Omikron olduk

Allah şifa versin Aşı olmuşmuydunuz?

Boğazınız için: soğanı küp küp doğrayıp üzerine bal dökün, 3-4 saat sonra süzüp şurup şeklinde günde bir kaç kere için, Allahın izni ile iyi gelecektir.

Biz de ailecek yeni yeni atlatiyoruz. Evet bogaz agrisi fena. Sabrederseniz bir kaç gune hafifliycek agrisi. Gargara yapin. Antibiyotik yerine antiviral bence daha etkili olur. Sonuçta bakteriyal degil viral enfeksiyon oldunuz. Pek fazla ilaca da gerek yok. Ateşinizi kontrolde saklayin. Surekli sicak süt, çay için geçicek merak etmeyin

Sizede gecmis olsun insallah bir an once iyilesirsiniz. Hastanin duasi kabul olurmus insallah rabbim sifa versin
Ben 2.kez geciriyorum. Ilkinde sadece kokj ve tat yoktu esim kotuydu simdide ben kotuyum.
Atlaticaz insallah ustesinden gelicez inanalim buna. Biz kendimize odul verdik esimle iyilesince kisiye ozel termal spa hediye edicez kendimize
Buda birae motive olalim diye
Rabbim kimseyi hastanelere dusurmesin o derecede degiliz en azindan

Bende bakteride vardi doktor soylemisti ama burda hemen antibiyotik verilmiyor. 3gun bi cebelleniyosun iyilesmezsen veriliyor
Yilda 3hakkim var ahanda 1i gitti zaten

Amin.
Insallah cok tesekkur ederim tarif icin okadar cok sey denedimki midem bulandi artik

Kızınıza ilaç verirken aynı etken madde ilaç olmamasına lütfen çok dikkat edin ,alerji ölüme götürüyor nitekim , bu yüzden verdiğiniz ilaçları kontrol etmelisiniz

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun , kekik yağı boğazı biraz rahatlatıyor. Paracematol içerikli ağrı kesici baş ağrısı için kullandık.
Sagolun
Esim kekik yagi karisimli ozel eczane yapim bi damla kullandi 2.gun iyilesti
Ama emziren annelere pek onerilmedigi icin kullanmadim ben

Kızınıza ilaç verirken aynı etken madde ilaç olmamasına lütfen çok dikkat edin ,alerji ölüme götürüyor nitekim , bu yüzden verdiğiniz ilaçları kontrol etmelisiniz

Çok geçmiş olsun
Evet haklisiniz buyuzden bizi direk acile yonlendirdiler
Esimle sey diyoduk
Turkiyede hastaneye gitseydi bin bir cesit test yapip bulurlardi neye alerjisi oldugunu burada sadece tahmini soylediler yolladilar
Ben kendim sonradan tahlil falan yaptirip bulmam gerek yoksa ayni hatayi yapabiliriz bilmeden

Çok geçmiş olsun.
Şu zıhım olasıcaa artık bitsin !

Bitmeyecek.
Eşim geçen test vermeye gitti, doktor pozitif çıkarsan bu ilaçları iç diye bir reçete vermiş. Grip için verilen ilaçlar.
Açıkça demiş doktor artık griple, covid arasında bir fark görmüyoruz. Grip diye gelen vakalar negatif çıksa bile covidle aynı seyrediyor. Korkmaya gerek yok diye.
Ama bende bıraktığı hasardan sonra covidden nasıl korkmayım.

Negibi hasar birakti sizde
Gecmis olsun esinize bu arada

İlaç alerjisi kan testiyle olmuyor malesef , Türkiye’de immünoloji bölümü bakıyor siz iyileşir iyileşmez bunun peşine düşün

Ben nasıl olduysa olmadım covid bile kaçtı benden :/ çok geçmiş olsun. Hala devam ediyor mu etkileri ?

Negibi hasar birakti sizde
Gecmis olsun esinize bu arada

Teşekkürler. Pozitif çıkmadı çok şükür. Temasının temaslısı ile görüşmüş önlem olarak test yaptırmıştı.
Biz 5 ay önce geçirdik.
Kalp zarımda sıvı birikti, yüksek tansiyona sebep oldu. O dönem gebeydim erken doğum yaptım. 5 ay geçmesine rağmen hala koku alamıyorum, tatlar hala çok kötü geliyor.

Cok gecmis olsun insallah eski sagliginiza kavusursunuz
Bende ilk oldugumda yeni dogum yapmistim ozaman hic hissetmedim ama bu beni baya bi perisan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…