cok üzüldüm insanın doktorlardan kendisi icin beklemedigi bi sey duydugu zaman baskasına yaptıgımız teselli sözleri havaya ucusuyor.bende 24 yasımdayım canım hersey cok güzel dogurgansın bekle elbet olur diyorlardı 8 ay sonra adet gecikmesi sikayeti ile gittim bi baktık fsh 10.15 cıkmıs gecen hafta.AMH ye baktırma cesaretimde hic kalmadı.ilk soku atlatmam zor oldu agladım üzüldüm ama sonra burda bazı seyleri okuyunca umudumu kaybedersem strese girersem tamamen kötüye gider deyip kendimi sakinlestirdim arastırmaya basladım.doktorlara bakma ne yapabilirsin onları düsün.birde bir yere baglı kalma aynı testi baska yerde de yaptır istersen.bitkisel bir kür kullanıp tekrar baktır.allah büyük.yasla ilgisi yokmus bunun.
canım yaşadığın şoku çok iyi anlıyorum, ama üzülme ltfn tıp o kadar geliştiki, 1 tane yumurtayla harikalar yaratıyolar... bi tedavi sürecine gireceksin ve sonunda inşallah bebeğini alacaksın kucagına, hem Allah büyüktür, amh denilen değer dr ların bile kendi aralarında tartıştıkları bi değer, hiç yumurtan yok derler ama bi bakmışsın hamilesin...
canım ben bekarım çocuk konusunda hamilelik konusunda hiç bir bilgim yok ama konunu okuyunca çok üzüldüm ve içim burkuldu( ve hemen bi kaç ay önce haberlerde izlediğim bir olay aklıma geldi...seni yanlış yönlendirmek istemiyorum ama sadece izlediğimi yazayım sana... bir kadın vardı onun da beyni yumurta üretme hormonu salgılamıyomuş...binbr doktor gezmişler herkes çare yok demiş...en son bir bayan doktor varmış ona gitmişler o ilaç vermiş ve beyinin o hormonu salgılamasını sağlamış...yumurta oluşunca da hemen tüp bebek yapıp kadın hamile kalmış... aynen böyleydi haber... iyice araştırırsınız doktorlara gidersiniz inşallah tedaviyle sen de bebek sahibi olursun...lütfen umutsuzluğa kapılma
adet görüyo musun canım sen?
canım benım adtelerım genelde 24 gunde bır olurdu. en son 2012 ocağa kadar adetlerım gayet duzgundü.. en son ocakta adet gordum sonra 41 gun gormedım hatta hamıleyım sandım buraya üye olmuştum. 41 gun adet gormeyınce doktora gıttım hiç bir problemın yok dedı cok guzel her sey... zaten o gun adet olmustum. sonra 38 gun arayla adet oldum sonra 25 gun arayla adet oldum dedım adetım duzene gırdı sımdı 39. gunum ve hala olmadımmm işte doktora gıttım doktor menopoz dedi. sıfıra yakın yumurtan var yani yok hiç dedı fsh 108 cıktı amh 0.01((( tup bebekle bıle zor gıbı dedı umıtlendırmek ıstemıyorumm ıste boyleeee arkadasım dunyam basıma yıkıldı basit bir adet duzensızlıgı ve sonrasında olanlarrrr suan adet olmayı beklıyorummm
başka bi doktora daha gittin mi canım belki başka bişeyden adet gecikmelerin oluyodur testlerde bazen yanlış çıkabiliyo inşallah senin yanlış çıkmıştır benimde bu ay adetim geçti hala adet olmadım 23nde olmam gerekiyodu geçti günüm bende doktora gittim kist var o hormon bozukluğu yapabilir dedi bekliyorum şimdi bende adet olmayı olursam 5. gün tekrar gidicem ama hiç belirtim yok inşallah en kısa zamanda adet olursun
ınsaallah canm ıns. sende olursun en kısa zamanda be nsuan soğan kürüne basladım birde bir sürü ot bıtkı aldım akterlardan hepsını karıstırıp cay seklınde ıiçicm bide arı sutu bal polen karısımı bır kavanozun ıcınde karısım aldım onu yıyorum oyle yaniii sen cnm cocuk mu ıstıyorsun? senn sorunun ne tam olark? sadece kistmi? inş. düzelir sana soğan kürünü tavsiye ederim
inşallah canım ben yeni boşandım eşimden bebek düşüncem yok onun için bende hamileyim sandım 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra doktora gittim gebelik görünmedi kist varmış 1.5 cm onu söyledi bakalım adet olursam 5. günü kontrole gidicem inşallah kullandıkların faydası olur soğan kürü nasıl yapılıyo benim bu konuda pek bi bilgim yokta :26:[/Q
bu durumda ne denilir bilemiyorumama senin adına üzüldüm. hayırlısı olsun canım. ben sana soğan kurunun nasıl yapıldıgını tarif edeyim.:
şimdi 3 bardak içme suyu(kaliteli)'nu kaynatıyorsun. kaynamıs suyun içine orta boy soganı 5' e dilimleyerek atıyorsun agıznı kapatıyorsun demliğin 10.dk kaynatıyorsun. sonra sogumaya bırakıyorsun. ılık olark ıcıyorsun. sabah aksam gunde 2 kere yanii.. bu kürü 15 gün boyunca uyguluyorsun.. daha fazla uygulama. vede sana tavsiyem yani ben öyle yapıyorum içmeden önce burnunu sık tıka yani. sakın ıcerken kokusunu alma. yoksa içemezsin kokusunu almadan iç :))
