Ömür boyu çocuğum olmayacak mı?:(

canım tesekkur ederım yorumların için.. benim fsh değerim 108 amh degerim 0.01 benım fsh degerımle kendını karsılastırırsann hıc uzulme derım ben sanaa senın kı Allahın ıznı ıle düşer merk etme yuksek degılkı 1-10 arası normalmiş.. kendını strrese sokma boşuna.. Rabbm ne zaman ol derse olucak işte ınsan beklenmedık bır sey basına gelnce ucurumdan aşşağı düşmüş gibi oluyor

inşaallah canım inşaallah dedıgın gıbı olurrr kurtuluruzz cümleten cok dua edelim... bu menopoz olayı sadece cocukla bitmiyorkii diyelim bir tane cocugun oldu Allah nasip etti sonra menopoza gırdın düşünseniz genç yasta menopoz ve butun hormonların artık aynı yaslıların hormonları gıbı olucak cabuk yaslanıcazz vıcudumuz sekılsız kılo alıcakk bussuru birseyy (((((((((((((((((((((( cok kotuuu Allahım sana sıgınırım yarabbı La İlahe İlla ente subhaneke ınnı kuntum minezzalimin........

inşaallah canım.. dualrında eksık etme... bıtkısel ılcar aldım ıns şifa bulurummm

adet görüyo musun canım sen?

canım benım adtelerım genelde 24 gunde bır olurdu. en son 2012 ocağa kadar adetlerım gayet duzgundü.. en son ocakta adet gordum sonra 41 gun gormedım hatta hamıleyım sandım buraya üye olmuştum. 41 gun adet gormeyınce doktora gıttım hiç bir problemın yok dedı cok guzel her sey... zaten o gun adet olmustum. sonra 38 gun arayla adet oldum sonra 25 gun arayla adet oldum dedım adetım duzene gırdı sımdı 39. gunum ve hala olmadımmm işte doktora gıttım doktor menopoz dedi. sıfıra yakın yumurtan var yani yok hiç dedı fsh 108 cıktı amh 0.01 ((( tup bebekle bıle zor gıbı dedı umıtlendırmek ıstemıyorumm ıste boyleeee arkadasım dunyam basıma yıkıldı basit bir adet duzensızlıgı ve sonrasında olanlarrrr suan adet olmayı beklıyorummm

başka bi doktora daha gittin mi canım belki başka bişeyden adet gecikmelerin oluyodur testlerde bazen yanlış çıkabiliyo inşallah senin yanlış çıkmıştır benimde bu ay adetim geçti hala adet olmadım 23nde olmam gerekiyodu geçti günüm bende doktora gittim kist var o hormon bozukluğu yapabilir dedi bekliyorum şimdi bende adet olmayı olursam 5. gün tekrar gidicem ama hiç belirtim yok inşallah en kısa zamanda adet olursun

Son düzenleme:

ınsaallah canm ıns. sende olursun en kısa zamanda be nsuan soğan kürüne basladım birde bir sürü ot bıtkı aldım akterlardan hepsını karıstırıp cay seklınde ıiçicm bide arı sutu bal polen karısımı bır kavanozun ıcınde karısım aldım onu yıyorum oyle yaniii sen cnm cocuk mu ıstıyorsun? senn sorunun ne tam olark? sadece kistmi? inş. düzelir sana soğan kürünü tavsiye ederim

inşallah canım ben yeni boşandım eşimden bebek düşüncem yok onun için bende hamileyim sandım 2 kere evde gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra doktora gittim gebelik görünmedi kist varmış 1.5 cm onu söyledi bakalım adet olursam 5. günü kontrole gidicem inşallah kullandıkların faydası olur soğan kürü nasıl yapılıyo benim bu konuda pek bi bilgim yokta :26:

Son düzenleme:
canım benim....hiç üzülme şimdi artık yoktan var ediyorlar doktorlar....zaman kaybetmeden tedavine başla.bir doktorla kalma...diger doktorlarada bir görün derim...benim kızımdada daha 30 una gelmeden menopoza girerer dedi....bir kaç ay sonraki hormon testinde kızınız çok güzel yumurtluyor dedi..hangisine inanayım.tabiki iyi olanına inandık...ozamanlar bende çok üzülmüştümilerisi ne olacak diye...dkh hapı yüzünden olduğunu düşünüyorum.....o haplar kızımın hormonlarını alt üst etti....

