Geçmiyor.

Benim koku kaybım 9.gün oldu.7 günde iyileşme olacağına inanmıyorum.
Ağır antibiyotik tedavisi gördüm, hamileydim üstelik.
Bulaş olur olmaz bir şey diyemem.
Tavsiyem 1 hafta rapor alıp kendinize çok iyi bakmanız. Öyle kolay grip gibi bir hastalık değil ki.
Koku duyunuz acaba ne zaman geldi?

Rapor alin yarin doktordan.
Ben 1asiliyim. Kronik astimim var. 9. Gunde ise döndüm. Her bünye farkli. 7 günde atlantmani beklemeleri sacmalik
Cok gecmis olsun
bende astım hastasıyım ve ölesiye korkuyorum koronadan. çalışıyorum ve her gün iş yerinde birinin eşi ya da kendisi pozitif. siz nasıl geçirdiniz acaba.

Rapor alin yarin doktordan.
Ben 1asiliyim. Kronik astimim var. 9. Gunde ise döndüm. Her bünye farkli. 7 günde atlantmani beklemeleri sacmalik
Cok gecmis olsun
bir de astımınız nasıl seyrediyor biraz anlatır mısınız? çevremde astım olduğunu söyleyip bir paket sigara içen var ama ben dumanın olduğu yerden geçeyim hemen hırıltı öksürük başlar. korona olursam ölürüm sanırım.

bir de astımınız nasıl seyrediyor biraz anlatır mısınız? çevremde astım olduğunu söyleyip bir paket sigara içen var ama ben dumanın olduğu yerden geçeyim hemen hırıltı öksürük başlar. korona olursam ölürüm sanırım.
Esim sigara iciyor 12senedir evliyiz fakat asla yanimda icmez. Fakat sakali veya parmaklari yikadigi halde kokarsa rahatsiz oluyorum. Her turlu alerjimden var.
Hirilti degil Ama öksüruk ve nefes darligi baslar eger evde sigara icildiyse. Yanimda sigara icilmiyor astim oldugumu bildikleri icin.
Bende sizin gibi düsünüyordum. Corona olursam kesin ölürum der dururdum.
Neyseki cok hafif atlattim. 9gun astim krizi gecirir gibi kuru oksuruk vardi.
Ilacimi ,d vitamini ,c ve demir vitamini aliyorum günlük. Aksatmadim corona oluncada. Sadece sabah aksam 1fis yerine 2fis aldim ilacimi

Esim sigara iciyor 12senedir evliyiz fakat asla yanimda icmez. Fakat sakali veya parmaklari yikadigi halde kokarsa rahatsiz oluyorum. Her turlu alerjimden var.
Hirilti degil Ama öksüruk ve nefes darligi baslar eger evde sigara icildiyse. Yanimda sigara icilmiyor astim oldugumu bildikleri icin.
Bende sizin gibi düsünüyordum. Corona olursam kesin ölürum der dururdum.
Neyseki cok hafif atlattim. 9gun astim krizi gecirir gibi kuru oksuruk vardi.
Ilacimi ,d vitamini ,c ve demir vitamini aliyorum günlük. Aksatmadim corona oluncada. Sadece sabah aksam 1fis yerine 2fis aldim ilacimi
sizi çok meşgul etmiyorsam ilaçlarınızı ve günlük dozlarınızı yazar mısınız. durumunuz bana benziyor ve inananın o kadar ihtiyacım var ki sizin tecrübelerinizi öğrenmeye. antidepresn kullanmaya başladım korona tedirginliği kaygı bozukluğu yaptı bende. ben günlük sabah 1 puf akşam 1 puf cyplo.. inhaler kullanıyorum akşamları alerji için fixdu.. hap kullanıyorum. genel anlamda günlük aktivitelerde sorun yaşamıyorum ama çok yemek yersem hızlı yürürsem hırıltı ve öksürük kısa süreli oluyor.

