıda verir sen gönlünü ferah tut tıp o kadar ilerledi ki artık kanseri bile nerdeyse yenicez baştan yenilgiyi kabul etme iyi bir doktor bul burda mutlaka tavsiyesi olan vardır alternatif tıpla ilgili araştırma yap mutlaka vardır ilacı otu umudunuda asla kaybetme....eşindende destek iste çünkü o hep senin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…