- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 50
-
- Konu Sahibi beybigirll
Iyiymis... bende balkonda ekliptik yapiyorum..gerci zorla yapiyorumYok canım yürüme bandım hiç bir aletim yok evimin koridoru uzun takıyorum kulaklıkarı ayağıma da spor ayakkabıları giyiyorum deli gibi bir ileri bir geri
Ama o 1 saat kendi dünyam da geçen bana ait 1 saat oluyor hoşuma gidiyor aslında
10bin adım attım arkadaşlar.
Kilo korumada yapmalıyız bir de ideal kilomuza gelince surat küçülüyor o işi napıcaz hiç bilmiyorumIyiymis... bende balkonda ekliptik yapiyorum..gerci zorla yapiyorum
ben de bu dertten muzdaribim, hemen yüzüm çöküyor. Göbek gideceğine yüz gidiyor, hemen bırak artık hasta olursuna getiriyorlar işi.Herkes başlar şimdi çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş diye
Aynen az biraz kilo alsan iyi olurcular da geliyor hemenben de bu dertten muzdaribim, hemen yüzüm çöküyor. Göbek gideceğine yüz gidiyor, hemen bırak artık hasta olursuna getiriyorlar işi.
Başta çok vermiştin sanki di mi duraklamaya girdiysen tekrar vermeye başlarsın sakın bırakmaGünlerdir kilomda da bir değişiklik yok
Hoş geldin cnmHello, ben geldimEki Görüntüle 2634299
Şuan 59.6 ramazanın başından beri yaklaşık 5 kilo gittiBaşta çok vermiştin sanki di mi duraklamaya girdiysen tekrar vermeye başlarsın sakın bırakma
Çok iyi verdin canım. Adetten sonra biraz duraksama olmuştu bende de, sonra birden düşecek merak etme.Şuan 59.6 ramazanın başından beri yaklaşık 5 kilo gitti
hoşgeldin canım, süpersin.Hello, ben geldimEki Görüntüle 2634299
Evet zaten benm yuz kucuk zaten once yuz gidiyor...Herkes başlar şimdi çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş diye
Gecen hafta durmustu nerdeyse ama dukan birasi biraz oynatti sanki....sikici tabi ama ramazanda duzen degismediginden sikinti olmadan devam ediyorum...asil sorun ramazan sonrasi yeni yeme duzenine gecis..kesin ilk basta +1 olur... o yuzden ben hedefim olan 52 degil 51 e sabitlemeyi dusunuyorum ramazan sonuna kadarKızlar diyet sizi de sıktı mı
Bence cok iyi daha ne istiyorsun ay olmadan 5 kilo ....Şuan 59.6 ramazanın başından beri yaklaşık 5 kilo gitti