sizi çok meşgul etmiyorsam ilaçlarınızı ve günlük dozlarınızı yazar mısınız. durumunuz bana benziyor ve inananın o kadar ihtiyacım var ki sizin tecrübelerinizi öğrenmeye. antidepresn kullanmaya başladım korona tedirginliği kaygı bozukluğu yaptı bende. ben günlük sabah 1 puf akşam 1 puf cyplo.. inhaler kullanıyorum akşamları alerji için fixdu.. hap kullanıyorum. genel anlamda günlük aktivitelerde sorun yaşamıyorum ama çok yemek yersem hızlı yürürsem hırıltı ve öksürük kısa süreli oluyor.
Ben yurtdisindayim ve iyi bir karsilastirma olurmu bilemedim.
Doktorunuz sizi en dogru sekilde yönlendirir. Senelik astim kontrolune gidiyormusunuz ?
Ben alerji hapimi mart -eylul civari kullaniyorum. Gerci gecen sene 3farkli ilac denemistim. Bir sure sonra etki etmiyor 😑
Hirilti icin soyle bir alet var. Ismini bilmiyorum Türkcede.
KOA ve astim hastalarimiz kullaniyor ek olarak.
IMG_20220126_090924.jpg

Eczanede vardir mutlaka

Ben yurtdisindayim ve iyi bir karsilastirma olurmu bilemedim.
Doktorunuz sizi en dogru sekilde yönlendirir. Senelik astim kontrolune gidiyormusunuz ?
Ben alerji hapimi mart -eylul civari kullaniyorum. Gerci gecen sene 3farkli ilac denemistim. Bir sure sonra etki etmiyor 😑
Hirilti icin soyle bir alet var. Ismini bilmiyorum Türkcede.
KOA ve astim hastalarimiz kullaniyor ek olarak.
Eki Görüntüle 2995396

Eczanede vardir mutlaka
rutin kontrollere gidiyordum ama korona başladı başlayalı gitmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum. resmini yolladığınız ilaca benzer makine var ama çok şükür 1 yıldan fazladır hiç atak geçirmedim. umarım yakalanmam yakalanırsamda sizin gibi rahat atlatırım çok teşekkür ederim paylaşmınız için. yine aklınıza bir şeyler gelirse yazarsanız sevinirim. beni anlayan birini bulduğumda bırakmak istemiyorum Hoppa

rutin kontrollere gidiyordum ama korona başladı başlayalı gitmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum. resmini yolladığınız ilaca benzer makine var ama çok şükür 1 yıldan fazladır hiç atak geçirmedim. umarım yakalanmam yakalanırsamda sizin gibi rahat atlatırım çok teşekkür ederim paylaşmınız için. yine aklınıza bir şeyler gelirse yazarsanız sevinirim. beni anlayan birini bulduğumda bırakmak istemiyorum Hoppa
Eklemek istedigim birsey var 🤭
Cardio cok iyi geliyor.

Eklemek istedigim birsey var 🤭
Cardio cok iyi geliyor.
egzersiz yapamıyorum şu aralar hava soğuk ama ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum. yoksa nefes zorluyor diğer egzersizlerde. beslenmede çok önemli özellikle akşamları biraz fazla yemek yiyeyim hemen kısa süreli hırıltı ve nefes darlığı oluyor.

Kızlar merhaba, 8 günden beri covid pozitifim. İlk üç günü baya ağır atlattım. ( öksürük, tıkanma, ateş)
3. Günü doktora gittim ağır antibiotik tedavisine başladı. Bronşit geçiriyorsun dedi. Ciğer filmime baktı, temizmiş.

Biliyorsunuz ki karantina süresi artık 7 gün. İş yerinden sorun çıkarmaya başladılar. İşe gel ne zaman geleceksin? Hala iyileşmedin mi diye baskı yapıyorlar.
Yarın göğüshastalıkları doktoru ile kontrol randevum var. Bu arada aşılıyım.
Şuan ki şikayetlerim; 10 dakikalık bir eforla nefes nefese kalma, yoğun kas ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, burun akıntısı. Tat ve koku kaybı var. Bu durum da çok üzüyor beni. Koku egzersizleri yapıyorum gün içinde

Son zamanlar da covid atlatanlar toparlanmanız ne kadar sürdü 7 gün yeterli bir süre mi?
Neler yaptınız?
Psikolojikman bu hastalık beni etkilemeye başladı. Sürecin uzaması beni çok üzüyor.
Çok, geçmiş olsun. Kaç doz aşı olmuştunuz?

X