- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi beybigirll
- #1.561
Kızlar 74. 3 geldim. - 500gram.Bu hafta dikkat etmeme ve sürekli spora rağmen az gitmiş maalesef. Bugün regl günüm. Belki ondandır diyerek kendimi avutuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglden muhakkak ödem oluyor canını sıkma.Ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidicez bu diyardan gidemiycemize göre devamKızlar 74. 3 geldim. - 500gram.Bu hafta dikkat etmeme ve sürekli spora rağmen az gitmiş maalesef. Bugün regl günüm. Belki ondandır diyerek kendimi avutuyorum.
Aynen canım.Reglden muhakkak ödem oluyor canını sıkma.Ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidicez bu diyardan gidemiycemize göre devam
Başlayalı hiç + olmadı şükür. 70 kiloya kadar çabalayacağım. Sonrasında koruma inşallah.Reglden muhakkak ödem oluyor canını sıkma.Ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidicez bu diyardan gidemiycemize göre devam
Valla ben 51 civarı kalsın istiyorum ama yeme konusunda da rahatladım akşamları çekirdek meyve başladım... şimdi hava iyi yürüyüş falan yapıp telafi ediyorumCanım bu hafta bugün hariç her gün 1500 kalori aldım ve hiç spor yapmadım.Yarınki sonuca göre ya aynı devam edicem ya da hala kilo vermişsem kalorimi artırıcam.Senin nasıl gidiyor
Bence sıkıldı ekip diyeti kesti şaka bir yana yaz gelince diyet zorKimsecikler yok. Sanırım grup vazgeçti çoğunlukla. Pazartesi yaramadı bize
51 i geçmezsek çok iyi bizim için.Hadi bakalım sen benim önümdesin sana güveniyorum.Ben de bu kiloda aynada beğendim kendimi buralarda kalmak istiyorum umarım başarırım.Bugünü 1500 kalori ile kapatıyorum.Ben durum bildirimi yapayım kilo 51.0 ... buralara oturdu +-200 gr oynuyor gününe göre... karbonhidrat ağırlıklı olunca + görüyorum
Bana da aksine yazın diyet yapmak daha kolay geliyor canım. Akşamlar kısa ya, gece birşey yeme isteği olmuyor. Hem de rahat yürüyüş yapıyorum.Ben durum bildirimi yapayım kilo 51.0 ... buralara oturdu +-200 gr oynuyor gününe göre... karbonhidrat ağırlıklı olunca + görüyorum
Çok iyi devam o zaman gayet iyi gidiyorsunBana da aksine yazın diyet yapmak daha kolay geliyor canım. Akşamlar kısa ya, gece birşey yeme isteği olmuyor. Hem de rahat yürüyüş yapıyorum.
Evet canım buralar bayağı ıssızkurucumuz nerede yaw tablo update edilmemiş