Ömrümü kendime harcamak hedefim

Çok lezzetli yemek yapıyorlar ama😍😍😍😍
Annem hiç üşenmez döktürür
Çocukları çok sanslı oluyor boğa burçlarının
Bende hic usenmem 😂 mutfakdan olmayin seviyorum.
aksam mesaisi oncesi hem ogle hem aksama sicak yemek yaptim. Yanina kekde sigdiracaktim ki, un kalmamis 😂

En cok yemek yemeye seven burc hangisi tahmin et bakalim 😂
600ml daha icince 3,1 L icmis oluyorum
2 saatim var mesainin bitmesine. Yetisirim herhal
Süpersinnn su çok önemli yaa su olmadan hiçbir şey olmuyor. Benim diyetisyen 3 L konusunda çok takıntılı. Boğa burcu olman jelibonları açıklıyor.
Ben ikizler canım🙈
Ay ikizler kadınını severim ama irkeği benden uzak dursun mümkünse

Süpersinnn su çok önemli yaa su olmadan hiçbir şey olmuyor. Benim diyetisyen 3 L konusunda çok takıntılı. Boğa burcu olman jelibonları açıklıyor.

Sizin burcunuz ne

Hiç ikizler erkeği tanıdığım olmadı
Eşim yay burcu oğlum kova🙈

Bugün neler yaptım?
Sağlıklı beslenmeye devam ettim tabii ki
Annemle bol vakit geçirip alışveriş yaptık sonrasında bi kahve içip dedikodu yaptık
Namazlarımı aksatmadan kıldım ki bu benim için çok önemliydi çok şükür düzen kurdum
Yürüyüşe çıkıp boool ter attım
Glikolik asidimi nemlendiricimi sürdüm misler gibi yatağa girdim
Şimdi dizi saati

Biliyorsun ,su oldum olasi benim problemim. Türkiyede sorunsuz iciyorum. Herhal sicaklardan. Zaten gecen yaz istedigimi yiyip 3 kilo vermistim 3 haftada. Tabii ki depresyon havasi olan ülkeye donunce aldim yine kilolari.

Biliyorsun ,su oldum olasi benim problemim. Türkiyede sorunsuz iciyorum. Herhal sicaklardan. Zaten gecen yaz istedigimi yiyip 3 kilo vermistim 3 haftada. Tabii ki depresyon havasi olan ülkeye donunce aldim yine kilolari.
Ama vericez kiloları hiç merak etmeee

Ama vericez kiloları hiç merak etmeee
Insallah
Birde Türkiyede porsiyonlarim kucukdu.
Ayrica kv de kalinca bir kahvalti Birde aksam yiyor onlar. Cocuklar ogle yesede ben onlara ayak uyduruyordum. Tabi fildir fildir heryerde yuruyordum bide.
Jelibon,cikolata hic aradigim birsey degil orda. Cok enteresan 🤔

Durum bildireyim.
Insallah Boyle devam ederim.

45 Dk tempolu yürüyüs ✔️
Kizcem ile 30dk bisiklet surmek ✔️
30 Sayfa kitap okumak ✔️
Saglikli beslenme ✔️
Cilt rutini ✔️

Yarin de planim soyle

🌸 45 Dk tempolu yürüyüs + 15 dk mekik ve plank yapmak
🌸 3 L su icmek
🌸 Kizim ile yürüyüse cikmak
🌸 60 Sayfa kitap okumak ( yarin izinliyim diye)
🌸 Saglikli beslenmeye devam
🌸Cilt rutini sabah + aksam

labellevie labellevie cilt bakımı olarak öncelikle cildime iyi gelen doğru markayı buldum diyeyim. Missha markasının çift aşamalı temizlik ürünlerini, glikolik asidini aldım. Haftada 3 kez duş sonrası glikolik asit uyguluyorum. 2 haftada the purest kırmızı peeling yapıyorum. Nem sorunumu henüz tam çözemedim cildim nemi tam almıyor ama sıcak havaların da etkisi çok buna. Mükemmel uyumlandığım güneş kremimi cildimden asla eksik etmiyorum. Makyaj olarak fondöteni tamamen bıraktım. Fondöten = cilt düşmanı. Sadece göz altı kapatıcısı kullanıyorum cilt ürünü olarak.
Cildimden muhakkak bir sivilce olurdu ama artık çokkk şükür ki pürüzsüz cildi yakaladım.
Teşekkür ederim, bu markayı bilmiyordum. Benim cildime iyi gelen ürün shiseido’nun sonrasında ismi ibuki oldu bir çeşidi vardı onu çok seviyodum, gece kremi, yüz yıkama jeli cildime çok iyi geliyordu. Şuanda yok uzun süredir o seri yok. Artık üretilmiyor mu Türkiye’ye mi gelmiyor bilmiyorum. Hiçbir üründen aynı memnuniyeti almadım.
Ben de The purest serumlarını kullanmaya başladım.

