Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende çalışamamıştım test çözüyordum ara sıra sınava girdim 85 puan aldım atandım :) RABBİM size de nasip etsn inşeALLAH bu arada engelim işitme..
Canım mesajı baya önce yazmışsın ama bende kısmette 2014 sınavınagirmek istiyorum engel durumum işitme sana birkaç soruştursam aydınlatabilir misin beni? Sorular nasıloluyor zorluğu nasıl bir de işitme cihazı kullanıyor musun memnun musun bende de var ama bu arazorluk çekiyorum söyleneni anlamada kulak yıkatmanınyararı olur mu şimdiden teşekkürler
Tabi girebilirsin canım.
Nisandaymış sınav..
Tabi sorabilirsin istediğini elimden geldiğince yardımcı olurum canım.
Sorular çok kolay canım istersen o soruları bile atabilirim sana..
Evet işitme cihazı kullanıyorum sağ kulakta sadece 1 tane.
Sol kulağım hiç duymadığı için kullanmıyorum sağ az duyuyorum işitme cihazı kullanınca daha iyi anlıyorum..
Dudak okuyorum ben canım..
Ben memmunum cihazımdan canım kullanmanı tavsiye ederim ilk başlar biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın..
Kulak yıkatmanın zararı yok ama devlet hastanelerinde yaptırma risk var..
Bu yüzden özel hastaneye git kamerayla kulağına baksınlar ona göre davransınlar..
Benim annemin amcası gitti devlet hastanesine ama bakmadan yıkatmışlar kulak zarı patlamış..
Bu yüzden her riske karşı özel hastaneye gitmek gerek güvenilir doktor bulmaya çalış araştır derim canım..
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim canım benim söylediklerin beni Aydınlattı gerçekten inşallah ben de iyi bir puan alırım çalışmaya başlamam lazım ben de var cihaz canım ama bazen söyleneni anlamıyorum aslında duyuyorum ama ne dediğine dikkat etmiyorum biraz da benden kaynaklanıyor sanırım kulak yıkama olduktan sonra işitme ye etki
Edermi peki