canım daha yeni öğrenmişsin ilk zamanlar kabullenmek çok zor ama zamanla alışıyorsun bende 6 senedir uğraşlar veriyorum ama henüz teşrif etmedi bebeciğim
eğer inançlı biriysen zaten biliyorsundur bu dünyaya geliş amacımız imtihan .. herkesinde imtihanı ayrı.. kimi bizim gibi evlat arar..kiminin vardır hayırsızdır.. kiminin vardır hastadır ..böyle sayarsak dertsiz insan varmı ? yok .
birde Rabbimin gücünü düşün O isterse olmazlar olur yeterki Rabbim ol desin ..
Rabbim dileyen isteyen bütün kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah arasıda bizede

birde hayıtı herkes söylemiş bende söyliyim benimde fsh 35 25 arası oynuyordu ve sırf bu yüzden kaç tedavim iptal oldu (4 sefer tüpbebek denedik) sonra bende bu forumdan hayıtı okudum kullanmaya karar verdim bir 5 gün filan kullandım o ara düzensiz kanamam vardı hayıtmı yapıyor yoksa kanamayı diye ben hayıt kullanmayı bıraktım o ay fsh 4.5'a düşmüş öbür değerlerimde çok iyiymiş ve olmayan yumurtalarım 6 tane olmuştu ! embriyolarım tutunmadılar o başka
sende bir dene ihmal etme derim İnşallah faydasını görürsün

canım benim fsh 108 amh 0.01 inşaallah benimde düşer dün cok yagmur yagdı Allahın rahmetını yagdırırken o sırada edılen dualar geri çevrilmezmiş bende tanıdıgım tanımadıgım tüm topikteki ablalarıma arkadaslarıma dua ettim eski saglıklarına kovuşşsunlar diye.. Rabbım kucalarını bos bırakmasın dıye benımde..Rabbim bize RAHİM sıfatılya şifa versin hstaalığımza RAHMAN sıfatıyla merhamet etsin ve affetsin ne günah işlediysek+ (

bir şey sorabilir miyim? ben dün civan perçemi hayıt tohumu aslan pencesı coban cantası baska bıtkılerde vardıda adını unuttum hepsını aldım işte sonra onları blendırdan gecırdım hepsnı karıstırdım gunde 2 bardak ıcmeye basladım bır avuc koyuyorum sızce hepsını karıstırmak zaralı olurmu? ayrıyaten sogan kürü uyguluyorum

Ne kadar güzel ablacım maşaallah bende inş. bçyle bir haber alırım tez zamanda inanki abla benım sımdıye kadar hıc bır sorunum yoktu. hatta 4 ay once doktora gıttım kontrolumu oldum adet gecıkmeme olmustu ben cerrah pasaya basit bir adet gecımesıyle gıttım bız daha esımle krumayı bıle bırkmamaıstık dedım once rutin kontrollerımı olayım sonra bebegımız olsun tedbirli olayım dıye doktor bana menopozz dıyınce neye ugradgımı sasırdım (( cok uzgunum oyuzden

Merhaba canım, adet günlerin hep gecikiyordu, hatta hamile sanmıştık seni, demek böyle bir sıkıntın varmış. Tatlım sakın bozma moralini. Bizimde çocuğumuz olmuyor, henüz doktora gitmedik, bakalım bizde neler çıkacak. Ama sen sakın bozma moralini, çevremden duyduklarıma göre, doktorların asla çocuğun olmaz dedikleri kişilerin çifter çifter çocukları olmuş. Mevlam isteince verir mutlaka. Rabbim bizlerede anne olma zevkini tattırsın. Bir an önce anne olman dileğimle

canım ben sadece hayıt tohumu aldım onuda bir su bardağı suyu kaynatıp bir tatlı kaşığı hayıt tohumunun üstüne koyup demleme şeklinde kullanıyordum öbür şeyleri hiç kullanmadım yarar zarar oranını bilemiycem aktara sorsaydın keşke
yinede bir bileene sor kaş yapayım derken göz çıkarmayalım

Evet lykos canım. Ocak ayında 41 günlük gecikme yaşamıştım hayatımda ilk kez. Osırada netten arastırıken bu forumu bulmuştum Benım aklımın ucuna gelmezdi böyle bir şey olduğu.. hala cok anlamsız geliyor... bu durumu her yönden arastırıyoruz ailecek.. çünkü ben adet oluyorum gecikmelide olsa en fazla 41 gun arayla adet gormedım. Doktorun menopoz demesi beni şok etti.. Menopoz olması için bunun ciddi bir geçmişi olması lazım benim adetlerımde ciddi olark azalmalar olması lazım aklım almıyor mantığıma sığdıramıyorum. inşaallah Rabbim dualrımız boş çevirmez. İnşaallah rabbim gönlümüzdekini kucagımızda görmeyi nasip eder!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…