• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omikron olduk

sandriyon

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
11.304
25.888
798
35
Selam kizlar

Pazar aksam hafif bi bogaz yanmasiyla basladi.

Pazartesi bogaz agrisi bas agrisi.. Esimde ayni sekilde..

Sali gunu doktorumuzu aradim durumu anlattim once autotest yapmamizi istedi. Turkiyede boyle bise varmi bilmiyorum, eczaneden tukuruk testi aldim evde yaptik negatif cikti doktoru aradim 2 saat sonra randevu verdi...

Semptomlar birebir omikron varianti.. Pcr testi yapti, paracetamol ve oksuruge karsi surup yazdi. Bu arada ben asiri siddetli bogaz agrisi cekiyorum..

Carsamba sabahi zor ettim gece hic uyuyamadim, eczaneden bogaz agrisi icin biseler aldim. Yine banamisin demedi.

Test sonuclarimiz 24 saat sonra pozitif geldi.

Persembe oldugunda yani bugun ilk isim doktoru arayip 3 gundur uykusuzum yutkunamiyorum diye sikayette bulununca antibiyotik yazdi

Suan henuz 1 kere aldim, hala bogazim agriyo ama inanin o 3gun cektigim aci kadar degil.

Esimde pozitif o bana bakarak daha iyi

Buyuk kizim dun hafif bogaz agrisi basladi eczaneden aldigim bogaz agrisi icin olan seker gibi bise vardi ibuprofenli ondan verdim bir kac saat sonra dudagi sismeye basladi gecer diye dusunduk. Geceye dogru dudak yuzunu kapsiyodu nerdeyse okadar ki sismisti hemen zehirlenme merkezini aradim acile goturmemizi soylediler. Acilde hemen mudehale ettiler.

Kucuk kizim hafif oksuruk ve akintisi var onada randevu almistim pediyatrdan, esim oraya goturdu.

Bizim gibi yakin zamanda omikron olan varmi? Nasil atlattiniz?

Bu arada ben 2020de korona gecirmistim koku ve tat haric bise olmadi esim 3gun yatakda kaldi. Simdide tam tersi ben biturlu toparlanamadim. Insallah bir an once gecer diye umuyorum.

Sagol canim
3 gundur bi halimi gorsen yani surunuyorum resmen bunlarin hepsi antibiyotik vermemek icin 😔
Hatirliyomusun konusmustuk bu konuyu
hatırlıyorum doktor ne önerdi sana doktor ne derse onu yap bence :( bu hastalıkta öyle birşey ki ne iyi gelir hiç bilmiyorum :(

hatırlıyorum doktor ne önerdi sana doktor ne derse onu yap bence :KK43: bu hastalıkta öyle birşey ki ne iyi gelir hiç bilmiyorum :KK43:
Doktor ilk 3 gun gozetle kendini dedi
Sadece paracetamol ve oksuruk surubu verdi ama ben eczaneden bogaz spreyi falan aldim dun banamisin demedi yaa
Bugun aradi beni cok kotuyum bogazim yirtiliyo geceleri hic uyuyamiyorum dedim antibiyotik yaziyorum sana onu kullan dedi
Eczacida dediki ilk 3 gun vucud kendini toparlama sureciymis, mesela esim 2.gun iyilesti ama ben iyilesemedim.

Çok geçmiş olsun. Omikron biraz daha grip tarzı değilmiydi.
Daha cok bogaz agrisi ve bas agrisi agirlikli
Bu en son ki variant iste
Ama akintida oldu burun tikanikligida oldu
Grip dusunun ama bogaz agrisi ust safada
32 yasindayim bu kadar zor bogaz agrisi yasamadim

Doktor ilk 3 gun gozetle kendini dedi
Sadece paracetamol ve oksuruk surubu verdi ama ben eczaneden bogaz spreyi falan aldim dun banamisin demedi yaa
Bugun aradi beni cok kotuyum bogazim yirtiliyo geceleri hic uyuyamiyorum dedim antibiyotik yaziyorum sana onu kullan dedi
Eczacida dediki ilk 3 gun vucud kendini toparlama sureciymis, mesela esim 2.gun iyilesti ama ben iyilesemedim.
zor geçiyor ama elbet geçecek öyle düşün bala alerji yoksa bal yumuşatır zencefil iyi gelir alerji yoksa bunları da tüket de bari hem faydası var hem yumuşatır

zor geçiyor ama elbet geçecek öyle düşün bala alerji yoksa bal yumuşatır zencefil iyi gelir alerji yoksa bunları da tüket de bari hem faydası var hem yumuşatır
3gundur denemedigim kalmadi artik mutfaga bile giresim gelmiyo
Insallah gececek

Selam kizlar

Pazar aksam hafif bi bogaz yanmasiyla basladi.

Pazartesi bogaz agrisi bas agrisi.. Esimde ayni sekilde..

Sali gunu doktorumuzu aradim durumu anlattim once autotest yapmamizi istedi. Turkiyede boyle bise varmi bilmiyorum, eczaneden tukuruk testi aldim evde yaptik negatif cikti doktoru aradim 2 saat sonra randevu verdi...

Semptomlar birebir omikron varianti.. Pcr testi yapti, paracetamol ve oksuruge karsi surup yazdi. Bu arada ben asiri siddetli bogaz agrisi cekiyorum..

Carsamba sabahi zor ettim gece hic uyuyamadim, eczaneden bogaz agrisi icin biseler aldim. Yine banamisin demedi.

Test sonuclarimiz 24 saat sonra pozitif geldi.

Persembe oldugunda yani bugun ilk isim doktoru arayip 3 gundur uykusuzum yutkunamiyorum diye sikayette bulununca antibiyotik yazdi

Suan henuz 1 kere aldim, hala bogazim agriyo ama inanin o 3gun cektigim aci kadar degil.

Esimde pozitif o bana bakarak daha iyi

Buyuk kizim dun hafif bogaz agrisi basladi eczaneden aldigim bogaz agrisi icin olan seker gibi bise vardi ibuprofenli ondan verdim bir kac saat sonra dudagi sismeye basladi gecer diye dusunduk. Geceye dogru dudak yuzunu kapsiyodu nerdeyse okadar ki sismisti hemen zehirlenme merkezini aradim acile goturmemizi soylediler. Acilde hemen mudehale ettiler.

Kucuk kizim hafif oksuruk ve akintisi var onada randevu almistim pediyatrdan, esim oraya goturdu.

Bizim gibi yakin zamanda omikron olan varmi? Nasil atlattiniz?

Bu arada ben 2020de korona gecirmistim koku ve tat haric bise olmadi esim 3gun yatakda kaldi. Simdide tam tersi ben biturlu toparlanamadim. Insallah bir an once gecer diye umuyorum.
Evet şu anda koronayim.Asiri öksürük, baş ağrısı ,tat almama başladı.Ciger röntgeni çektirdim bir sıkıntı yok ama benim ciğerlerimden gelen bir öksürük var.Ayrica üzerimde bir mutsuzluk,huzursuzluk var karantinada olduğumdan mıdır nedir gerginim .İlk defa korona olduk eşimle çok zor geçiyor Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu günlerde geçer . Geçmiş olsun

Back