Omicron covid ve ciğerlerim yardım

Bende de aynı durum var boğazım çok kötü 3 gündür geçmedi ağrı.Eklem ağrıalrım 1 gün sürdü.Başımın ağrısı 3 gündür devam ediyor keza.Ateşim çok yok.Ama bugün test negatif çıktı.Siz semptomlar varken mi yaptırdınız testi?
Testinizi 3 gün sonra tekrarlayın bence. Semptomlarınız uyuşuyor çünkü. Ya da dahiliye Dr una gidip uygun bir ilaç kullanın.

Bugun nasılsınız? Benım gece boyunca burnum tıkalıydı.. sonra da kanadı... alerjık rınıtte var bende:KK43:
Bu arada doktor çok guçlu bi antibiotık yazmış korkuyorum onu kullanmaya:KK43:
Benimde burnumda tıkanma oldu. Ben eczaneden burun spreyi aldırıp onu kullandım. Bir de ufak bir tasın içine içme suyu koy, içine 2 çay kaşığı tuz at karıştır. Onu burnuna Çek. Burnunu ovuştur masaj yapar gibi. Az bir müddet sonra açılıyor. Ve yatarken yastığını yükselt ve kafanı iyice geriye ver. Yani tüzün tavan işe paralel olacak. Bu da çok iyi geldi bana. Şnşallah sana da iyi gelir. Valla bir tek parolla olacak iş değil arkadaşlar. Evde ne var ne yok kullanmam gerekti benim

Merhaba kızlar, omicron covidte 2. Günümdeyim. Ateş halsizlik kırgınlık var ama beni çokkk rahatsız eden ve korkutan birşey var.. boğazım da takılmış balgam ve sesim in çatallaşması.. balgamı asla çıkaramıyorum. Sıcak limonlu su ile gıcığın geçmesini sağlıyorum. Sesim hala çatallı ve kısık...

Siz de böyle birşey yaşadınız mı? Çok korkuyorum ciğerlerime mi indi acaba virüs?
Karbonat ile boğazını gargara yap boğazdaki balgami atarsin günde 2kere yapman yeterli geçmiş olsun

X