inşallah canım ben yeni boşandım eşimden bebek düşüncem yok onun için bende hamileyim sandım 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra doktora gittim gebelik görünmedi kist varmış 1.5 cm onu söyledi bakalım adet olursam 5. günü kontrole gidicem inşallah kullandıkların faydası olur soğan kürü nasıl yapılıyo benim bu konuda pek bi bilgim yokta :26:[/Q
bu durumda ne denilir bilemiyorumama senin adına üzüldüm. hayırlısı olsun canım. ben sana soğan kurunun nasıl yapıldıgını tarif edeyim.:
şimdi 3 bardak içme suyu(kaliteli)'nu kaynatıyorsun. kaynamıs suyun içine orta boy soganı 5' e dilimleyerek atıyorsun agıznı kapatıyorsun demliğin 10.dk kaynatıyorsun. sonra sogumaya bırakıyorsun. ılık olark ıcıyorsun. sabah aksam gunde 2 kere yanii.. bu kürü 15 gün boyunca uyguluyorsun.. daha fazla uygulama. vede sana tavsiyem yani ben öyle yapıyorum içmeden önce burnunu sık tıka yani. sakın ıcerken kokusunu alma. yoksa içemezsin kokusunu almadan iç :))
amin canım sağol
dediğini uygulucam kür içinde sağol bakalım bu akşam başlıyım inşallah faydasını görürüzher seferinde taze mi yapmak gerekiyo
amin canım sağol
dediğini uygulucam kür içinde sağol bakalım bu akşam başlıyım inşallah faydasını görürüzher seferinde taze mi yapmak gerekiyo
evet canım yani ben öyle biliyorum soguk içilmiyor diye biliyorum
evet canım yani ben öyle biliyorum soguk içilmiyor diye biliyorum
hmm tamam canım anladım sağol
canım daha yeni öğrenmişsin ilk zamanlar kabullenmek çok zor ama zamanla alışıyorsun bende 6 senedir uğraşlar veriyorum ama henüz teşrif etmedi bebeciğim
eğer inançlı biriysen zaten biliyorsundur bu dünyaya geliş amacımız imtihan .. herkesinde imtihanı ayrı.. kimi bizim gibi evlat arar..kiminin vardır hayırsızdır.. kiminin vardır hastadır ..böyle sayarsak dertsiz insan varmı ? yok .
birde Rabbimin gücünü düşün O isterse olmazlar olur yeterki Rabbim ol desin ..
Rabbim dileyen isteyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah arasıda bizede
birde hayıtı herkes söylemiş bende söyliyim benimde fsh 35 25 arası oynuyordu ve sırf bu yüzden kaç tedavim iptal oldu (4 sefer tüpbebek denedik) sonra bende bu forumdan hayıtı okudum kullanmaya karar verdim bir 5 gün filan kullandım o ara düzensiz kanamam vardı hayıtmı yapıyor yoksa kanamayı diye ben hayıt kullanmayı bıraktım o ay fsh 4.5'a düşmüş öbür değerlerimde çok iyiymiş ve olmayan yumurtalarım 6 tane olmuştu ! embriyolarım tutunmadılar o başka
sende bir dene ihmal etme derim İnşallah faydasını görürsün
canım daha yeni öğrenmişsin ilk zamanlar kabullenmek çok zor ama zamanla alışıyorsun bende 6 senedir uğraşlar veriyorum ama henüz teşrif etmedi bebeciğim
eğer inançlı biriysen zaten biliyorsundur bu dünyaya geliş amacımız imtihan .. herkesinde imtihanı ayrı.. kimi bizim gibi evlat arar..kiminin vardır hayırsızdır.. kiminin vardır hastadır ..böyle sayarsak dertsiz insan varmı ? yok .
birde Rabbimin gücünü düşün O isterse olmazlar olur yeterki Rabbim ol desin ..
Rabbim dileyen isteyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah arasıda bizede
birde hayıtı herkes söylemiş bende söyliyim benimde fsh 35 25 arası oynuyordu ve sırf bu yüzden kaç tedavim iptal oldu (4 sefer tüpbebek denedik) sonra bende bu forumdan hayıtı okudum kullanmaya karar verdim bir 5 gün filan kullandım o ara düzensiz kanamam vardı hayıtmı yapıyor yoksa kanamayı diye ben hayıt kullanmayı bıraktım o ay fsh 4.5'a düşmüş öbür değerlerimde çok iyiymiş ve olmayan yumurtalarım 6 tane olmuştu ! embriyolarım tutunmadılar o başka
sende bir dene ihmal etme derim İnşallah faydasını görürsün
canım benim....hiç üzülme şimdi artık yoktan var ediyorlar doktorlar....zaman kaybetmeden tedavine başla.bir doktorla kalma...diger doktorlarada bir görün derim...benim kızımdada daha 30 una gelmeden menopoza girerer dedi....bir kaç ay sonraki hormon testinde kızınız çok güzel yumurtluyor dedi..hangisine inanayım.tabiki iyi olanına inandık...ozamanlar bende çok üzülmüştümilerisi ne olacak diye...dkh hapı yüzünden olduğunu düşünüyorum.....o haplar kızımın hormonlarını alt üst etti....
bir şey sorabilir miyim? ben dün civan perçemi hayıt tohumu aslan pencesı coban cantası baska bıtkılerde vardıda adını unuttum hepsını aldım işte sonra onları blendırdan gecırdım hepsnı karıstırdım gunde 2 bardak ıcmeye basladım bır avuc koyuyorum sızce hepsını karıstırmak zaralı olurmu? ayrıyaten sogan kürü uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?