Durum bildireyim.
Insallah Boyle devam ederim.

45 Dk tempolu yürüyüs ✔️
Kizcem ile 30dk bisiklet surmek ✔️
30 Sayfa kitap okumak ✔️
Saglikli beslenme ✔️
Cilt rutini ✔️

Yarin de planim soyle

🌸 45 Dk tempolu yürüyüs + 15 dk mekik ve plank yapmak
🌸 3 L su icmek
🌸 Kizim ile yürüyüse cikmak
🌸 60 Sayfa kitap okumak ( yarin izinliyim diye)
🌸 Saglikli beslenmeye devam
🌸Cilt rutini sabah + aksam
Dün de spor yaptın epeyce bari bugün sadece mekik ve plank çalış kaslarına eziyet etme ki kas kaybın olmasın.
İzinli olman şahane bolca dinlenirsinn
Teşekkür ederim, bu markayı bilmiyordum. Benim cildime iyi gelen ürün shiseido’nun sonrasında ismi ibuki oldu bir çeşidi vardı onu çok seviyodum, gece kremi, yüz yıkama jeli cildime çok iyi geliyordu. Şuanda yok uzun süredir o seri yok. Artık üretilmiyor mu Türkiye’ye mi gelmiyor bilmiyorum. Hiçbir üründen aynı memnuniyeti almadım.
Ben de The purest serumlarını kullanmaya başladım.
Shiseido harika bir marka ama hiç cilt ürünlerini kullanmadım ben daha çok makyaj hatta ten makyajı ürünlerini kullandım.
The purest için tüm serumlarını aynı anda kullanınca ciltte incelme olur diyorlar ama doğruluğu konusunda emin değilim araştırmanızı tavsiye ederim. Ben sadece kırmızı peeling olarak kullanıyorum o markayı. Diğer ürünlerim missha

Günaydın sevgili kadınlar bugünün hedeflerini ekliyorum hemen
💜 Bu günü sadece 1 dal sigara ile bitireceğim
💜Sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devammm
💜100 sayfa kitap okumak istiyorum. Yeni bir kitaba başladım ve çok enteresan. Kitabın adı Zincir. Çocuk kaçırma zinciri oluşuyor yani şöyle biri sizin çocuğunuzu kaçırıyor, çocuğunuzun serbest kalması için sizin başka bir çocuk kaçırmanız gerekiyor ve çocuğu kaçırılan ailenin de başka bir çocuk kaçırması gerekiyor. İşte böyle bir zincir oluşuyor. Bayağı enteresan gelmişti bana.
💜 Akşam belki arkadaşlarımla dışarı çıkarım o yüzden günlük sporu gün içinde gideceğim yerlere arabayla değil de yürüyerek gitmeyle aradan çıkaracağım. Bugün hava bir tık daha serin sanki.

Ben akrebim malesef ya
Babam yay abim yay valla zordur yay burcu
Ben alıştım galiba çok zor gelmiyor🙈

Bazen düşkün olduğu özgürlük beni delirtsede orta yol buluyoruz
Çok neşeli gezmeyi eğlenmeyi çok seviyor ben de uyum sağlıyorum 🤷‍♀️

Akrep erkek tanıyorum Allah affetsin hiç sevmem😬sadakatsiz üstelik agresif geliyolar bana

Günaydın sevgili kadınlar bugünün hedeflerini ekliyorum hemen
💜 Bu günü sadece 1 dal sigara ile bitireceğim
💜Sağlıklı beslenmeye kaldığım yerden devammm
💜100 sayfa kitap okumak istiyorum. Yeni bir kitaba başladım ve çok enteresan. Kitabın adı Zincir. Çocuk kaçırma zinciri oluşuyor yani şöyle biri sizin çocuğunuzu kaçırıyor, çocuğunuzun serbest kalması için sizin başka bir çocuk kaçırmanız gerekiyor ve çocuğu kaçırılan ailenin de başka bir çocuk kaçırması gerekiyor. İşte böyle bir zincir oluşuyor. Bayağı enteresan gelmişti bana.
💜 Akşam belki arkadaşlarımla dışarı çıkarım o yüzden günlük sporu gün içinde gideceğim yerlere arabayla değil de yürüyerek gitmeyle aradan çıkaracağım. Bugün hava bir tık daha serin sanki.
Peki o kaçırılan çocukları ilk çocugu kaçıran kişiye mi teslim ediyolar

Sigarayı bırakmanı destekliyorum bırakmış biri olarak söylüyorum çok şey farkedıyor

X