- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
Ne kadar güzel hediyelikler böyle. Bunları görünce çocuk doğurasım gelmiyor benim çocuk konusunda ben çok "aman ben yapamam çok zor" modundayım ama çocuk olasım geliyorÖncelikle hepimizin kandili mübarek olsun. Ben hobiler konusunda maymun iştahlı biriyim şu an açık öğretimden 4. üniversitemi okuyorum. 10 yıllık bir çalışma geçmişim var. 29 yaşındayım. Şu an çalışmıyorum. Yaklaşık 3 sene çalışmayacağım inşallah ( bebeğime bakma süreci bir aksilik olmazsa ) günlük olarak mutlaka tamamlamak istediğim aktivitelerim oluyor. Şu an hamile olduğum için spor konusunda çok aktif olamasam da günlük 10.000 adım hedefim var.
Bugün yapmak istediklerim,
-10.000 adım hedefimi yapmak
-Esra Ezmeci-Kararı ben veririm kitabını bitirmek
-Türk kahvesi çikolata keyfi yapmak
-Anahtarlık hediyelik yapıyorum bebeğime yaklaşık 50 adet yapacağım. her gün 5 tane yapıyorum kalıpta 1 günde kuruyor. Onun bugün ki 5 adetini yapacağım.
-Vizelere girebilir miyim bilmiyorum. Ancak 13-14 kasımda vize olduğu için bugün bir dersin kitabını okuyup bitirmeliyim. ( Geriye 4 ders kalıcak )
-Bahçeden biber toplayıp turşu yapacağım.
Benden bu kadar :) Hepinize kolaylıklar diliyorum :)
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız topiğimde iki anne adayım oldu Tebessum34 de bebişini kucağına almak için gün sayıyor.
Aramıza hoş geldiniz tekrar